- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.101
Çok geçmiş olsun canım. Allah biri an önce şifanı verir inşallah.Kızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Doğumhaneye gittiğimde ebeler hemen nst ye bağladılar beni. Minik minik sancılar olduğunu ve bebeğin gelebilme ihtimali olduğunu söylediler. Bu arada bana serum takıldı ama ağrım hiç hafiflemedi. İdrarda enfeksiyon çıktı ve böbreklere kadar ilerlemiş.
Şimdi antibiyotik tedavisine başladık ama ağrılarım var hala. kendinize çok dikkat edin. Bol su için. Ben ettim siz etmeyin.
Canım benim çok geçmiş olsun sağlık sıhhat versin Rabbim. Bende de en son 5 - 6 lökosit çıktı. Nedir bu enfeksiyon dan çektiğimizKızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Doğumhaneye gittiğimde ebeler hemen nst ye bağladılar beni. Minik minik sancılar olduğunu ve bebeğin gelebilme ihtimali olduğunu söylediler. Bu arada bana serum takıldı ama ağrım hiç hafiflemedi. İdrarda enfeksiyon çıktı ve böbreklere kadar ilerlemiş.
Şimdi antibiyotik tedavisine başladık ama ağrılarım var hala. kendinize çok dikkat edin. Bol su için. Ben ettim siz etmeyin.
Çok geçmiş olsun canım. Allah biri an önce şifanı verir inşallah.
Canım benim çok geçmiş olsun sağlık sıhhat versin Rabbim. Bende de en son 5 - 6 lökosit çıktı. Nedir bu enfeksiyon dan çektiğimiz
Allah korusun canım ya.senin kana mi sicramis?Çok sağolun kızlar. Gittiğimde doğumhanede 2-3 hamile daha vardı. yüksek ateşten dolayı. Bu enfeksiyonçok berbat. Ayrıca yenidoğanda 28 haftalık 30 haftalık yatan bebekler varmış. Enfeksiyon erken doğuma neden oluyo
Canim dahiliye doktoru en iyisini bilir. Onun izmanlik alani. Diyetine dikkat edersen insallah bir sey olmayacak. Demek ki senin vucudun hamilelikte sekeri yakamiyor. Insallah saglikla alacagiz hepimiz kuzularimiziHerkese selam, şimdi geçmişi okuyacağım bi 50 sayfa kadar
Umarım herkes iyidir, hersey yolundadır...
Bugün kontrolüm vardı, seker yüklemem gecen hafta çok yüksek çıktığı için diyet yapıyodum malum.
50'lik yükleme yapıldı tekrar ve malesef yine yüksek çıktı, 200
Doktorum insülüne başlayalım ama önce bi dahiliye doktoruna görün dedi.
Göründüm, tokluk sekerime baktı 1.ve 2.saat, sonuçlarım çok iyiydi.
Haftaya tekrar bakalım tokluklara, hemen insülüne gecmeyelim dedi.
Diyet verdi başka artık tamamen diyete uycam doğuma kadar, tokluk şekerin böyle iyi oldukça bişey olmaz merak etme dedi.
Çook üzgünüm, umarım hersey yolunda gider...
Ve bebeğimi bu sefer sağlıkla alırım kucağıma...
Kaç lökosit çıktı canım?Benim idrarda çıktı. Böbreklerim şişmiş. Bebekte baskı yaptığı için sancı yapıyormuş.
Gule gule kullan canim. Cok tatli gozukuyor, rengide guzelmisNet başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
monga canım çok saol.park yatağı hiç dusunmuyordum ama söylediğin model çok hoşuma gitti alıverdim hemen bakın park yatağım bu Eki Görüntüle 1451636
Canim cok tatliiii bunlar. Bende buna benzer seyler istiyorum. Dedigin siteye bakiyorum birazdanKızlar bunlar da lohusa gecelik ve pijamalarim Eki Görüntüle 1451699 Eki Görüntüle 1451700 Eki Görüntüle 1451702
Teşekkürler canimGule gule kullan canim. Cok tatli gozukuyor, rengide guzelmis
Bak canım güzel şeyler var.dantel severiz ozamanCanim cok tatliiii bunlar. Bende buna benzer seyler istiyorum. Dedigin siteye bakiyorum birazdan
Cok gecmis olsun canim. Buradaki arkadaslarda cikti bu tarz sorunlar maalesef. Insallah gecer bir an onceKızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
cnm çok güzelmiş güle güle kullanın..bu arada rica ederim çok sevindim beğenmene..içine pamuk yatağı nerden aldın cnm ve ne kadara..ben anneme yatak yaptırtıyorum...Net başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
monga canım çok saol.park yatağı hiç dusunmuyordum ama söylediğin model çok hoşuma gitti alıverdim hemen bakın park yatağım bu Eki Görüntüle 1451636
valla cnm biz fazlasıyla rahatız da beyler rahatsız nedense..benimki gelsin , yaaa şimdi yaa hiç dicem :)))Gördüğüm kadarıyla herkesin cinsel hayatı bitmiş. Bu kadar kasmayın yahu. Doktorunuzun belirttiği bir risk yoksa cinsellik devam eder. Yalnız hamilelik için bebişi baskı yapmayan uygun pozisyonları bilin yeter.
Bir de o bölgemize damar sayısı ve kan hacmi arttığı için, birleşme öncesi iyice ıslanmış olmalısınız. Yoksa kılcal damarlar kuruluktan ve sürtünmeden dolayı çatlayıp kanıyor. Ve acı da duyar, korkup bırakırsınız. Rahat olun, birleşmeye hazır hale geldiğinize emin olun, hiçbirşey olmaz.
Bunlar iyi günlerimiz kızlar, bebek doğduktan sonra onunla ilgilenmekten cinselliğe zaman bile bulamıycaz belki, lohusalık falan var bi de.
Biz de sıklığı azalttık tabi, eskisi gibi değiliz. Haftada bire düşürdük. Unutmayın, biz mutlu olunca bebiş de mutlu oluyor. Rahat olun kızlar.
cnm çok geçmiş olsun..rabbim şifa versin bir an önce...Kızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Evet canim seviyorum ben suslu seyleriBak canım güzel şeyler var.dantel severiz ozaman
Teşekkürler canımcnm çok güzelmiş güle güle kullanın..bu arada rica ederim çok sevindim beğenmene..içine pamuk yatağı nerden aldın cnm ve ne kadara..ben anneme yatak yaptırtıyorum...
Kaç lökosit çıktı canım?
iyiymiş..biz onur bebeye sorduk 75 dedi..onu alıp yatak yaptırtayım diyorum pamuktan..Teşekkürler canımcivilimden aldım canım arkadaş tavsiye etti kraft marka 139 lira
Çok güzelmiş oğlan annesi :)))kızlar ben de bunları aldım bugün...bakalım nasıl gelecek çok merak ediyorum...çok hoşuma gittilerEki Görüntüle 1451795 Eki Görüntüle 1451796
peki canım çok geçmiş olsun tekrarCanım benim yatış olduğu için sonuçlarım dosyada kaldı hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?