- 21 Temmuz 2014
- 205
- 82
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.621
İyi bari canım eşlerimizin yardımcı olması çok güzel.. Benim eşim de sağolsun yardım eder.
biz 10 gün sonra gidicez onun için canım. Geçen salı günü doktora gittik keseyi gördük. 15 gün sonra kalp atışı için gelin dedi.Haftalarımız aynı daa bişe sorcammm. Kalp atışlarını duydunuz mu bebişin
çok geçmiş olsun canım... benim de korkulu rüyam kanama. umarım ben yaşamamSağolun arkadaşlarım içim biraz rahatladı sayılır.Benim bebişte 5 gün geriden geliyor.Kanamam hafifledi gibi İnşallah yarına geçer.Gerçekten kanamamız olunca yüreğimiz hop ediyor.Bu bebişler bizi çok korkutuyorBebişin kalp etışları iyi çok şükür.İnşallah kanamam başka sebepten kaynaklanmıştır.
canım ne dedi doktorun ?Günaydın herkeseee :) Kabızlık kalmadı bende, hoşafın çok faydasını gördüm. Bugün 3te cildiyeyle randevum var umarım karaciğer enzimleri bozulmamıştır. Sadece strestendir inşallah... Onun dışında uyku halim pek yok ama evde yalnızsam ve dizi film fln izliyosam gözler gidiyorBen bebişlerin henüz hissettiklerini düşünmüyorum ama bizim stres seviyemiz onları mutlaka etkiliyordur. Gelişimdeler şu anda miniminnacıklar
oh çok şükür kesede kalpta görülmüş maşallahKızlar merhabalar bende çok yazamasam da gün gün takip ediyorum sizi, gıyabında az çok tanır oldum hepinizi..
bizde iki gün önce kesmizi gördük yolk oluşmuş ucundada miniğim vardı kalbı yanıp sönüyor allahıma şükürler olsun.
teşekkürler canım bilgilendirdiğin içinKızlar decavit ile ilgili de KOÇAK FARMA yı aradım. Firma yetkilisi ilacın içeriğindedi E vitamininin sığırdan elde edildiğini söyledi.Dr a sormaya gerek kalmadı Decavit i gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...
ara ara bende de oluyor canımkızlar bugün belim ağrıyo sağ kasığıma doğru da bir ağrı var ayrıca orada dolgunluk hissediyorum kesenin olduğu yer olabilir akşam olsada eve gidip yatsammmmmm bugün çok yoğunum.
merhaba canım maşallahh sizeGünaydin kizlaaar....
Internetim yoktu 3 4 gündür....
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Bizde bugun 8 haftalik olduk :) cok sükür
Bulanti agri hic biseyim yok.
Lutfen belirtisi olmiyanlar hemen korkuya kapilmasin. Sevinmek yerine uzulmeyin :)
ben içmiyorum canımKızlar sigara içen var mı aramızda ?
bende olmadı hiçbende de ne bulantı ne bir şişlilk sadece merdiven filan çıkınca çok yoruluyorum o kadar...bende üzülmeyeyim o zaman :):):)
kızlar ben iki gün önce bebeğin kalp atışlarını duydum ama dr kesenin etrafında üç yerde kanama alanı var dedi bende de dışa vuran birşey yok ama kanama alanlarını gösterdi ultrasnda bebekten büyüktü nerdeyse üçü de böyle olan varmı hiç aranızda hani bu kanamalar olmasa daha iyi filan dedi bende korktum biraz
rabbim korusun sizi canım kalbini ferah tutGünaydın kızlar çok kötüyüm kanamam oldu dün gece drumu aradım gidip hemen proluton depot vurundum sabahda dr gittim bebeğim iyi çok şükür kalp atımı var rahim ağzıda kapalı ama kanıyo rahim iğneyi her hafta vurunucaksın dinleniceksin dedi rapor aldım ewdeyim yatıyorum dua edin lütfen bişey olmasın
benimde günüm günüme tutmuyor canım bir gün süpürmesem 2. gün dikey süpürgeyle süpürüyorum mutlaka işten gelince ve oğlumun keyfi yerindeyse tabii.selam kızlar bir hafta daha bitti. iki haftadır temizlik felan hiç yapamadım. önce sinuzitten bir hafta raporluydum yattım sonra kahverengi akıntı sebebiyle yattım. şimdi işten geldim artık evi supurmem lazım...az az temizlik yapayım bari. siz ev işlerini yapabiliyor musunuz ben cok halsizim midem de kötü. ancak işten gelip oğlumu alıp eve geçiyorum az onunla oynuyorum sonra pilim bitiyor
çok iyi yapmışsın canımaldığım ürünleri detaylı olarak paylaştım sabunum herşeyim rolonum dahil sebamed oldu şampuan bitkisel olana geçtim down under ve lierac çatlak kremi bide sebamed çatlak kremi aldım
kayısı çekirdeği yağı ve badem yağı ile takviye yapıcam
arkadaşalr herşey ama herşeyiniz doğal olsun ben makyaj yamıyorum ama benim makyaj ürünlerim the balm marka kaç senedir allıktan herşeyden memnunum katkısız
parfümüm yves rocher
ben bunlara çok dikkat ediyordum hamiş kalınca vücuduma da dikkat etmeye başladım
çok geçmiş olsun canımya aman dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalışArkadaşlar sayfa o kadar çok birikmiş ki 2 gündür ölüyorum resmen durup dururken gözlerimden u akıyor göz kapaklarım yanıyor bademciklerim şişti burnum tıkalı hem üşüyorum hem terliyorum o kadar kötü oldum ki öksürmekten ciğerlerim sökülecek. dün gece hastande kaldım öğleden önce eve geldim , önce oluyordu ama hamileyken daha zormuş başım çatlıyor resmennn.dua edin bir anönce geçsinn.
bir sorun yok çok şükürKizlar gittim.doktora kalp atislarini duyduk..sat a gore 4gun kucukmus..progestan verdi ..problem olmadigini soyledi..leke degil kanama olursa problem dedi..1ay sonra cagirdi
Allah korusun sizi canım aman dikkat et kendineMerhaba bugün bende hastanedeydim. Kanamam vardı ve ayın onundan beri kesem görülmüyor mu. Allah a şükür bugün görüldü ve embriyo da gözüküyor dedi. kesenin çevresi düzgün dedi.Yedi haftalık olması gerekirken altı haftalıkmış kalp atışı için on gün sonraya çağırdı. Ama bugün kanamam yine geldi ilaç kullandığım halde.dönüşte sağlık ocağına gittim kayıt olmak için arada düşük riskimde var dedim o zaman bir kaç hafta bekleyelim dedi kayıt açmadılar
üzüldüm eylülcüm vardır bundada bir hayırMerhb kizlar cars gunu kurtaj oldum ikizmis benim minikler ama mol gebelik olusmus almak zorunda kaldilar aranizda bu durumu yasayan var mi
Allah kolaylık versinGunaydin annislerrkurtaj olan arkadasa cok uzuldum Allah tez zamanda saglikli bir melek verir insallah ben dunu cok kotu gecirdim ne yazikki benim arada tansiyonum duserdi ama hamilelikte olunca elim kolum baglandi sabaha kadar kivrandim esim sagolsun tuzlu ayran falan yapti icirdi surekli takip etti tansiyonumuda 12 gibi duzeldi biraz ama sabaha kadar kustum ne yazikki suan iki uc saatlik uykuyla duruyorum ve isteyim insallah tekrarlamaz yaa Allahim kimseyi hamileliginde hasta yatagina dusurmesin
Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var
aklına kötüyü getirme lütfenKizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur
aklına kötüyü getirme canım geç döllenme olabilir.Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
maşallahh size canımKizlar bizde yeni geldik doktordan.minigimin kalbini gorduk hatta duyduk allahima bin sukur.satimiza gorede uyumluyuz 7+ 1deyiz.kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Selam annislerOncelikle kanamasi lekelenmesi olan arkadaslara yuce rabbimden sifa diliyorum bebislerini kaybedenlerede sabir ... rabbim anne karnindada olsa kimseyi evladindan ayirmasin... biz bugun kontrole gittik herseyimiz guzel hatta bebis sekillenmis artik bebek seklinde kafasi vucudu belli kalp atisini duyduk yine pir pir atiyor yavrucugumun kalbi hatta normalde tam 8 haftalik olmasi gerekirden 8 hafta 3gun cikti yani bebisimin 3gun fazlasi var cok sukur bazi testler istedi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez renkli ultrason resmini cekti foto kagina cok guzel yaa tam saklamalik hepsini sakliyorum zaten ani olarak 12.haftada 2li testimiz varmis suanlik boyle durumlar rabbim herkese ve bebisine saglikli huzurlu omur nasip etsin onlari bizden almasin hicbi kuvvet...
iyi akşamlar canım hoşgeldin benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var . maşallahh sizeHayırlı akşamlar herkese.4 yıl sonra tekrar Haziran annesi olmak güzel. Beni de ekleyin listeye :) kanaması olan arkadaşlar ayaklarınızı biraz yüksek tutup öyle yatarsaniz kanama kesilir inşallah geçmiş olsun bu arada. Benim bebis baya geç oldu sata göre 8 hafta bebis 6 haftalık henüz. Dün dr gidip kalbinin attığını gördüm elhamdulillah. Hepinize sorunsuz hamilelik dilerim. .
Canım ben çok korkmuştum bir şey oldu diye.. Böcek ısırması kesinlikle dedi içim rahatladı. Hiç aklıma gelmemişti... Evi dip köşe temizleyip, domestosla sildik. Sonra yatak odasını ilaçladık, eşim de halıları sildi. Yatak odasının duvarında minik bi böcek gördüm, o heralde beni ısıran zanlıiyi akşamlar canım hoşgeldin benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var . maşallahh size
çok şükürr canımyaa iyi bari zanlıda bulunduğuna göre sorun kalmamış:)Canım ben çok korkmuştum bir şey oldu diye.. Böcek ısırması kesinlikle dedi içim rahatladı. Hiç aklıma gelmemişti... Evi dip köşe temizleyip, domestosla sildik. Sonra yatak odasını ilaçladık, eşim de halıları sildi. Yatak odasının duvarında minik bi böcek gördüm, o heralde beni ısıran zanlıNeyse onun hesabını sorduk
Bel ağrısı başladı bende de
hoşgeldin canım aramızda 1 gün var rabbim sağlıkla güzel bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. benimde bir oğlum var sürekli koşturmak istiyor bazen ona karşı haksızlık ediyormuşum gibi geliyorMerhaba Sevgili Haziran Annişleri :)
Sanırım ben de katıldım aranıza.. Sat 16 eylül henüz doktora gidemedim 2,5 yaşında bir oğlum var planlı bir hamilelik oldu idrar testi ile öğrendim bakalım kan testi yaptırcam inş.en kısa zamanda..ilk hamileliğimin 3 ayı berbat geçti mide bulantıları beni hasta etti sizden ricam dua edelim birbirimze nolur midem bulanmasın inanın kendim için değil oğluşuma yemek yapamıcam die endişe ediyorum...artık hayırlısı diyorum beni de katın aranıza herkese sağlıklı hayırlı evlatlar güzel hamişlikler :))))
umarım geçer bir an öncebenimde belim çok ağrıyor cnm,sol tarafta sadece sabahlıyorum pazartesi kan sonucumu alınca doktora gidicem hayırlısıyla ama tedavisi yok işte bel ağrısının napalım
inşallah ama benim belim normalde rahatsızdı hamilelikte tetikledi galiba bugünden beri akıntının rengide değişti inşallah meleklerimiz bizimledir teşekkürler
hoşgeldin canım aramızda 1 gün var rabbim sağlıkla güzel bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. benimde bir oğlum var sürekli koşturmak istiyor bazen ona karşı haksızlık ediyormuşum gibi geliyor
umarım geçer bir an önce
inşallah canım rica ederim.inşallah ama benim belim normalde rahatsızdı hamilelikte tetikledi galiba bugünden beri akıntının rengide değişti inşallah meleklerimiz bizimledir teşekkürler
iyi gecelerHerkese sağlıklı ,huzurlu geceler, güzel bir güne uyanmak dileğiyle byy
Oh iyi yalnız değilim :) kardeşi olacağını biliyor mu?biz mujdelerken duydu çok mutlu ama hemen gelmesini istiyor :)iyi akşamlar canım hoşgeldin benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var . maşallahh size
hoşgeldin canımMerhaba Sevgili Haziran Annişleri :)
Sanırım ben de katıldım aranıza.. Sat 16 eylül henüz doktora gidemedim 2,5 yaşında bir oğlum var planlı bir hamilelik oldu idrar testi ile öğrendim bakalım kan testi yaptırcam inş.en kısa zamanda..ilk hamileliğimin 3 ayı berbat geçti mide bulantıları beni hasta etti sizden ricam dua edelim birbirimze nolur midem bulanmasın inanın kendim için değil oğluşuma yemek yapamıcam die endişe ediyorum...artık hayırlısı diyorum beni de katın aranıza herkese sağlıklı hayırlı evlatlar güzel hamişlikler :))))
daha söylemedik canım sabırsızlanmasın istiyoruz cennette sırasını bekliyor diyor. çünkü o kadar çok istiyorki kardeşinin olmasını. ismi bile belli eğer kız olursa ipek erkek olursada mete olacakmış öyle istiyor paşamız:) ama inanılmaz bir şekilde kızkardeş isteği var içinde rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.Oh iyi yalnız değilim :) kardeşi olacağını biliyor mu?biz mujdelerken duydu çok mutlu ama hemen gelmesini istiyor :)
daha söylemedik canım sabırsızlanmasın istiyoruz cennette sırasını bekliyor diyor. o kadar çok istiyorki kardeşinin olmasını. ismi bile belli eğer kız olursa ipek erkek olursada mete olacakmış öyle istiyor paşamız:) ama inanılmaz bir şekilde kızkardeş isteği var içinde rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?