- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.301
Ne demek Caniimm:)Hiç aklıma gelmemişti çok iyi fikir valla.
gelince babasının çıplak ayaklarını kızımında babasının çorapların giymiş hali ile resim çekiyim.
Soğal güzel fikrin için.
Tahmin edebiliyorum canım... uzan dinlen şimdi.Ay sorma canım, yapma desem yardım etmiyorsun diyorsun yardım edince de istemiyorsun der.
Artı ev onunda evi canının istediğini yapmaya hakkı var ama birde ortalığı batırmasa.
İnan 1 saatimi aldı temizlemek.
Ondan çok yoruldum.
Tahmin edebiliyorum canım... uzan dinlen şimdi.
Bende ilk aylar hep su ve pamukla temizledm. Sonrada islak mendili yikadim. Simdi uc yasinda artik popomuzu suyla temzliyruz.
Demr ilaciyla isimiz zor canim iyiyim bende oturuyorum evcazimda:))Şükür bende iyiyim canım.
Demir ilacını günde 2 ye çıkardığımdan beri feci kabızlık problemi yaşıyorum.
Şimdi wc den geldim söylemesi ayıptır olmuyor.
Ne olacak böyle bilemedim.
Sen nasılsın canım.
gördüm canım herşeyi içinde çok güzel fiyatı da uygunmuş bende mağazada inceleyip alacaktım ama buradaki mağazalarda hep eski modeller vardı ve fiyatlar çok yüksekti o yüzden internetten beğenip aldım canım mağazada inceleyip beğendiysen içine sindiyse alabilirsin çünkü mağazalar çok pahalı maleseff aradaki fiyat farkına başka ihtiyaçlarını alırsınGeçen hafta çarşıda da rastladım satıcı turkiyeye yeni gelen model olunca kampanyali ondan uygun dedi.nette yorum bulamadım sanirsam satıcının dediği gibi yeni olduğundan.gitti gidiyor da da bugün %5 indirim olunca başka sitelerde 500 den başlayan fiyat 408 TL ye.ücretsiz kargo.çantası puseti arabası ayakortusu
Ben çalıştığım için kızıma annem baktı, yazın 6 aylık olmuştu ve hep sıcak su ile yıkardı.
Kışın mecburen ıslak mendil kullandık.
Bu kızım da da elimden geldiği kadar yıkarım herhalde.
Bahsettiğim model...
Aklında olan vakti olan da bakıp fikir verebilirse bu gece 12 ye kadar verecem siparişi:)
Canim peki icinde paraben olmayanlar hangileri. Ben mustela almaya karar vrmistim. Simdi cok kararsiz kaldimKizlar bebek urunleri hakkinda arastrma yapiodumdaa bu urunlerdevparaben oldugu yaziyor gercekmi ki acabaaaaa sizlede paylaşayım dedim yine deee
PARABEN İÇİREN ÜRÜNLER LİSTESİ
nivea ( her ürünün de var)
nivea baby-sensitive ıslak mendilleri
molfix ıslak mendilleri
uni baby ıslak mendilleri
johnson kremleri
bübchen bebek pisik kremi
chicco yüksek koruma pisik kremi
dalin pisik kremleri
DALİN kids sampuan
fresh n soft ıslak mendilleri
AVON ÜRÜNLERİ ( gliserinli elm kremi)
huggies ıslak mendilleri
mustela KONAK ÖNLEYİCİ SAMPUAN
LOREAL SAMPUANDA
LOREAL DUS JELLERİNDEEEE
NİVEA EL KREMLERİ
DOVE KREMLER
LOREAL EXFOTONİC YOSUN ÖZLÜ KREM
NİVEA GÜNDÜZ KREMİ NİVEA VİSSAGE
NİVEA EL KREMLERİİİİİİİİ
ORAL B DİS TEMİZLEME SUYU
GİLETTE ERKEK TRAS LOSYONU
AMBRE SOLAR GÜNES KREMİNDEE
uniweps ıslak mendilleri
SGNAL DİS MACUNLARI
Canim Allah kolaylik versin. Cok zor bir durum gercekten. Su an oturdugumuz ev kucuk 2 hafta sonra tasiniyoruz ama icimde burukluk yok degil. Esimin ilk evi, evlendik buraya geldik. Jnsallah o evi unutturacak guzel evlerin olur canimKizlar evimiz satiliga cikti bikac ay önce haberini almistik...
Bugun bakmaya geldiler...
Bizim bi catimiz var butun korfez ayak altinda ... barbeku felan var...
Hep hayalimiz bu evi alip catiyida bikac oda yaptirip dershane yaptirmakti...
Bugun alicilar evi gezdiler catiya bayildilar...
Orayi sole yapariz buraya böyle falan planlar yaptilar ...
O kadar benimsemisim ki hayalimizi...
Ne guzel univ cocuklar kalacaklardi haftada bi ders olacakti orada...
Baskalarinin bile hayal kurmadi cok gucume gitti...
Oturdum agladim...
Bi yandan bu halde nasıl tasinirim bi yandan masraf ev ara bul vs...
Moralim bozuk...
ALLAH kerimdir bunda da var bir hayir...
Dua edin canlarim...
Canım demir hapını ben de ikiye çıkardım pekmez içmez insandım pekmez içiyorum valla yeter ki bitsin bu demir hapı eziyeti kabızlığı bir dert yapsan ayrı bir dert. Magnezyum da iyi geliyor aklında bulunsun canım hatta şey yazıyor aç karnına içmek ishale sebep olabilir. Tok içiyoeum hep ben ama unutuyorum. Aç içsek ishal yapacaüını sanmıyorum ama en azından tuvalete çıkarız
ben bu kadar yazilandan babanin kendi coraplarini kizina gitdirmaesine takildimEşim Allaha bin şükür ilgili bir baba.
Şimdi aradı kızım suya basmış (feci yağmur vardı) çorapları ıslandı dedi.
Kendi çoraplarını çıkartıp giydirecekmiş.
Tüh çok üzüldüm, inş. hasta olmaz.
Valla sevdirdiğine göre eşin bayağı şanslı desene miniğinde gelince ailece çığlık çığlığa maç izlersiniz.
Haha yakında master de yaparsın sen.
ben anne olunca 7/24 aglarim bu gidisleAh canım benim...
Annelik babalık çok farklı çok.
yarn bnmde kontrolum var cnm Allahin izniyle ii haberlerle donucez evimize icini ferah tut:)Yarın kontrolümüz var kızlar dua edin güzel haberlerle gelelim. Nedense içimde bir korku var kötü bşy dicekmiş diye her gidişte böyle oluyorum gerçi. umarım herşey yolundadır...
üzme canım kendini Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Vardır bi hayır. Allah yardımcın olsun. stres yapıp bebeğini de üzme. Bol bol dua et canım.
Kendi hayallerim çalışmış kadar üzüldüm inan.
Ama vardır bunda da bir hayır.
İnş. daha güzellerini nasip eder Allah size.
Dualarım seninle canım.
Üzme kendini canım,senin hayallerinin üstüne hayal kurmaları seni üzmüş olabilir ama dediğin gibi bundada vardır bi hayr, hic bisey sebepsiz değil,Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin inşallah.
Oyy fena duygusal bir durum bence de ...
Ama olsun yeni bir ev yeni bir heyecan olacak insaAlllah...
Rabbim kolaylık versin sana..daha yeni mi ev bakmaya başlayacaksiniz şimdi canim ?
Güzel dusun guzel olsun cnm...Yarın kontrolümüz var kızlar dua edin güzel haberlerle gelelim. Nedense içimde bir korku var kötü bşy dicekmiş diye her gidişte böyle oluyorum gerçi. umarım herşey yolundadır...
Ben ilk dogumdan sonra 39 gunlikken operasyon gecirdim.simdi iyiyim sukuriyi akşamlar kızlar...Aranızda hemoroid problemi olan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?