2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

sen hangi ulkede yasiosun cmm benim yasadigim.ulkede de malesef acile gittinmi 3 saatte cikarsan ne mutlu sana gecen hafta eltim gitti aşırı adet kanamasindan ama.oyle boyle deil cocuk bezini yetistiremez oldu pedi de gecti yani ama saatler sonra baktilar oda goz ucuyla birse irkci bir dr se allah yardimcin olsun dedigin gibi gitmesen daha iyi burda dada aaagi yukari ayni kosullar 6 haftaliga kadar Aten termin yok dusersede normal diolar bak ben simdi kalp atisini gordum.bir daha 8 ocakta terminim o zaman ladar allah emanetim

slm kızlar leke görmek düşük belirtisimi,diyer hamileliklerimde hiç yaşamadım
kisiye gore degiair canim ama senin erkenmis yerlesme kanamaaida okur imkanin varsa dr ne git en iyi o bilir

Tebrik ederim... İlk sayfaya bakıp istenilen bilgileri yazarsaniz sevinirim...:) o zaman sizi rleyebilirim... :) hoşgeldiniz aramızaa :)

Tebrik ederim, Hosgeldinn...ilk sayfaya bakıp istenilen bilgileri bana söylersen seni de ekleyebilirim...:)

Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
Meraba haktancım bende geçen perşembe dr a gittiğimde geç döllenme olmuş dedi yaklaşık 8 gün geriden geliyormuşuz, herşey normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bende bayadır bekliyorum iyice büyüsünde tam göreyim sonra stres olmayım dedim, daha haftaya cıma gidicem. İnş görürüm yavrumu ve kalp atışlarını bu beklemek ne zor şeymiş.
Buarada ilk b hcg 69çkmıştı benim dr çok yeni gebelik demişti, birde ben 26gündr bir adet oluyordum muhtemelen o günlerini tamamlıyordur diye düşünüyorum. Heralde cumaya kadar çatlayacağım :) neyse içimi ferah tutacağım, allah bilir en doğrusunu

Yaa pasaya bak bende erkek ali mete kiz meryem ipek istiyorum:)

kızlar günaydın. sizlere bsey sorucam . ben 4 ay önce bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar hamileyim kalp atışlarınıda duydum ama hiçbirsey hissetmiyorum .odun gibiyim resmen. ilk zamanlar kalp atışlarını duyayım düzelirim diyordum ama hala aynıyım.ilkinde böyle degildim hiç. şimdi böyle olmak beni çok üzüyor. sanırım kendimi korumaya alıyorum farkında olmadan gene bsey olursa dıye. ama bu hep böyle mi gidecek ki. ayrıca her gün ayrı bir stres acaba hamilelik devam edicek mi düşüncesini kafamdan atamıyorum. sizin aranızda daha önce düşük yapmış olan var mı. varsa neler hissediyorsunuz bu zamanları nasıl geçiriyorsunuz.

Aynıyız canm bende yedı ay once kalbı durdu bebegımın bn senın aksıne donuk degılım sureklı korku var ıcımde heyecanlıyım.streslıyım gergınım...cuma kalbını duyacaktık duyamadık kucukmus daha bu cumayı beklıyorum doktor hersey yolunda demesıne ragmen endıselıyım.bı de kafanı kaldıramıyorum cok halsıZlık bas sonmesı bulantı var gecelerı uyuyamıyorum zor gecırıyorum yanı

Insallah duyarsin canim kalp atisini ve bu defa saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende de korku var cok. Ama his yok. Yani icimde bir heyecan yok bebegim olucak diye. Bende hic belirti de yok. Gecen seferde yoktu. Sanirim benim hamileligim böyle geçiyor. Belki senin ki gibi olsam hissederim hamileyim diye bilmiyorum ki. Ama bu cok canimi sikiyor. Acaba ben bebegimi sevmiycekmiyim düşünceleri basladi. Kalp atisinda esim cok sevindi heyecanlandi bende hicbir sey yoktu. Dur dedim sevinme gecen seferde duymustuk noldu dedim. O bu cok farkli bsey o sesi duymak cok guzel dedi.ben bsey hissetmedim ama birde bunlari bebegim hisseder tekrar ayni sey olur diye cok korkuyorum.

Bunlar cok normal bıraz zaman gecsın su tehlıkelı donemımızı atlattıktan sonra korkuların bıraz da olsa gececek hele onu hıssetmeye baslayınca gozun baska bısy gormeyecek ınsallah

Maşallah baya hazırlıklı o zaman Allah gönlünüzce versin inşallah
Tebrik ederim... İlk sayfaya bakıp istenilen bilgileri yazarsaniz sevinirim...:) o zaman sizi rleyebilirim... :) hoşgeldiniz aramızaa :)
Teşekkür ederim hosbuldum :) yaşım 30 muhtemel doğum tarihi 20.06.2015 2.olucak inşallah
ben kizimdan önce düşük yaşadım o yüzden mi bilmiyorum hep bişey olucak diye sevinemedim bile gebeligime uyku hali bide göğüs acısı dışında pek bir belirtim olmayınca acabalar vardı kafamda kalbinin attığını görünce rahatladım buraya da ancak o zaman yazabildim

Ayini seyi bende yasiyorum bende 9 haftalikken dusuk yapmistim 2 bucuk sene once dedigin gibi kaybetme piskolijisi bu her halde hemen bisey olacakmis gibi her wc gittigimde korku olusuyo birde sanki gercekten hamileyim yuppiiii diyemiyorum gecer insallah

Merhabalar tekrar haziran anneleri. Allah, bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Uye olmadan yazdiklarinizi okurken yasadigimiz olumsuz durumların olumlularin aksine daha cok paylasildigina sahit oldum. O kadar korktumki sol kolum omuz basindan parmaklara kadar uyustu kaldi. Ta ki kalp atislarini duyana kadar. Hepimiz icin olumsuz durumlarin yasanmamasini temenni ederim. Yuregimizin altinda buyuttugumuz cantanelerimizin ozel koruma altinda. Normali asan endiselerin bizi bu mucizenin tadini cikartmaktan alikoymasina musade etmeyelim. Allaha emanet...

Merhaba haziran anneleri;
Bir süredir ara ara girebiliyordum foruma. Geçmişi tamamen okuyamadım. Aşırı yorgunluk oluyor bende özellikle akşamları. Bir de tüm gün ayakta olmak zorunda kalınca çok zor oluyor. Eve akşam beşte girebiliyorum. Bebeğini kaybeden arkadaşlara sabırlar diliyorum, kanaması olanlara da acil şifalar...
Şimdi bu hafta yaşadıklarımı anlatayım. Hafta içi sağlık ocağına gidip kaydımı oluşturdum. Kan tahlillerimi yaptılar. Tansiyonum 10-6 çıktı. Normalde 12-8. Akşamları daha da düşüyor bence, öyle hissediyorum bir süredir. Hemşire keçiboynuzu özünü tavsiye etti. Aldım bende. İçinden çıkan kağıdı okudum. Sütte bulunan kalsiyumun 3 katı kalsiyum varmış ve daha birçok vitamin. Eczaneden alınıyor yalnız.
DÜN DEEEEE... hamilelik süresince gideceğim doktora gittim Minnağımın gördük, kalp atışlarını duyduk binlerce şükür Boyu 8,43 mm (minicik daha). Her şey normal ve gününde dedi doktor. Doktor konusunda çok doğru bir tercih yapmışım. Kesinlikle çok rahatlatıyor insanı :) 15-20 gün sonra yine çağırdı. Kan uyuşmazlığı var çünkü aramızda. İnşallah onu da güzel haberlerle atlatırız...

30 yaşındayım tahmini doğum tarihi 24.06.2015 2.çocuğum kısmetse :)

Merhaba superisi
Ayy benimde muhtemel tarih 14 haziran sen kalp atışları duymuşsun maşallah bizim randevu haftaya. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne başka şey sadece bende senin gibi aksama kadar ayakta eve geldiğimde belim ağrıyor. Inşallah sağlıkla kucağımiza alırız melekleri...

inşallah arkadaşım ya. bir an önce şu 3 ayı atlatsak en azından biraz rahatlıycam. ama tam inanacagım zaman sanırım kucagıma aldıgım zaman olucak. Allah yardımcımız olsun. aynı şeyleri yaşamayalım bir daha. bir dahası çok zor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…