2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben bazen bi geliyorum 280 sayfa olmuş canım ay ben de o lavmani düşünmek istemiyorum

Ben bazen bi geliyorum 280 sayfa olmuş canım ay ben de o lavmani düşünmek istemiyorum
Ben iki dogum seklindende cok korkuyorum yaa. Ne yapacagim bilmiyorum canim. Burada da duyuyoruz disarida da duyuyoruz yaa hani hemen dogum yapanlari, onlara nasil ozeniyorum anlatamam. Binde bir oyle rahat dogum olur. Bize denk gelir mi ki

Ins hersey yolunda gidicek allahin izni ile uzulupte bebiside uzme canim .

gecmis olsun cnm
sen diyetine devam et,zaten her sey dr.kontrolunde olucak korkma alicaz ins.bebislerimizi kucagimiza.bnm kuzenimde insulin kullandi sureklide dr.kontrolunde dogumu oldu 35.haftada simdi 2 aylik oldu minnosumuz:)

Canim dahiliye doktoru en iyisini bilir. Onun izmanlik alani. Diyetine dikkat edersen insallah bir sey olmayacak. Demek ki senin vucudun hamilelikte sekeri yakamiyor. Insallah saglikla alacagiz hepimiz kuzularimizi

Hepinize teşekkür ederim kızlar,
Sabrediyorum, umarım hepimiz sağlıkla kucağıma aldığımız günleride görüp haberlerimizi paylaşırız...

Ben iki dogum seklindende cok korkuyorum yaa. Ne yapacagim bilmiyorum canim. Burada da duyuyoruz disarida da duyuyoruz yaa hani hemen dogum yapanlari, onlara nasil ozeniyorum anlatamam. Binde bir oyle rahat dogum olur. Bize denk gelir mi ki
Hep iyi düşünmek istiyorum ve normal doğum istiyorum ben. Nedense sezaryen beni çok geriyor.umarim en güzel sağlıklı şekilde atlatiriz canım şu doğumu

Üşenmedim tüm geçmiş okudum tebessüm ederek
Sonra gözlerim yoruldu ve dedim ki hay ben sizin çenenizeeee
Canım şimdi alintinda gördüm şeker yuklemen yüksek çıkmış. Kontrol altına alınabilir birsey canım yediklerine dikkat edeceksin bi süre.eskiden yükleme falan yoktu insanlar doguruyordu iri iri bebekler ovunme sebebiydi hatta:) ama sen bilinclisin ve sağlıklı bir bebeğin olacak

Çok geçmiş olsun canım ne bu enfeksiyonlardan çektiğimiz bu bizim yaaa..inşallah diner agrin sizin ve herşey yoluna girer inşallah,bak farkedilmiş ve müdahale edilmiş üzme kendini...

Günaydınnnnn hatun kişilerrrr izne ayrıldığımdan beri karga şeyini yemeden uyanıyorum maşallah..bol bol uyuma hayallerim vardı oysaki, yok olmuo

Hastanede 2 gün delikten sunuverelim canım memeyi nolcak :) fotolarda güzel çıksın da sonra bakarız çaresine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…