- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.281
iyi akşamlar kızlar...Aranızda hemoroid problemi olan var mıydı?
Ohhh çok şükür iyi olmalarına çok sevindim gözün aydın canım.Rabbim iyliklerini daim etsin inşallah.Kızlar şükürler olsun iyimiş evlatlarım.kiloda almışlar.ama gece 11 den sonra bacakların AĞRIDI dedim.niye aramadin dedi.isterse gece yarısı olsun ara dedi.tümüyle yatmaktan damarlarla ilgili sıkıntı yasanabilirmis..
Nasıl bi ağrı olursa olsun arayalım kizlar Dr.lari.sizin basit gördüğünüzde n önemli şeyler çıkabilir.önemli gördüğünüzde aslında basit bir şey olabilir dedi..
Ne kadar zor olsa da onları bekleyecegiz.sabırla kucagimizda old.hayal edicez..
Sen çok anlayışlı old.için boyle canım.yüzümüz gülüyor diye rahat davranıyorlar.ama şuan ihtiyacı m var ya insana gelseler cay yok pasta börek yok.kimse gelmiyor
üzme canım kendini Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Vardır bi hayır. Allah yardımcın olsun. stres yapıp bebeğini de üzme. Bol bol dua et canım.Kizlar evimiz satiliga cikti bikac ay önce haberini almistik...
Bugun bakmaya geldiler...
Bizim bi catimiz var butun korfez ayak altinda ... barbeku felan var...
Hep hayalimiz bu evi alip catiyida bikac oda yaptirip dershane yaptirmakti...
Bugun alicilar evi gezdiler catiya bayildilar...
Orayi sole yapariz buraya böyle falan planlar yaptilar ...
O kadar benimsemisim ki hayalimizi...
Ne guzel univ cocuklar kalacaklardi haftada bi ders olacakti orada...
Baskalarinin bile hayal kurmadi cok gucume gitti...
Oturdum agladim...
Bi yandan bu halde nasıl tasinirim bi yandan masraf ev ara bul vs...
Moralim bozuk...
ALLAH kerimdir bunda da var bir hayir...
Dua edin canlarim...
Kizlar evimiz satiliga cikti bikac ay önce haberini almistik...
Oturdum agladim...
Moralim bozuk...
Dua edin canlarim...
Ohhh ne guzel canimm.İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Kızımla babası stadyuma maç izlemeye gitti, malum oğlu olmayınca kızını koyu bir fener fanatiği yaptı.
Bende sizlere bir bakıyım neler yapıyorlar dedim.
Üzme kendini canım,senin hayallerinin üstüne hayal kurmaları seni üzmüş olabilir ama dediğin gibi bundada vardır bi hayr, hic bisey sebepsiz değil,Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin inşallah.Kizlar evimiz satiliga cikti bikac ay önce haberini almistik...
Oturdum agladim...
Moralim bozuk...
Dua edin canlarim...
Tüh kiyamam kızına...Eşim Allaha bin şükür ilgili bir baba.
Şimdi aradı kızım suya basmış (feci yağmur vardı) çorapları ıslandı dedi.
Kendi çoraplarını çıkartıp giydirecekmiş.
Tüh çok üzüldüm, inş. hasta olmaz.
Valla sevdirdiğine göre eşin bayağı şanslı desene miniğinde gelince ailece çığlık çığlığa maç izlersiniz.
Haha yakında master de yaparsın sen.
Ohhh ne guzel canimm.
İyi olmus bizde iyiyiz sen nasilsin??
Oyy fena duygusal bir durum bence de ...Kizlar evimiz satiliga cikti bikac ay önce haberini almistik...
Oturdum agladim...
Moralim bozuk...
Dua edin canlarim...
Tüh kiyamam kızına...
Usutmez insaAllaahh...
Çok severim öyle babaları..tahminim benim eşim de oyle olacak.. çocukları çok sever..
Hani babalarını çok seven kızlar olur ya, benim kizim da onlardan olur muhtemelen :)))
Yaparım tabii ya.. önce lisans sonra master :))))
ayy kıyamam ya kızına. hasta olmaz inşallah. çok şükür ki babası var yanında.Bakalım bizim baba-kız ilişkimiz nasıl olcak...Eşim Allaha bin şükür ilgili bir baba.
Şimdi aradı kızım suya basmış (feci yağmur vardı) çorapları ıslandı dedi.
Kendi çoraplarını çıkartıp giydirecekmiş.
Tüh çok üzüldüm, inş. hasta olmaz.
Valla sevdirdiğine göre eşin bayağı şanslı desene miniğinde gelince ailece çığlık çığlığa maç izlersiniz.
Haha yakında master de yaparsın sen.
ayy kıyamam ya kızına. hasta olmaz inşallah. çok şükür ki babası var yanında.Bakalım bizim baba-kız ilişkimiz nasıl olcak...
Hahaha ay kiyamam yaaa :)))Şimdi aradım üşüdü ayaklarım babamın çoraplarını giydim dedi.
Kemal sunalla Gülşah filmi mi ne vardı onun gibiler.
İnş. hasta olmaz ya, hasta olursa ne yaparım ben.
Gelince hemen bi dolven veriyim bari.
Başkasının çocuğunu seven birisi inan kendi çocuğuna çok düşkün ve ilgili bir baba oluyor eminim senin eşinde anlattığın gibiyse öyle olur.
2 sene sonra sende kızımla babası gs maçına gitti diye yazarsın.
Bende ilk aylar hep su ve pamukla temizledm. Sonrada islak mendili yikadim. Simdi uc yasinda artik popomuzu suyla temzliyruz.ISLAK MENDİLLERİNİZİ KULLANMADAN ÖNCE YIKAYIN..
Bütün ıslak mendillerde paraben varmı bilmiyorum ama abim ıslak mendillerin yapılışıyla ilgili belgesel izlemişti ve orada hijyenik olsun diye ıslak mendil ve havluların yapılışında çamaşır suyu kullanıldığını görmüş. Bir kaç senedir abimler, kız kardeş ve ben ıslak medili kullanmadan öce, musluğun altında yıkayıp kullanıyoruz.
Gerçekten işe yarıyor pişik için.
2-2.5 ve bazı çocuklar 3 yaşa kadar bez kullanacak, ıslak mendil yada havlu olmadan olmuyor bez değiştirme işi. O yüzden sizde kullanmadan önce kolonyalı yada ilaçlı kısmı önce su ile bir güzel yıkayın.
Kardeşim bir yada yarım paketi yıkayıp tekrar içine koyardı, ben üç dört yaprak kullanmadan önce ıslak havlu yada mendili musluk altında yıkayıp kullanıyordum.
ayy kıyamam yaa annesini yalnız bırakıyo diye üzülürmüş de... inşallah bşycik olmaz canım kızına... sorma ya yemek yapmaları da bi dert valla :)Ay dua edin de hasta olmasın canım ya.
Karnı ağrırsa kötü.
Babasının çoraplarını giymiş ama bakalım gelince ne olacak.
Emin ol kızlarla babaları çok güzel anlaşıyorlar.
Babalarına aşık oluyor kızlar, ama annelerine de kıyamıyorlar en azından benim kızım öyle.
Giderken kusura bakma anne seni yalnız bırakıyoruz ama gitmemiz lazım dedi. (bana da hiç kıyamaz)
Bende dedim sen rahat ol kızım ben babanın ettiği yerleri temizleyeceğim.
Adam gel sana yemek yapıyım dedi, o yarım saatte yemek yaptı ben 1 saatte mutfak temizledim.
Hahaha ay kiyamam yaaa :)))
Hasta olmayacak inşaAllah bidikk... eve gelince babasinin coraplariyla bir kare fotoğraf cekmen lazım bence..çok guzel bir ani :))
İnşaAllah oyle olur Caniiim... Eşimi 10 yıldır tanıyorum..birlikte büyüdük , inanıyorum ki iyi bir baba olacak inşaAllah :)
canım malesef hiç duymadım sen söyleyince baktım modelleri çok tatlı duruyor çok sevimliymiş mor olanı çok beğendimbende hiçbir markayı bilmiyordum araştıra araştıra öğrendim biraz bak bakalım internette kullanıcı yorumları varsa onları oku canım ben artık çoğu şeye öyle karar veriyorum
ayy kıyamam yaa annesini yalnız bırakıyo diye üzülürmüş de... inşallah bşycik olmaz canım kızına... sorma ya yemek yapmaları da bi dert valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?