- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.081
Oyyyy maşallah yerinde olsun hep rahatı inşallah...ilacını kullan geçer o da inşallah canım...Kocaman olmus canim yaa:))
Biz bakarken basini da bize dogru cevirdi rahatim yerinde der gibi:))
İnsallah iltihapta gecer canimcim lokosit 12-14 yaziyodu epitel de 8-10 yaziyodu 5 gunluk hap verdi dr um gecer insallah..
Cok guzel gule gule kullanin insallah aldiklariniziNet başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
@monga canım çok saol.park yatağı hiç dusunmuyordum ama söylediğin model çok hoşuma gitti alıverdim hemenbakın park yatağım bu Eki Görüntüle 1451636
İyi aksamlar canimmmmIyi aksamlarrrr hatunlarrrr
Bizde 28 haftadır tık yokGördüğüm kadarıyla herkesin cinsel hayatı bitmiş. Bu kadar kalmayın yahu. Doktorunuzun belirttiği bir risk yoksa cinsleri devam eder. Yalnız hamilelik için bebişi baskı yapmayan uygun pozisyonları bilin yeter.
Bir de o bölgemize damar sayısı ve kan hacmi arttığı için, birleşme öncesi iyice ıslandık olmalısınız. Yoksa kılcal damarlar kuruluktan ve sürtünmeden dolayı çatlayıp kanıyor. Ve acı da duyar, korkup bırakırsınız. Rahat olun, birleşmeye hazır hale geldiğinize emin olun, hiçbirşey olmaz.
Bunlar iyi günlerimiz kızlar, bebek doğduktan sonra onunla ilgilenmekten cinselliğe zaman bile bulamıycaz belki, lohusalık falan var bi de.
Biz de sıklığı azalttık tabi, eskisi gibi değiliz. Haftada bire düşürdük. Unutmayın, biz mutlu olunca bebiş de mutlu oluyor. Rahat olun kızlar.
ooohh masallah ii yapmissin cnm:)Net başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
@monga canım çok saol.park yatağı hiç dusunmuyordum ama söylediğin model çok hoşuma gitti alıverdim hemenbakın park yatağım bu Eki Görüntüle 1451636
Güle güle kullanın inşallah canım.insan almaya basladimi durduramiyor kendisini zaten.Bizde bu park yataktan alicaz canım en içime sinen bu oldu turkuaz rengini istiyorum bende inşallah nasipse...Net başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
nasılsın dinleniyorsun değil mi canım?İyi aksamlar canimmmm
Saol canım :)ooohh masallah ii yapmissin cnm:)
bebisin misil misil uyusun ins. yatginda:)
alın canım ben de bunu çok beğendim turkuaz da çok guzelGüle güle kullanın inşallah canım.insan almaya basladimi durduramiyor kendisini zaten.Bizde bu park yataktan alicaz canım en içime sinen bu oldu turkuaz rengini istiyorum bende inşallah nasipse...
Iyi haberlerle gel insallah canimKızlar yrn doktor kontrolüm var, çok heyecanlıyım :) bu ara iyi beslendiğimi düşünüyorum bakalım gelişimi iyi mî? Bide hareketleri neden az onu sorcam. Bana dua edin
Güzel haberlerini bekliyoruz cnmKızlar yrn doktor kontrolüm var, çok heyecanlıyım :) bu ara iyi beslendiğimi düşünüyorum bakalım gelişimi iyi mî? Bide hareketleri neden az onu sorcam. Bana dua edin
Güle güle kullanın canım çok güzel gözüküyo.Net başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
28. cüzü alayım canımArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:SirriEyvan
22.Cüz:SirriEyvan
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra
@ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...
10.cüz:SirriEyvan
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Teşekkürler canimGüle güle kullanın canım çok güzel gözüküyo.
Fiyatlar uygunmuuKızlar bunlar da lohusa gecelik ve pijamalarim Eki Görüntüle 1451699 Eki Görüntüle 1451700 Eki Görüntüle 1451702
Canım fiyatlar biraz pahali ama içime sinen modeller diye aldım ben. lohusasepeti.coma bak istersenBayildim cok guzeell
Fiyatlar uygunmuu
Allah iyiligini versinEvvet zafer benim oldu hehehe :) adamla bir işe kalkıştık bütün cemaat seferber oldu rahat vermemek için 2-3 kere kapı çaldı bi kere telefon.
Ehh dedim kocamla bi keyif yaptırmadınız.
Neyse ki adamın derdini öğrendim. Sırf üşendiğindenmiş. Geç saatte sırnaşıyormuşum. Diyor yarım saat o sürecek 1saat yıkanması diyor. Hay allahım. :)))) bende üşenenin çocuğu olmaz derler ama nasıl oldu dedim. Bilmem diyo eşek sıpasıbundan sonra erkenden yanaşıcam bakalım birde böyle deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?