2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kocaman olmus canim yaa:))
Biz bakarken basini da bize dogru cevirdi rahatim yerinde der gibi:))
İnsallah iltihapta gecer canimcim lokosit 12-14 yaziyodu epitel de 8-10 yaziyodu 5 gunluk hap verdi dr um gecer insallah..
Oyyyy maşallah yerinde olsun hep rahatı inşallah...ilacını kullan geçer o da inşallah canım...

Gördüğüm kadarıyla herkesin cinsel hayatı bitmiş. Bu kadar kasmayın yahu. Doktorunuzun belirttiği bir risk yoksa cinsellik devam eder. Yalnız hamilelik için bebişi baskı yapmayan uygun pozisyonları bilin yeter.

Bir de o bölgemize damar sayısı ve kan hacmi arttığı için, birleşme öncesi iyice ıslanmış olmalısınız. Yoksa kılcal damarlar kuruluktan ve sürtünmeden dolayı çatlayıp kanıyor. Ve acı da duyar, korkup bırakırsınız. Rahat olun, birleşmeye hazır hale geldiğinize emin olun, hiçbirşey olmaz.

Bunlar iyi günlerimiz kızlar, bebek doğduktan sonra onunla ilgilenmekten cinselliğe zaman bile bulamıycaz belki, lohusalık falan var bi de.

Biz de sıklığı azalttık tabi, eskisi gibi değiliz. Haftada bire düşürdük. Unutmayın, biz mutlu olunca bebiş de mutlu oluyor. Rahat olun kızlar.

Son düzenleme:
Cok guzel gule gule kullanin insallah aldiklarinizi

Son düzenleme:
Bizde 28 haftadır tık yok adam isyanlarda kovalamaca oynuyoruz çok pimpirikli bir insanım imkansız orda bebek varken yapamam

ooohh masallah ii yapmissin cnm:)
bebisin misil misil uyusun ins. yatginda:)

Güle güle kullanın inşallah canım.insan almaya basladimi durduramiyor kendisini zaten.Bizde bu park yataktan alicaz canım en içime sinen bu oldu turkuaz rengini istiyorum bende inşallah nasipse...

İyi aksamlar canimmmm
nasılsın dinleniyorsun değil mi canım?

ooohh masallah ii yapmissin cnm:)
bebisin misil misil uyusun ins. yatginda:)
Saol canım :)
Güle güle kullanın inşallah canım.insan almaya basladimi durduramiyor kendisini zaten.Bizde bu park yataktan alicaz canım en içime sinen bu oldu turkuaz rengini istiyorum bende inşallah nasipse...
alın canım ben de bunu çok beğendim turkuaz da çok guzel

Kızlar yrn doktor kontrolüm var, çok heyecanlıyım :) bu ara iyi beslendiğimi düşünüyorum bakalım gelişimi iyi mî? Bide hareketleri neden az onu sorcam. Bana dua edin

Güle güle kullanın canım çok güzel gözüküyo.

28. cüzü alayım canım

Evvet zafer benim oldu hehehe :) adamla bir işe kalkıştık bütün cemaat seferber oldu rahat vermemek için 2-3 kere kapı çaldı bi kere telefon.

Ehh dedim kocamla bi keyif yaptırmadınız.

Neyse ki adamın derdini öğrendim. Sırf üşendiğindenmiş. Geç saatte sırnaşıyormuşum. Diyor yarım saat o sürecek 1saat yıkanması diyor. Hay allahım. :)))) bende üşenenin çocuğu olmaz derler ama nasıl oldu dedim. Bilmem diyo eşek sıpası bundan sonra erkenden yanaşıcam bakalım birde böyle deneyelim

Allah iyiligini versin

Kızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Doğumhaneye gittiğimde ebeler hemen nst ye bağladılar beni. Minik minik sancılar olduğunu ve bebeğin gelebilme ihtimali olduğunu söylediler. Bu arada bana serum takıldı ama ağrım hiç hafiflemedi. İdrarda enfeksiyon çıktı ve böbreklere kadar ilerlemiş.
Şimdi antibiyotik tedavisine başladık ama ağrılarım var hala. kendinize çok dikkat edin. Bol su için. Ben ettim siz etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…