2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben oglumda baby to go killanmistim. Şimdi ikincide de onu kullancgm. Uc yilda bir çizik bile yok. Bi oneri fazla aksesuar gereksiz. Ben oyle almistm yok muzik kutusu yok alt degistirme bolumu ilk ay kullanlyr. Sonra hepsi rafa
zaten herkes park yatak tavsiye etti canım çok kullanışlı diye bende mobilyadan vazgectim odasını biraz büyüyünce yapacagım yok canım o özellikler benim için de önemli degildi sadece kaliteli bi marka olsun istedim bide yatak ölçülerinde kararsızdım senin ölçüsü kaçtı canım ne güzel 3 yıl kullanmıssın umarım bizde kullanırız

Simdi ogluma oda aldim o kadar mutlu ki odasnin yatagnin farkinda. Iyi ki dogunca almamsm.birlikte gezdik begendik. Biraz cocuk biraz genc odasi tarxi aldk

Hayırlı olsun canım. Çok uyguna gelmiş. Güle güle kullan inşallah :)

Kizlar bebek urunleri hakkinda arastrma yapiodumdaa bu urunlerdevparaben oldugu yaziyor gercekmi ki acabaaaaa sizlede paylaşayım dedim yine deee

PARABEN İÇİREN ÜRÜNLER LİSTESİ
nivea ( her ürünün de var)

nivea baby-sensitive ıslak mendilleri

molfix ıslak mendilleri

uni baby ıslak mendilleri

johnson kremleri

bübchen bebek pisik kremi

chicco yüksek koruma pisik kremi

dalin pisik kremleri

DALİN kids sampuan

fresh n soft ıslak mendilleri

AVON ÜRÜNLERİ ( gliserinli elm kremi)

huggies ıslak mendilleri

mustela KONAK ÖNLEYİCİ SAMPUAN

LOREAL SAMPUANDA

LOREAL DUS JELLERİNDEEEE

NİVEA EL KREMLERİ

DOVE KREMLER

LOREAL EXFOTONİC YOSUN ÖZLÜ KREM

NİVEA GÜNDÜZ KREMİ NİVEA VİSSAGE

NİVEA EL KREMLERİİİİİİİİ

ORAL B DİS TEMİZLEME SUYU

GİLETTE ERKEK TRAS LOSYONU

AMBRE SOLAR GÜNES KREMİNDEE

uniweps ıslak mendilleri

SGNAL DİS MACUNLARI

Ben oglumda baby to go killanmistim. Şimdi ikincide de onu kullancgm. Uc yilda bir çizik bile yok. Bi oneri fazla aksesuar gereksiz. Ben oyle almistm yok muzik kutusu yok alt degistirme bolumu ilk ay kullanlyr. Sonra hepsi rafa
Baby to go nun hangi modelini kullandınız acaba ?

29da bnm cikisti en son hastanede yattim 2 gun 32 olmus acaba bu kadar cabuk degisebilmesi normalmi?peki sende yatiyor musun?

Kızlar şükürler olsun iyimiş evlatlarım.kiloda almışlar.ama gece 11 den sonra bacakların AĞRIDI dedim.niye aramadin dedi.isterse gece yarısı olsun ara dedi.tümüyle yatmaktan damarlarla ilgili sıkıntı yasanabilirmis..
Nasıl bi ağrı olursa olsun arayalım kizlar Dr.lari.sizin basit gördüğünüzde n önemli şeyler çıkabilir.önemli gördüğünüzde aslında basit bir şey olabilir dedi..

Ne kadar zor olsa da onları bekleyecegiz.sabırla kucagimizda old.hayal edicez..

Dun oglen 1 den gece 11bucuga kadar misafirim vardi simdi de gorumcemle esi gelmek Uzere yarin da Yine okul oooffff dinlenmek istiyorum yaaaaa bu insanlar?neden boyle anlayissiz((
Sen çok anlayışlı old.için boyle canım.yüzümüz gülüyor diye rahat davranıyorlar.ama şuan ihtiyacı m var ya insana gelseler cay yok pasta börek yok.kimse gelmiyor

Cook guzel sağlıcakla uyusun
teşekkür ederiz canım benim
Simdi ogluma oda aldim o kadar mutlu ki odasnin yatagnin farkinda. Iyi ki dogunca almamsm.birlikte gezdik begendik. Biraz cocuk biraz genc odasi tarxi aldk
bende öyle düşündüm demekki doğru bi karar vermişim her ne kadar bebek odaları içimde kalsada büyüyünce beraber alırız artıksizde güle güle kullanın canım

En iyisini yapmissin canim.
Senden beklememeleri gerekiyo zaten.
Bu konuda biraz sansliyim cok gelip gidenim yok Allah tan..
bnmde yok cnm sitede toplasan 5 ev turk digerleri yabanci onlarda biz gibi degiller zaten.butun sulalede benden uzakta yasiyorlar o yuzden akraba agirla derdide yok bnde bide biz arkadslarimizla evde pek toplanmayiz o yuzden evde misafir agirlamaya alisik degilim hatta kendim bile evde olmaya alisik degildimsimdi zorda olsa prensesm icin yatistayim:)

teşekkür ederiz canım benim

bende öyle düşündüm demekki doğru bi karar vermişim her ne kadar bebek odaları içimde kalsada büyüyünce beraber alırız artıksizde güle güle kullanın canım

hayırlı olsun cnm bende çok düşündüm ama en son caploonbadan karyola almaya karar verdim kendi odama koyacağım içine uyku seti yatak koruyucu ve cibinlikle süsleyeceğim prensimin güzel köşesi olsun orası içimde alack yoksa 6 yaşa kadar kullanabilirmiş o karyolayı sonrasındada zaten büyümüş olacak odasına zararda vermez güzel bi çocuk genç odası tarzı bişey alırım diye düşünüyorum park yatakları bi türlü beğenemedim ama hala bakıyorum pişman olur muyum acaba diye

Kızlar yardim lutfen
Lorelli Foxy travel sistem diye bir markaya rastladım geçenlerde bebek arabasında.duyan kullanan rastlayan var mi?

herkes ayni seyi soyluyor,geri karnina girsin istiyor insan dedi gecen bi arkdas
bide bunlar iyi gunlerimizmis
Doğru demiş.
Ama bebeğin mis kokusunu duyunca, küçücük bir gülümsemesini görünce dayanılıyor her zorluğa. Bide bebekler ve çocuklar uykudayken öyle masum öyle güzeller ki, melek gibi..
Bebekler uykudayken anneler de vicdan muhasebesine giriyor yaptığı şikayet ya da öfkelenme durumu olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…