2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayırlı akşamlar herkese.4 yıl sonra tekrar Haziran annesi olmak güzel. Beni de ekleyin listeye :) kanaması olan arkadaşlar ayaklarınızı biraz yüksek tutup öyle yatarsaniz kanama kesilir inşallah geçmiş olsun bu arada. Benim bebis baya geç oldu sata göre 8 hafta bebis 6 haftalık henüz. Dün dr gidip kalbinin attığını gördüm elhamdulillah. Hepinize sorunsuz hamilelik dilerim. .

Benim de sat 25 eylül. Perşembe gün doktora gideceğim inşallah keseyi görürüz...

çok geçmiş olsun canım... benim de korkulu rüyam kanama. umarım ben yaşamam

iyi akşamlar arkadaşlarr oğlumu uyuttum geldim:)
çok şükür bugünde iyiyiz kuzumla sadece balkon yıkarken sağ kasığımda ağrı oldu biraz sabahtan beri evle uğraşıyordum malum bi cumartesi pazarımız var sanırım yoruldum ondan oldu. onun dışında bi sıkıntımız yok hamdolsun.
sizlerde iyisinizdir inşallahh bi geçmişe bakayım

canım ne dedi doktorun ?
oh çok şükür kesede kalpta görülmüş maşallah
teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
kızlar bugün belim ağrıyo sağ kasığıma doğru da bir ağrı var ayrıca orada dolgunluk hissediyorum kesenin olduğu yer olabilir akşam olsada eve gidip yatsammmmmm bugün çok yoğunum.
ara ara bende de oluyor canım
merhaba canım maşallahh size
Kızlar sigara içen var mı aramızda ?
ben içmiyorum canım
bende olmadı hiç
rabbim korusun sizi canım kalbini ferah tut
benimde günüm günüme tutmuyor canım bir gün süpürmesem 2. gün dikey süpürgeyle süpürüyorum mutlaka işten gelince ve oğlumun keyfi yerindeyse tabii.
çok iyi yapmışsın canım
çok geçmiş olsun canımya aman dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış

Kizlar gittim.doktora kalp atislarini duyduk..sat a gore 4gun kucukmus..progestan verdi ..problem olmadigini soyledi..leke degil kanama olursa problem dedi..1ay sonra cagirdi
bir sorun yok çok şükür
Allah korusun sizi canım aman dikkat et kendine
Merhb kizlar cars gunu kurtaj oldum ikizmis benim minikler ama mol gebelik olusmus almak zorunda kaldilar aranizda bu durumu yasayan var mi
üzüldüm eylülcüm vardır bundada bir hayır
Allah kolaylık versin
Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var

aklına kötüyü getirme lütfen
[
Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
aklına kötüyü getirme canım geç döllenme olabilir.
Kizlar bizde yeni geldik doktordan.minigimin kalbini gorduk hatta duyduk allahima bin sukur.satimiza gorede uyumluyuz 7+ 1deyiz.kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
maşallahh size canım

maşallahh sizede canım

iyi akşamlar canım hoşgeldin benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var . maşallahh size

iyi akşamlar canım hoşgeldin benimde 2010 mart doğumlu bir oğlum var . maşallahh size
Canım ben çok korkmuştum bir şey oldu diye.. Böcek ısırması kesinlikle dedi içim rahatladı. Hiç aklıma gelmemişti... Evi dip köşe temizleyip, domestosla sildik. Sonra yatak odasını ilaçladık, eşim de halıları sildi. Yatak odasının duvarında minik bi böcek gördüm, o heralde beni ısıran zanlı Neyse onun hesabını sorduk

Merhaba Sevgili Haziran Annişleri :)
Sanırım ben de katıldım aranıza.. Sat 16 eylül henüz doktora gidemedim 2,5 yaşında bir oğlum var planlı bir hamilelik oldu idrar testi ile öğrendim bakalım kan testi yaptırcam inş.en kısa zamanda..ilk hamileliğimin 3 ayı berbat geçti mide bulantıları beni hasta etti sizden ricam dua edelim birbirimze nolur midem bulanmasın inanın kendim için değil oğluşuma yemek yapamıcam die endişe ediyorum... artık hayırlısı diyorum beni de katın aranıza herkese sağlıklı hayırlı evlatlar güzel hamişlikler :))))

benimde belim çok ağrıyor cnm,sol tarafta sadece sabahlıyorum pazartesi kan sonucumu alınca doktora gidicem hayırlısıyla ama tedavisi yok işte bel ağrısının napalım

çok şükürr canımyaa iyi bari zanlıda bulunduğuna göre sorun kalmamış:)

Bel ağrısı başladı bende de

hoşgeldin canım aramızda 1 gün var rabbim sağlıkla güzel bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. benimde bir oğlum var sürekli koşturmak istiyor bazen ona karşı haksızlık ediyormuşum gibi geliyor
benimde belim çok ağrıyor cnm,sol tarafta sadece sabahlıyorum pazartesi kan sonucumu alınca doktora gidicem hayırlısıyla ama tedavisi yok işte bel ağrısının napalım
umarım geçer bir an önce

inşallah ama benim belim normalde rahatsızdı hamilelikte tetikledi galiba bugünden beri akıntının rengide değişti inşallah meleklerimiz bizimledir teşekkürler

Oh iyi yalnız değilim :) kardeşi olacağını biliyor mu?biz mujdelerken duydu çok mutlu ama hemen gelmesini istiyor :)

hoşgeldin canım

Oh iyi yalnız değilim :) kardeşi olacağını biliyor mu?biz mujdelerken duydu çok mutlu ama hemen gelmesini istiyor :)
daha söylemedik canım sabırsızlanmasın istiyoruz cennette sırasını bekliyor diyor. çünkü o kadar çok istiyorki kardeşinin olmasını. ismi bile belli eğer kız olursa ipek erkek olursada mete olacakmış öyle istiyor paşamız:) ama inanılmaz bir şekilde kızkardeş isteği var içinde rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…