2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar evimiz satiliga cikti bikac ay önce haberini almistik...
Bugun bakmaya geldiler...
Bizim bi catimiz var butun korfez ayak altinda ... barbeku felan var...
Hep hayalimiz bu evi alip catiyida bikac oda yaptirip dershane yaptirmakti...
Bugun alicilar evi gezdiler catiya bayildilar...
Orayi sole yapariz buraya böyle falan planlar yaptilar ...
O kadar benimsemisim ki hayalimizi...
Ne guzel univ cocuklar kalacaklardi haftada bi ders olacakti orada...
Baskalarinin bile hayal kurmadi cok gucume gitti...
Oturdum agladim...
Bi yandan bu halde nasıl tasinirim bi yandan masraf ev ara bul vs...
Moralim bozuk...
ALLAH kerimdir bunda da var bir hayir...
Dua edin canlarim...

Ohhh çok şükür iyi olmalarına çok sevindim gözün aydın canım.Rabbim iyliklerini daim etsin inşallah.

üzme canım kendini Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Vardır bi hayır. Allah yardımcın olsun. stres yapıp bebeğini de üzme. Bol bol dua et canım.

Kendi hayallerim çalışmış kadar üzüldüm inan.

Ama vardır bunda da bir hayır.

İnş. daha güzellerini nasip eder Allah size.

Dualarım seninle canım.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.

Kızımla babası stadyuma maç izlemeye gitti, malum oğlu olmayınca kızını koyu bir fener fanatiği yaptı.

Bende sizlere bir bakıyım neler yapıyorlar dedim.
Ohhh ne guzel canimm.
İyi olmus bizde iyiyiz sen nasilsin??

Üzme kendini canım,senin hayallerinin üstüne hayal kurmaları seni üzmüş olabilir ama dediğin gibi bundada vardır bi hayr, hic bisey sebepsiz değil,Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin inşallah.

Tüh kiyamam kızına...
Usutmez insaAllaahh...

Çok severim öyle babaları..tahminim benim eşim de oyle olacak.. çocukları çok sever..
Hani babalarını çok seven kızlar olur ya, benim kizim da onlardan olur muhtemelen :)))

Yaparım tabii ya.. önce lisans sonra master :))))

Ohhh ne guzel canimm.
İyi olmus bizde iyiyiz sen nasilsin??

Şükür bende iyiyim canım.

Demir ilacını günde 2 ye çıkardığımdan beri feci kabızlık problemi yaşıyorum.

Şimdi wc den geldim söylemesi ayıptır olmuyor.

Ne olacak böyle bilemedim.

Sen nasılsın canım.

Oyy fena duygusal bir durum bence de ...
Ama olsun yeni bir ev yeni bir heyecan olacak insaAlllah...
Rabbim kolaylık versin sana..daha yeni mi ev bakmaya başlayacaksiniz şimdi canim ?

Şimdi aradım üşüdü ayaklarım babamın çoraplarını giydim dedi.

Kemal sunalla Gülşah filmi mi ne vardı onun gibiler.

İnş. hasta olmaz ya, hasta olursa ne yaparım ben.

Gelince hemen bi dolven veriyim bari.

Başkasının çocuğunu seven birisi inan kendi çocuğuna çok düşkün ve ilgili bir baba oluyor eminim senin eşinde anlattığın gibiyse öyle olur.

2 sene sonra sende kızımla babası gs maçına gitti diye yazarsın.

ayy kıyamam ya kızına. hasta olmaz inşallah. çok şükür ki babası var yanında.Bakalım bizim baba-kız ilişkimiz nasıl olcak...

ayy kıyamam ya kızına. hasta olmaz inşallah. çok şükür ki babası var yanında.Bakalım bizim baba-kız ilişkimiz nasıl olcak...

Ay dua edin de hasta olmasın canım ya.

Karnı ağrırsa kötü.

Babasının çoraplarını giymiş ama bakalım gelince ne olacak.

Emin ol kızlarla babaları çok güzel anlaşıyorlar.

Babalarına aşık oluyor kızlar, ama annelerine de kıyamıyorlar en azından benim kızım öyle.

Giderken kusura bakma anne seni yalnız bırakıyoruz ama gitmemiz lazım dedi. (bana da hiç kıyamaz)

Bende dedim sen rahat ol kızım ben babanın ettiği yerleri temizleyeceğim.

Adam gel sana yemek yapıyım dedi, o yarım saatte yemek yaptı ben 1 saatte mutfak temizledim.

Hahaha ay kiyamam yaaa :)))
Hasta olmayacak inşaAllah bidikk... eve gelince babasinin coraplariyla bir kare fotoğraf cekmen lazım bence..çok guzel bir ani :))

İnşaAllah oyle olur Caniiim... Eşimi 10 yıldır tanıyorum..birlikte büyüdük , inanıyorum ki iyi bir baba olacak inşaAllah :)

Bende ilk aylar hep su ve pamukla temizledm. Sonrada islak mendili yikadim. Simdi uc yasinda artik popomuzu suyla temzliyruz.

ayy kıyamam yaa annesini yalnız bırakıyo diye üzülürmüş de... inşallah bşycik olmaz canım kızına... sorma ya yemek yapmaları da bi dert valla :)

Hiç aklıma gelmemişti çok iyi fikir valla.

gelince babasının çıplak ayaklarını kızımında babasının çorapların giymiş hali ile resim çekiyim.

Soğal güzel fikrin için.

Geçen hafta çarşıda da rastladım satıcı turkiyeye yeni gelen model olunca kampanyali ondan uygun dedi.nette yorum bulamadım sanirsam satıcının dediği gibi yeni olduğundan.gitti gidiyor da da bugün %5 indirim olunca başka sitelerde 500 den başlayan fiyat 408 TL ye.ücretsiz kargo.çantası puseti arabası ayakortusu

ayy kıyamam yaa annesini yalnız bırakıyo diye üzülürmüş de... inşallah bşycik olmaz canım kızına... sorma ya yemek yapmaları da bi dert valla :)

Ay sorma canım, yapma desem yardım etmiyorsun diyorsun yardım edince de istemiyorsun der.

Artı ev onunda evi canının istediğini yapmaya hakkı var ama birde ortalığı batırmasa.

İnan 1 saatimi aldı temizlemek.

Ondan çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…