2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sağol canım teşekkürler dediğin karyolanın resmini bulamadım varsa link atabilir misin merak ettimben şimdilik aldım bakalım inşallah 3 yıl sonra kredilerimiz bitince bi ev alıp kızıma güzel bi prenses odası yaparım bendebenim yatak odam küçük o yüzden çok büyük bi yatak bakamadım malesef yoksa dediğin de güzel bi fikir tabiki ama bende yanımda yatması için park yatağa karar verdim

ISLAK MENDİLLERİNİZİ KULLANMADAN ÖNCE YIKAYIN..
Bütün ıslak mendillerde paraben varmı bilmiyorum ama abim ıslak mendillerin yapılışıyla ilgili belgesel izlemişti ve orada hijyenik olsun diye ıslak mendil ve havluların yapılışında çamaşır suyu kullanıldığını görmüş. Bir kaç senedir abimler, kız kardeş ve ben ıslak medili kullanmadan öce, musluğun altında yıkayıp kullanıyoruz.
Gerçekten işe yarıyor pişik için.
2-2.5 ve bazı çocuklar 3 yaşa kadar bez kullanacak, ıslak mendil yada havlu olmadan olmuyor bez değiştirme işi. O yüzden sizde kullanmadan önce kolonyalı yada ilaçlı kısmı önce su ile bir güzel yıkayın.
Kardeşim bir yada yarım paketi yıkayıp tekrar içine koyardı, ben üç dört yaprak kullanmadan önce ıslak havlu yada mendili musluk altında yıkayıp kullanıyordum.

caploonbanın sitesinden bakabilirsin cnm henüz bi modele karar vermedim her takımın büyümeyen karyolası var 6 yaşa kadar bende kanz ın park yatağı ve hayallerim arasında kararsızım aslında fiyat olarak 650 lira dediler karyolaya içinede yarı ortopedik yaptak alıcam onada 200 tl dediler ama park yatakta alsam yarı ortopedik yatak almayı düşünüyorum off çocuk doğacak ben hala yatacağı yere karar veremedim çok büyütüyorum ya da düşünüyorum sanırım

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : PaytiPo
2.Cüz: PaytiPo
3.Cüz: zynpzynpzynp
4.Cüz: zynpzynpzynp
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz: seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: mirac75
21.Cüz: SirriEyvan
22.Cüz: SirriEyvan
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: mirac75

27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: damlasssss
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra

ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...

10.cüz: SirriEyvan

11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))

Kızlar yardim lutfen
Lorelli Foxy travel sistem diye bir markaya rastladım geçenlerde bebek arabasında.duyan kullanan rastlayan var mi?
canım malesef hiç duymadım sen söyleyince baktım modelleri çok tatlı duruyor çok sevimliymiş mor olanı çok beğendimbende hiçbir markayı bilmiyordum araştıra araştıra öğrendim biraz bak bakalım internette kullanıcı yorumları varsa onları oku canım ben artık çoğu şeye öyle karar veriyorum

canım bende hayallerimi biraz erteledim artık mecburenbende kraftın park yatağının içine viscotone yatak aldım bir yüzü pamuk bir yüzü visco özellikliymiş ilk aylar pamuk yatak kullanılıyor sonrada visco tarafı öyle yazıyordueğer durumun ve evin müsaitse al canım içinde kalmasın öyleyse yada bikaç yıl benim gibi hayallerini erteleyebilirsindediğin siteye de baktım güzel modeller var sen takım almayı düşünmüyorsun sanırım sadece beşik alacaksın dimi

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.

Kızımla babası stadyuma maç izlemeye gitti, malum oğlu olmayınca kızını koyu bir fener fanatiği yaptı.

Bende sizlere bir bakıyım neler yapıyorlar dedim.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.

Kızımla babası stadyuma maç izlemeye gitti, malum oğlu olmayınca kızını koyu bir fener fanatiği yaptı.

Bende sizlere bir bakıyım neler yapıyorlar dedim.
Hoşgeldin... Ne güzel yapmış eşin :))

Ben futbolu esimle evlenince çözdüm :)
Bizim kiz da galatasarayli olacak bu gidişle :)

Canm evet cok yatinca damarlarla ilgili problem cikabiliyomus gebelerde. Duymuştum. Ins ole biseyle karsilasmayizz ki ben bu aralar kalkiyorum kendimi zorlamam lazim. Bebislerin iyi olmasina cok sevindim.masallah annesi

Hoşgeldin... Ne güzel yapmış eşin :))

Ben futbolu esimle evlenince çözdüm :)
Bizim kiz da galatasarayli olacak bu gidişle :)

Bana sevdiremedi adam ne yapsın kızına sevdirmeyi başardı ama.

Şimdi aradı çığlık çığlığa zilli, erkek gibi.

Demek bir galatasaraylı daha gelecek evine.

Eşim de giderken 2 sene sonra da Allah nasip ederse Ela yı da götürürüz demi ablası diyerek gitti.

Bayıldım inan...
Baba ve kızin ortak aktiviteleri kısıtlı olmamali... Bol bol eğlensinler insaAllaahh...:)

Demek sana sevdiremedi... Bana sevdirdi eşim işin kötüsü ben gerçekten futboldan bi haberdim, şimdi önlisans mezunu sayılırım :)))

Eşim Allaha bin şükür ilgili bir baba.

Şimdi aradı kızım suya basmış (feci yağmur vardı) çorapları ıslandı dedi.

Kendi çoraplarını çıkartıp giydirecekmiş.

Tüh çok üzüldüm, inş. hasta olmaz.

Valla sevdirdiğine göre eşin bayağı şanslı desene miniğinde gelince ailece çığlık çığlığa maç izlersiniz.

Haha yakında master de yaparsın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…