- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.601
Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
canım ben yedi haftalık olmam gerekirken altı haftalığım geç döllenmedir dedi doktor. keseyi bile dün gördüArkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
Anladim kuzum...hafifse telaş yapma... Dinlen sadece o ilacı da temin etmeye çalış... Hormon adı olduğu için... Muhtemelen aynıdır diye düşünüyorum canim... Sen arastir onu.. Rabbim yavrularımizi bize bağışlasin... O na emanetiz...Ben yurtdisindayim canim burda ilk 3 ayda ki kanamalara mudahele etmiyorlar ilk dusugumden biliyorum yazdiginiz hap burda varmi bilmiyorum oyle yogun degil ama cok kotuyum esim bile bilmiyor daha iste telaslandirmak istemedim gelince soylerim artik tabi nasil soyliyecegim onuda bilmiyorum cunku istyoruz bu bebegi gecen seferki dusugumden sonra 2 bucuk sene sonra yuzumuz gulmustuuuu tam umudumuz bitmisken
sana neden zor geliyor?benım bulantılarım oldugu ıcın doktorum bu sıralar suyu cok az ıc hatta yudum yudum ıc dedı bebek zaten suan bızım depodan beslenıyor
Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
yeni üyeyim az onSelam annislerOncelikle kanamasi lekelenmesi olan arkadaslara yuce rabbimden sifa diliyorum bebislerini kaybedenlerede sabir ... rabbim anne karnindada olsa kimseyi evladindan ayirmasin... biz bugun kontrole gittik herseyimiz guzel hatta bebis sekillenmis artik bebek seklinde kafasi vucudu belli kalp atisini duyduk yine pir pir atiyor yavrucugumun kalbi hatta normalde tam 8 haftalik olmasi gerekirden 8 hafta 3gun cikti yani bebisimin 3gun fazlasi var cok sukur bazi testler istedi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez renkli ultrason resmini cekti foto kagina cok guzel yaa tam saklamalik hepsini sakliyorum zaten ani olarak 12.haftada 2li testimiz varmis suanlik boyle durumlar rabbim herkese ve bebisine saglikli huzurlu omur nasip etsin onlari bizden almasin hicbi kuvvet...
Doktora git bazen düşük belirtisi olabiliyor... İlac başlatır doktorun canim... Sonra vol bol dinlen... İnşaAllah bisey olmayacak bebisine... Gönlünü ferah tutmaya bak...slm kızlar leke görmek düşük belirtisimi,diyer hamileliklerimde hiç yaşamadım
inşallah canım idrar testi pozitif,kan testi pazartesi çıkacak 3.hamileliğim ama ilkdefa yaşıyorum böyle birşey öğlenden beri pembemsi akıntı hayırlısı inşallah hepimiz içinDoktora git bazen düşük belirtisi olabiliyor... İlac başlatır doktorun canim... Sonra vol bol dinlen... İnşaAllah bisey olmayacak bebisine... Gönlünü ferah tutmaya bak...
Hmm o zaman yerleşme olabilir...yine de dinlen ağır iş yapma canim... İstirahat ve bol şu iç...inşallah canım idrar testi pozitif,kan testi pazartesi çıkacak 3.hamileliğim ama ilkdefa yaşıyorum böyle birşey öğlenden beri pembemsi akıntı hayırlısı inşallah hepimiz için
İyi bari canım eşlerimizin yardımcı olması çok güzel.. Benim eşim de sağolsun yardım eder.YAPAMADIM ZATEN EŞİM SAĞOLSUN YAPTI
kadın doğum hastanelerinde doktor olur. normal bir acile gidersen nöbetçi ebe bakıyor ciddi birşey se doktoru arıyorlarkızlar birşey sormak istiyorum Allah korusun gece falan kanama vs olursa acilemi gidicez?ordane yapacaklarki?benmi gece lekelenmem olunca cok korktum ertesi gün doktoru beklemek eziyetti resmen..yani acilede gidilebilirmi kadın dogumcu oluyormuki acillerde?
canım ben yedi haftalık olmam gerekirken altı haftalığım geç döllenmedir dedi doktor. keseyi bile dün gördü
Benim satima gore 4gun kucuk bir sikintidan bahsetmedi canim doktorum
Evet canım çok şükür kalp atışları normal dedi dr.Gecmis olsun canim kanaman oldugu halde bebeginin Kalbini atisini gordunmu insallah kanaman gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?