2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya

benim doktorum kızıma hamileyken demişti ki,(kızımda 2 hafta geri gidiyordu) istikrarlı bir şekilde her kontrolde 2 hafta geri gittiği için geç döllenme.

Ama bir kontrolde günüde diğerinde 2 hafta geri olsaydı gelişme geriliği olurdu demişti.

Sezenay hemen hastaneye git hic bekleme belki onemli bisi deil ama olsun icin rahat etsin InsaAllah onemli bisi deildir rabbim acil sifa versin sana ve senin n durumunda olan hamislere InsaAllah hepimiz yawrularimi hayirlisiyla kucagimiza sag saglim aliriz
Canim burda hastaneye gidecegime evimde yatar dinlenirim daha iyi cunku burda turkiyedeki gibi hemen ilgilenmiyorlar en az 3 saat Sira gelmesini beklerim hem ilk 3 aydaki kanamalara hic bir mudahele yapmiyorlar onceki deneyimimden biliyorum pazartesi kendi doktoruma gidicem insallah dedigin gibi saglikla aliriz bebebklerimizi AMiN

Selam annisler Oncelikle kanamasi lekelenmesi olan arkadaslara yuce rabbimden sifa diliyorum bebislerini kaybedenlerede sabir ... rabbim anne karnindada olsa kimseyi evladindan ayirmasin... biz bugun kontrole gittik herseyimiz guzel hatta bebis sekillenmis artik bebek seklinde kafasi vucudu belli kalp atisini duyduk yine pir pir atiyor yavrucugumun kalbi hatta normalde tam 8 haftalik olmasi gerekirden 8 hafta 3gun cikti yani bebisimin 3gun fazlasi var cok sukur bazi testler istedi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez renkli ultrason resmini cekti foto kagina cok guzel yaa tam saklamalik hepsini sakliyorum zaten ani olarak 12.haftada 2li testimiz varmis suanlik boyle durumlar rabbim herkese ve bebisine saglikli huzurlu omur nasip etsin onlari bizden almasin hicbi kuvvet...

Anladim kuzum...hafifse telaş yapma... Dinlen sadece o ilacı da temin etmeye çalış... Hormon adı olduğu için... Muhtemelen aynıdır diye düşünüyorum canim... Sen arastir onu.. Rabbim yavrularımizi bize bağışlasin... O na emanetiz...

Selam, kanaması olanlara geçmiş olsun, bebeğini kaybedenlere de Allah sabır versin. Bi arkadaş sormuş kanama gece olursa acile gidilir mi diye.Gece gündüz farketmez, direk acile gidebilirsiniz.Benim ilk gebelikte 6. hafta kanamam olmuştu, akşamdı, acile gittim.Kadın doğumcu vajinal ultrasonla baktı.Bebişte bi sorun yoktu.Şimdi ki doktorum da 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, ama kanaman olursa hemen gel dedi.Siz de beklemeyin hemen gidin.

yeni üyeyim az on

Doktora git bazen düşük belirtisi olabiliyor... İlac başlatır doktorun canim... Sonra vol bol dinlen... İnşaAllah bisey olmayacak bebisine... Gönlünü ferah tutmaya bak...
inşallah canım idrar testi pozitif,kan testi pazartesi çıkacak 3.hamileliğim ama ilkdefa yaşıyorum böyle birşey öğlenden beri pembemsi akıntı hayırlısı inşallah hepimiz için

E
inşallah canım idrar testi pozitif,kan testi pazartesi çıkacak 3.hamileliğim ama ilkdefa yaşıyorum böyle birşey öğlenden beri pembemsi akıntı hayırlısı inşallah hepimiz için
Hmm o zaman yerleşme olabilir...yine de dinlen ağır iş yapma canim... İstirahat ve bol şu iç...

kadın doğum hastanelerinde doktor olur. normal bir acile gidersen nöbetçi ebe bakıyor ciddi birşey se doktoru arıyorlar

canım ben yedi haftalık olmam gerekirken altı haftalığım geç döllenmedir dedi doktor. keseyi bile dün gördü

Benim satima gore 4gun kucuk bir sikintidan bahsetmedi canim doktorum

Sağolun arkadaşlarım içim biraz rahatladı sayılır.Benim bebişte 5 gün geriden geliyor.Kanamam hafifledi gibi İnşallah yarına geçer.Gerçekten kanamamız olunca yüreğimiz hop ediyor.Bu bebişler bizi çok korkutuyorBebişin kalp etışları iyi çok şükür.İnşallah kanamam başka sebepten kaynaklanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…