- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.241
Evet moral verelim hadi dogum yapmisiz pamuklarimiz kucagimizda resim cekiniyoruz. Bir yandan burnumuza cennet kokulari geliyor.aminn cnm
burda da hep pozitif olalim kizlar,birbirimize moral olalim
iyi dusunelim iyi olsun ins.
Sadece ilk alisma donemi öyle. Sabahlari onun kokusuyla uyanmak. Igi seslerni duymak. Harika bambaskaherkes ayni seyi soyluyor,geri karnina girsin istiyor insan dedi gecen bi arkdas
bide bunlar iyi gunlerimizmis
zaten herkes park yatak tavsiye etti canım çok kullanışlı diye bende mobilyadan vazgectim odasını biraz büyüyünce yapacagım yok canım o özellikler benim için de önemli degildi sadece kaliteli bi marka olsun istedim bide yatak ölçülerinde kararsızdım senin ölçüsü kaçtı canım ne güzel 3 yıl kullanmıssın umarım bizde kullanırızBen oglumda baby to go killanmistim. Şimdi ikincide de onu kullancgm. Uc yilda bir çizik bile yok. Bi oneri fazla aksesuar gereksiz. Ben oyle almistm yok muzik kutusu yok alt degistirme bolumu ilk ay kullanlyr. Sonra hepsi rafa
Cook guzel sağlıcakla uyusunhttp://www.n11.com/kraft-salsa-oyun-parki-70x110cm-rakipsiz-fiyat-P51715349
bu modeli aldım canım hem kraftın hemde fiyatı uygun geldi bakalım umarım güzeldir
Simdi ogluma oda aldim o kadar mutlu ki odasnin yatagnin farkinda. Iyi ki dogunca almamsm.birlikte gezdik begendik. Biraz cocuk biraz genc odasi tarxi aldkzaten herkes park yatak tavsiye etti canım çok kullanışlı diye bende mobilyadan vazgectim odasını biraz büyüyünce yapacagım yok canım o özellikler benim için de önemli degildi sadece kaliteli bi marka olsun istedim bide yatak ölçülerinde kararsızdım senin ölçüsü kaçtı canım ne güzel 3 yıl kullanmıssın umarım bizde kullanırız
Hayırlı olsun canım. Çok uyguna gelmiş. Güle güle kullan inşallah :)sağol canım teşekkürler o kadar arastırma ve magaza gezmeden sonra az önce n11den sipariş verdim umarım memnun kalırım heryerde 799 tl idi araya araya bi hal oldum birlikte park yatagını da aldım indirim kuponu ve kart kampanyası ile 608 tlye geldi bikaç güne gelir herhalde gelince resmini koyarım
Baby to go nun hangi modelini kullandınız acaba ?Ben oglumda baby to go killanmistim. Şimdi ikincide de onu kullancgm. Uc yilda bir çizik bile yok. Bi oneri fazla aksesuar gereksiz. Ben oyle almistm yok muzik kutusu yok alt degistirme bolumu ilk ay kullanlyr. Sonra hepsi rafa
Iyi Günler'de kullanırsınız inşallahhttp://www.n11.com/kraft-salsa-oyun-parki-70x110cm-rakipsiz-fiyat-P51715349
bu modeli aldım canım hem kraftın hemde fiyatı uygun geldi bakalım umarım güzeldir
uzun zamndr vinalac ve osteocare kullaniyrm cnm.rahatsizligimdan snrda adalat kullanmaya basladim malesefkızlar bişe sorcam kullandığınız ilaçları yazarmısınız vitamin kan vs . hangilerini önerdi dr. unuz ?
29da bnm cikisti en son hastanede yattim 2 gun 32 olmus acaba bu kadar cabuk degisebilmesi normalmi?peki sende yatiyor musun?
Kizlar ne olur benim icin dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus. Kendimi ruhen okadar kotu hissediyorumkiallahim kolay gecirsin bu gunlerimizi. Hergunumuz tetikte bigun çıkıp da bebgime biseyler alayim bi yürüyüş yapayim diyemedim. Gordugum insan sayisi okadar az ki. Esim annemler kayinvalidemler. Allahim sen kuzumu bana bağışla
Çok iyi anlıyorum seni canım benim,çünkü bende ayni durumdayım, sabrim yok,sinirli bi hale girmeye basladim. Hergun gün sayıyorum ve hergun sabrımın azaldığını fark ediyorum. Allahım yardımcımız olsun inşallah ,üzme kendini ne olur biticek inşallah...
Sen çok anlayışlı old.için boyle canım.yüzümüz gülüyor diye rahat davranıyorlar.ama şuan ihtiyacı m var ya insana gelseler cay yok pasta börek yok.kimse gelmiyorDun oglen 1 den gece 11bucuga kadar misafirim vardi simdi de gorumcemle esi gelmek Uzere yarin da Yine okul oooffff dinlenmek istiyorum yaaaaa bu insanlar?neden boyle anlayissiz((
teşekkür ederiz canım benimCook guzel sağlıcakla uyusun
bende öyle düşündüm demekki doğru bi karar vermişim her ne kadar bebek odaları içimde kalsada büyüyünce beraber alırız artıkSimdi ogluma oda aldim o kadar mutlu ki odasnin yatagnin farkinda. Iyi ki dogunca almamsm.birlikte gezdik begendik. Biraz cocuk biraz genc odasi tarxi aldk
sağol canım teşekkür ederim darısı başına artıkHayırlı olsun canım. Çok uyguna gelmiş. Güle güle kullan inşallah :)
bnmde yok cnm sitede toplasan 5 ev turk digerleri yabanci onlarda biz gibi degiller zaten.butun sulalede benden uzakta yasiyorlar o yuzden akraba agirla derdide yok bnde bide biz arkadslarimizla evde pek toplanmayiz o yuzden evde misafir agirlamaya alisik degilim hatta kendim bile evde olmaya alisik degildimEn iyisini yapmissin canim.
Senden beklememeleri gerekiyo zaten.
Bu konuda biraz sansliyim cok gelip gidenim yok Allah tan..
inşallah canım teşekkür ederiz tabiki yazarım bi gelsin resimlerini de yüklerim burayaIyi Günler'de kullanırsınız inşallah
Ürünü aldığınızda yorumlarınızı bekliyorum :)
Ya hatırlamıyorum uc sene olunca garanti belgesini bulursam yazayim canımBaby to go nun hangi modelini kullandınız acaba ?
oyyy hayali bile guzelEvet moral verelim hadi dogum yapmisiz pamuklarimiz kucagimizda resim cekiniyoruz. Bir yandan burnumuza cennet kokulari geliyor.
teşekkür ederiz canım benim
bende öyle düşündüm demekki doğru bi karar vermişim her ne kadar bebek odaları içimde kalsada büyüyünce beraber alırız artıksizde güle güle kullanın canım
Doğru demiş.herkes ayni seyi soyluyor,geri karnina girsin istiyor insan dedi gecen bi arkdas
bide bunlar iyi gunlerimizmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?