- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.641
Sezenay hemen hastaneye git hic bekleme belki onemli bisi deil ama olsun icin rahat etsin InsaAllah onemli bisi deildir rabbim acil sifa versin sana ve senin n durumunda olan hamislere InsaAllah hepimiz yawrularimi hayirlisiyla kucagimiza sag saglim aliriz
Canim burda hastaneye gidecegime evimde yatar dinlenirim daha iyi cunku burda turkiyedeki gibi hemen ilgilenmiyorlar en az 3 saat Sira gelmesini beklerim hem ilk 3 aydaki kanamalara hic bir mudahele yapmiyorlar onceki deneyimimden biliyorum pazartesi kendi doktoruma gidicem insallah dedigin gibi saglikla aliriz bebebklerimizi AMiN
kisiye gore degiair canim ama senin erkenmis yerlesme kanamaaida okur imkanin varsa dr ne git en iyi o bilirslm kızlar leke görmek düşük belirtisimi,diyer hamileliklerimde hiç yaşamadım
Tebrik ederim... İlk sayfaya bakıp istenilen bilgileri yazarsaniz sevinirim...:) o zaman sizi rleyebilirim... :) hoşgeldiniz aramızaa :)Hayırlı akşamlar herkese.4 yıl sonra tekrar Haziran annesi olmak güzel. Beni de ekleyin listeye :) kanaması olan arkadaşlar ayaklarınızı biraz yüksek tutup öyle yatarsaniz kanama kesilir inşallah geçmiş olsun bu arada. Benim bebis baya geç oldu sata göre 8 hafta bebis 6 haftalık henüz. Dün dr gidip kalbinin attığını gördüm elhamdulillah. Hepinize sorunsuz hamilelik dilerim. .
Tebrik ederim, Hosgeldinn...ilk sayfaya bakıp istenilen bilgileri bana söylersen seni de ekleyebilirim...:)Merhaba Sevgili Haziran Annişleri :)
Sanırım ben de katıldım aranıza.. Sat 16 eylül henüz doktora gidemedim 2,5 yaşında bir oğlum var planlı bir hamilelik oldu idrar testi ile öğrendim bakalım kan testi yaptırcam inş.en kısa zamanda..ilk hamileliğimin 3 ayı berbat geçti mide bulantıları beni hasta etti sizden ricam dua edelim birbirimze nolur midem bulanmasın inanın kendim için değil oğluşuma yemek yapamıcam die endişe ediyorum...artık hayırlısı diyorum beni de katın aranıza herkese sağlıklı hayırlı evlatlar güzel hamişlikler :))))
benide ekler misin listeye beklenen doğum tarihi 20.06.2015 34 yaşındayım ve 2. bebeğim olacak inşallah. teşekkürler.Tebrik ederim, Hosgeldinn...ilk sayfaya bakıp istenilen bilgileri bana söylersen seni de ekleyebilirim...:)
Meraba haktancım bende geçen perşembe dr a gittiğimde geç döllenme olmuş dedi yaklaşık 8 gün geriden geliyormuşuz, herşey normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bende bayadır bekliyorum iyice büyüsünde tam göreyim sonra stres olmayım dedim, daha haftaya cıma gidicem. İnş görürüm yavrumu ve kalp atışlarını bu beklemek ne zor şeymiş.Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya
daha söylemedik canım sabırsızlanmasın istiyoruz cennette sırasını bekliyor diyor. çünkü o kadar çok istiyorki kardeşinin olmasını. ismi bile belli eğer kız olursa ipek erkek olursada mete olacakmış öyle istiyor paşamız:) ama inanılmaz bir şekilde kızkardeş isteği var içinde rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Aynıyız canm bende yedı ay once kalbı durdu bebegımın bn senın aksıne donuk degılım sureklı korku var ıcımde heyecanlıyım.streslıyım gergınım...cuma kalbını duyacaktık duyamadık kucukmus daha bu cumayı beklıyorum doktor hersey yolunda demesıne ragmen endıselıyım.bı de kafanı kaldıramıyorum cok halsıZlık bas sonmesı bulantı var gecelerı uyuyamıyorum zor gecırıyorum yanıkızlar günaydın. sizlere bsey sorucam . ben 4 ay önce bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar hamileyim kalp atışlarınıda duydum ama hiçbirsey hissetmiyorum .odun gibiyim resmen. ilk zamanlar kalp atışlarını duyayım düzelirim diyordum ama hala aynıyım.ilkinde böyle degildim hiç. şimdi böyle olmak beni çok üzüyor. sanırım kendimi korumaya alıyorum farkında olmadan gene bsey olursa dıye. ama bu hep böyle mi gidecek ki. ayrıca her gün ayrı bir stres acaba hamilelik devam edicek mi düşüncesini kafamdan atamıyorum. sizin aranızda daha önce düşük yapmış olan var mı. varsa neler hissediyorsunuz bu zamanları nasıl geçiriyorsunuz.
Insallah duyarsin canim kalp atisini ve bu defa saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende de korku var cok. Ama his yok. Yani icimde bir heyecan yok bebegim olucak diye. Bende hic belirti de yok. Gecen seferde yoktu. Sanirim benim hamileligim böyle geçiyor. Belki senin ki gibi olsam hissederim hamileyim diye bilmiyorum ki. Ama bu cok canimi sikiyor. Acaba ben bebegimi sevmiycekmiyim düşünceleri basladi. Kalp atisinda esim cok sevindi heyecanlandi bende hicbir sey yoktu. Dur dedim sevinme gecen seferde duymustuk noldu dedim. O bu cok farkli bsey o sesi duymak cok guzel dedi.ben bsey hissetmedim amaAynıyız canm bende yedı ay once kalbı durdu bebegımın bn senın aksıne donuk degılım sureklı korku var ıcımde heyecanlıyım.streslıyım gergınım...cuma kalbını duyacaktık duyamadık kucukmus daha bu cumayı beklıyorum doktor hersey yolunda demesıne ragmen endıselıyım.bı de kafanı kaldıramıyorum cok halsıZlık bas sonmesı bulantı var gecelerı uyuyamıyorum zor gecırıyorum yanı
Bunlar cok normal bıraz zaman gecsın su tehlıkelı donemımızı atlattıktan sonra korkuların bıraz da olsa gececek hele onu hıssetmeye baslayınca gozun baska bısy gormeyecek ınsallahInsallah duyarsin canim kalp atisini ve bu defa saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende de korku var cok. Ama his yok. Yani icimde bir heyecan yok bebegim olucak diye. Bende hic belirti de yok. Gecen seferde yoktu. Sanirim benim hamileligim böyle geçiyor. Belki senin ki gibi olsam hissederim hamileyim diye bilmiyorum ki. Ama bu cok canimi sikiyor. Acaba ben bebegimi sevmiycekmiyim düşünceleri basladi. Kalp atisinda esim cok sevindi heyecanlandi bende hicbir sey yoktu. Dur dedim sevinme gecen seferde duymustuk noldu dedim. O bu cok farkli bsey o sesi duymak cok guzel dedi.ben bsey hissetmedim amabirde bunlari bebegim hisseder tekrar ayni sey olur diye cok korkuyorum.
Maşallah baya hazırlıklı o zaman Allah gönlünüzce versin inşallahdaha söylemedik canım sabırsızlanmasın istiyoruz cennette sırasını bekliyor diyor. çünkü o kadar çok istiyorki kardeşinin olmasını. ismi bile belli eğer kız olursa ipek erkek olursada mete olacakmış öyle istiyor paşamız:) ama inanılmaz bir şekilde kızkardeş isteği var içinde rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim hosbuldum :) yaşım 30 muhtemel doğum tarihi 20.06.2015 2.olucak inşallahTebrik ederim... İlk sayfaya bakıp istenilen bilgileri yazarsaniz sevinirim...:) o zaman sizi rleyebilirim... :) hoşgeldiniz aramızaa :)
ben kizimdan önce düşük yaşadım o yüzden mi bilmiyorum hep bişey olucak diye sevinemedim bile gebeligime uyku hali bide göğüs acısı dışında pek bir belirtim olmayınca acabalar vardı kafamda kalbinin attığını görünce rahatladım buraya da ancak o zaman yazabildimkızlar günaydın. sizlere bsey sorucam . ben 4 ay önce bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar hamileyim kalp atışlarınıda duydum ama hiçbirsey hissetmiyorum .odun gibiyim resmen. ilk zamanlar kalp atışlarını duyayım düzelirim diyordum ama hala aynıyım.ilkinde böyle degildim hiç. şimdi böyle olmak beni çok üzüyor. sanırım kendimi korumaya alıyorum farkında olmadan gene bsey olursa dıye. ama bu hep böyle mi gidecek ki. ayrıca her gün ayrı bir stres acaba hamilelik devam edicek mi düşüncesini kafamdan atamıyorum. sizin aranızda daha önce düşük yapmış olan var mı. varsa neler hissediyorsunuz bu zamanları nasıl geçiriyorsunuz.
Ayini seyi bende yasiyorum bende 9 haftalikken dusuk yapmistim 2 bucuk sene once dedigin gibi kaybetme piskolijisi bu her halde hemen bisey olacakmis gibi her wc gittigimde korku olusuyo birde sanki gercekten hamileyim yuppiiii diyemiyorum gecer insallahkızlar günaydın. sizlere bsey sorucam . ben 4 ay önce bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar hamileyim kalp atışlarınıda duydum ama hiçbirsey hissetmiyorum .odun gibiyim resmen. ilk zamanlar kalp atışlarını duyayım düzelirim diyordum ama hala aynıyım.ilkinde böyle degildim hiç. şimdi böyle olmak beni çok üzüyor. sanırım kendimi korumaya alıyorum farkında olmadan gene bsey olursa dıye. ama bu hep böyle mi gidecek ki. ayrıca her gün ayrı bir stres acaba hamilelik devam edicek mi düşüncesini kafamdan atamıyorum. sizin aranızda daha önce düşük yapmış olan var mı. varsa neler hissediyorsunuz bu zamanları nasıl geçiriyorsunuz.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-06-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
2015 Annelerimiz ve bebişleriii
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TH]No[/TH]
[TH]Annemiz[/TH]
[TH]Doğum Tarihi[/TH]
[TH]Yaş[/TH]
[TH]Kaçıncı[/TH]
[TH]Hissedilen cinsiyet[/TH]
[TH]Gerçek cinsiyet[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]@tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@denizyildizi2014[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@grbtksu34[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]@ladybanu[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kiz hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@dberil34[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]@jnaz[/TD]
[TD]22.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]@olcaaay[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD] G gznn [/TD]
[TD]09.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD] E EndoplazmikSeyyahikulum [/TD]
[TD]05.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]@herwood[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]mecik [/TD]
[TD]12.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD] J jasminka83 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]@hsnoya [/TD]
[TD]18.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]@monarosa_22[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]@ceremoon[/TD]
[TD]13.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]@Merve-16[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]@mirac75[/TD]
[TD]15.06.2015[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]@coznur[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]@pirinctanem[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]@pofuduk18[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]@wasilisa[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]@simal_25[/TD]
[TD]23.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]@Fairy_1985[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD] M mvmv [/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]@pretty1406[/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]@naazenin[/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]@Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]@besamel[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]@BBD[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]@ECD75[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]@Haktan1503[/TD]
[TD]03.06.2015[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]@mehtaphk[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]superisi_sinope [/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]@haziran yagmuru[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]@melegim66[/TD]
[TD]25.06.2015[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]@010712[/TD]
[TD]22.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]39[/TD]
[TD]@butamira[/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD]@tikkysu[/TD]
[TD]18.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]@zeytin85[/TD]
[TD]22.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]42[/TD]
[TD]@zemeryg0127[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]43[/TD]
[TD]@dyt.ebru[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]44[/TD]
[TD]@thundermare[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]45[/TD]
[TD]@minalya_28 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]46[/TD]
[TD]@ZelisAltu [/TD]
[TD]07.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]47[/TD]
[TD]@uykucukus [/TD]
[TD]21.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]48[/TD]
[TD]@angeleliff [/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49[/TD]
[TD]@isimsart [/TD]
[TD]18.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49[/TD]
[TD]@HG2014 [/TD]
[TD]28.06.2015[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]50[/TD]
[TD]@senyeterkiiste [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]İkiz ( Bir kız bir erkek hissediyor)[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD]@spring_0 [/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]52[/TD]
[TD]@Anne Mery [/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]@SirriEyvan [/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54[/TD]
[TD]@hayalimbenim [/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]55[/TD]
[TD]@luckystar_34 [/TD]
[TD]07.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]56[/TD]
[TD]@ayse-gul [/TD]
[TD]29.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]57[/TD]
[TD]@portiscey [/TD]
[TD]08.06.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]58[/TD]
[TD]@Gizemsss [/TD]
[TD]05.06.2015[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]59[/TD]
[TD]@countryrose [/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60[/TD]
[TD]@Gamze0634 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD]Kız hissediyor[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]61[/TD]
[TD]@sezenay2010 [/TD]
[TD]05.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]62[/TD]
[TD]@nahdax [/TD]
[TD]14.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]@miante [/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]65[/TD]
[TD]@Esaskiz43 [/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]66[/TD]
[TD]@kamikaze06[/TD]
[TD]21.06.2015[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67[/TD]
[TD]@hayalimbenim[/TD]
[TD]09.06.2015[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba superisiMerhaba haziran anneleri;
Bir süredir ara ara girebiliyordum foruma. Geçmişi tamamen okuyamadım. Aşırı yorgunluk oluyor bende özellikle akşamları. Bir de tüm gün ayakta olmak zorunda kalınca çok zor oluyor. Eve akşam beşte girebiliyorum. Bebeğini kaybeden arkadaşlara sabırlar diliyorum, kanaması olanlara da acil şifalar...
Şimdi bu hafta yaşadıklarımı anlatayım. Hafta içi sağlık ocağına gidip kaydımı oluşturdum. Kan tahlillerimi yaptılar. Tansiyonum 10-6 çıktı. Normalde 12-8. Akşamları daha da düşüyor bence, öyle hissediyorum bir süredir. Hemşire keçiboynuzu özünü tavsiye etti. Aldım bende. İçinden çıkan kağıdı okudum. Sütte bulunan kalsiyumun 3 katı kalsiyum varmış ve daha birçok vitamin. Eczaneden alınıyor yalnız.
DÜN DEEEEE... hamilelik süresince gideceğim doktora gittimMinnağımın gördük, kalp atışlarını duyduk binlerce şükür Boyu 8,43 mm (minicik daha). Her şey normal ve gününde dedi doktor. Doktor konusunda çok doğru bir tercih yapmışım. Kesinlikle çok rahatlatıyor insanı :) 15-20 gün sonra yine çağırdı. Kan uyuşmazlığı var çünkü aramızda. İnşallah onu da güzel haberlerle atlatırız...
inşallah arkadaşım ya. bir an önce şu 3 ayı atlatsak en azından biraz rahatlıycam. ama tam inanacagım zaman sanırım kucagıma aldıgım zaman olucak. Allah yardımcımız olsun. aynı şeyleri yaşamayalım bir daha. bir dahası çok zor çünkü.Ayini seyi bende yasiyorum bende 9 haftalikken dusuk yapmistim 2 bucuk sene once dedigin gibi kaybetme piskolijisi bu her halde hemen bisey olacakmis gibi her wc gittigimde korku olusuyo birde sanki gercekten hamileyim yuppiiii diyemiyorum gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?