2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok geçmiş olsun canım. Allah biri an önce şifanı verir inşallah.

Canım benim çok geçmiş olsun sağlık sıhhat versin Rabbim. Bende de en son 5 - 6 lökosit çıktı. Nedir bu enfeksiyon dan çektiğimiz

Çok geçmiş olsun canım. Allah biri an önce şifanı verir inşallah.

Canım benim çok geçmiş olsun sağlık sıhhat versin Rabbim. Bende de en son 5 - 6 lökosit çıktı. Nedir bu enfeksiyon dan çektiğimiz

Çok sağolun kızlar. Gittiğimde doğumhanede 2-3 hamile daha vardı. yüksek ateşten dolayı. Bu enfeksiyonçok berbat. Ayrıca yenidoğanda 28 haftalık 30 haftalık yatan bebekler varmış. Enfeksiyon erken doğuma neden oluyo

Allah korusun canım ya.senin kana mi sicramis?

Benim idrarda çıktı. Böbreklerim şişmiş. Bebekte baskı yaptığı için sancı yapıyormuş.

Canim dahiliye doktoru en iyisini bilir. Onun izmanlik alani. Diyetine dikkat edersen insallah bir sey olmayacak. Demek ki senin vucudun hamilelikte sekeri yakamiyor. Insallah saglikla alacagiz hepimiz kuzularimizi

Gule gule kullan canim. Cok tatli gozukuyor, rengide guzelmis

Cok gecmis olsun canim. Buradaki arkadaslarda cikti bu tarz sorunlar maalesef. Insallah gecer bir an once

cnm çok güzelmiş güle güle kullanın..bu arada rica ederim çok sevindim beğenmene..içine pamuk yatağı nerden aldın cnm ve ne kadara..ben anneme yatak yaptırtıyorum...

valla cnm biz fazlasıyla rahatız da beyler rahatsız nedense..benimki gelsin , yaaa şimdi yaa hiç dicem :)))

cnm çok geçmiş olsun..rabbim şifa versin bir an önce...

cnm çok güzelmiş güle güle kullanın..bu arada rica ederim çok sevindim beğenmene..içine pamuk yatağı nerden aldın cnm ve ne kadara..ben anneme yatak yaptırtıyorum...
Teşekkürler canım civilimden aldım canım arkadaş tavsiye etti kraft marka 139 lira

Kizlar bugun sabah 10 da bakmistim buraya. Aksam dokuzda tekrar girdim. Ne goreyim 50 sayfa birikmis usenmedim okudum valla. Dogum konusu konusulmus. Ben lavmani yapacaklarini hele o sekilde yapacaklarini bilmiyordum Dusunmek istemiyorum cooookķk korkuyorum. Esime diyorum zaten hep boyle icimde kalsa ne guzel olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…