- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.261
sağol canım teşekkürler dediğin karyolanın resmini bulamadım varsa link atabilir misin merak ettimhayırlı olsun cnm bende çok düşündüm ama en son caploonbadan karyola almaya karar verdim kendi odama koyacağım içine uyku seti yatak koruyucu ve cibinlikle süsleyeceğim prensimin güzel köşesi olsun orası içimde alack yoksa 6 yaşa kadar kullanabilirmiş o karyolayı sonrasındada zaten büyümüş olacak odasına zararda vermez güzel bi çocuk genç odası tarzı bişey alırım diye düşünüyorum park yatakları bi türlü beğenemedim ama hala bakıyorum pişman olur muyum acaba diye
Bütün ıslak mendillerde paraben varmı bilmiyorum ama abim ıslak mendillerin yapılışıyla ilgili belgesel izlemişti ve orada hijyenik olsun diye ıslak mendil ve havluların yapılışında çamaşır suyu kullanıldığını görmüş. Bir kaç senedir abimler, kız kardeş ve ben ıslak medili kullanmadan öce, musluğun altında yıkayıp kullanıyoruz.Kizlar bebek urunleri hakkinda arastrma yapiodumdaa bu urunlerdevparaben oldugu yaziyor gercekmi ki acabaaaaa sizlede paylaşayım dedim yine deee
PARABEN İÇİREN ÜRÜNLER LİSTESİ
nivea ( her ürünün de var)
nivea baby-sensitive ıslak mendilleri
molfix ıslak mendilleri
uni baby ıslak mendilleri
johnson kremleri
bübchen bebek pisik kremi
chicco yüksek koruma pisik kremi
dalin pisik kremleri
DALİN kids sampuan
fresh n soft ıslak mendilleri
AVON ÜRÜNLERİ ( gliserinli elm kremi)
huggies ıslak mendilleri
mustela KONAK ÖNLEYİCİ SAMPUAN
LOREAL SAMPUANDA
LOREAL DUS JELLERİNDEEEE
NİVEA EL KREMLERİ
DOVE KREMLER
LOREAL EXFOTONİC YOSUN ÖZLÜ KREM
NİVEA GÜNDÜZ KREMİ NİVEA VİSSAGE
NİVEA EL KREMLERİİİİİİİİ
ORAL B DİS TEMİZLEME SUYU
GİLETTE ERKEK TRAS LOSYONU
AMBRE SOLAR GÜNES KREMİNDEE
uniweps ıslak mendilleri
SGNAL DİS MACUNLARI
sağol canım teşekkürler dediğin karyolanın resmini bulamadım varsa link atabilir misin merak ettimben şimdilik aldım bakalım inşallah 3 yıl sonra kredilerimiz bitince bi ev alıp kızıma güzel bi prenses odası yaparım bende benim yatak odam küçük o yüzden çok büyük bi yatak bakamadım malesef yoksa dediğin de güzel bi fikir tabiki ama bende yanımda yatması için park yatağa karar verdim
canım malesef hiç duymadım sen söyleyince baktım modelleri çok tatlı duruyor çok sevimliymiş mor olanı çok beğendimKızlar yardim lutfen
Lorelli Foxy travel sistem diye bir markaya rastladım geçenlerde bebek arabasında.duyan kullanan rastlayan var mi?
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :PaytiPo
2.Cüz:PaytiPo
3.Cüz:zynpzynpzynp
4.Cüz:zynpzynpzynp
5.Cüz:yigitali
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:mirac75
21.Cüz:SirriEyvan
22.Cüz:SirriEyvan
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:mirac75
27.Cüz: S suveyde
28.Cüz:damlasssss
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra
ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...
10.cüz:SirriEyvan
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))
canım bende hayallerimi biraz erteledim artık mecburencaploonbanın sitesinden bakabilirsin cnm henüz bi modele karar vermedim her takımın büyümeyen karyolası var 6 yaşa kadar bende kanz ın park yatağı ve hayallerim arasında kararsızım aslında fiyat olarak 650 lira dediler karyolaya içinede yarı ortopedik yaptak alıcam onada 200 tl dediler ama park yatakta alsam yarı ortopedik yatak almayı düşünüyorum off çocuk doğacak ben hala yatacağı yere karar veremedim çok büyütüyorum ya da düşünüyorum sanırım
Uygundur canim :)Canım 5.cuzu aldım uygunmudur
Hoşgeldin... Ne güzel yapmış eşin :))İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Kızımla babası stadyuma maç izlemeye gitti, malum oğlu olmayınca kızını koyu bir fener fanatiği yaptı.
Bende sizlere bir bakıyım neler yapıyorlar dedim.
Canm evet cok yatinca damarlarla ilgili problem cikabiliyomus gebelerde. Duymuştum. Ins ole biseyle karsilasmayizz ki ben bu aralar kalkiyorum kendimi zorlamam lazim. Bebislerin iyi olmasina cok sevindim.masallah annesiKızlar şükürler olsun iyimiş evlatlarım.kiloda almışlar.ama gece 11 den sonra bacakların AĞRIDI dedim.niye aramadin dedi.isterse gece yarısı olsun ara dedi.tümüyle yatmaktan damarlarla ilgili sıkıntı yasanabilirmis..
Nasıl bi ağrı olursa olsun arayalım kizlar Dr.lari.sizin basit gördüğünüzde n önemli şeyler çıkabilir.önemli gördüğünüzde aslında basit bir şey olabilir dedi..
Ne kadar zor olsa da onları bekleyecegiz.sabırla kucagimizda old.hayal edicez..
Sen çok anlayışlı old.için boyle canım.yüzümüz gülüyor diye rahat davranıyorlar.ama şuan ihtiyacı m var ya insana gelseler cay yok pasta börek yok.kimse gelmiyor
Hoşgeldin... Ne güzel yapmış eşin :))
Ben futbolu esimle evlenince çözdüm :)
Bizim kiz da galatasarayli olacak bu gidişle :)
İyiyim çok şükür canım sen :) salmışsın baba kız dışarı :)iyi akşamlar nasılsın canım?
Bayıldım inan...Bana sevdiremedi adam ne yapsın kızına sevdirmeyi başardı ama.
Şimdi aradı çığlık çığlığa zilli, erkek gibi.
Demek bir galatasaraylı daha gelecek evine.
Eşim de giderken 2 sene sonra da Allah nasip ederse Ela yı da götürürüz demi ablası diyerek gitti.
İyiyim çok şükür canım sen :) salmışsın baba kız dışarı :)
Bayıldım inan...
Baba ve kızin ortak aktiviteleri kısıtlı olmamali... Bol bol eğlensinler insaAllaahh...:)
Demek sana sevdiremedi... Bana sevdirdi eşim işin kötüsü ben gerçekten futboldan bi haberdim, şimdi önlisans mezunu sayılırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?