2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim Allah kolaylik versin. Cok zor bir durum gercekten. Su an oturdugumuz ev kucuk 2 hafta sonra tasiniyoruz ama icimde burukluk yok degil. Esimin ilk evi, evlendik buraya geldik. Jnsallah o evi unutturacak guzel evlerin olur canim
Insaallah cnm bnm...
Güle güle saglilla huzurla oturun insaallah...

yarn bnmde kontrolum var cnm Allahin izniyle ii haberlerle donucez evimize icini ferah tut:)
Amin cnm... hayirli haberlerle gelin inşaallah

kafama sagdan sagdan bir agri geliyor bu nedir yaa aksam aksam keyfimi kacirdi.
bide kzlar bnm dr.bana kan ilaci vermedi.gecenlerde saglik ocagina gittigimde kullandigm ilaclari sordular,snr kan hapida kullanman lazm dediler haftasina dr.ma sordum daha snr dedi.bu ilac kan degerlrine gore mi kullanilyor?herkes kullaniyor mu?bebek icin lazim mi?ve son olarak ben cok mu panigim

Canim her hamile kan ilaci kullaniliyor. Bebek buyudukce yeterli gelmiyor. Aslinda bizim sagligimiz icinde iyi verdikleri ilaclar

kızlaaar dişim ağrıyor . 2. ayımda yirmiliğim çürüdü ağrrı +yapmıyordu şimdi başladı bide geçen sene birinden ameliyat geçirmiştim oda ağrıyor ikiside aynı taarafta sanırım birbirlerini tetikliyorlar offf randevu aldım perşembe günü dişçiye gideceğim bakayım ne di,yecekler hepinize sağlık diliyorum .

ben kullanıyodum canım günde iki defa ama dahiliye doktorum bıraktırdı talasemi taşıyıcı olduğum için bi faydası olmaz demir birikiminden başka dedi.senin öyle bi durumun varmı bilmiyorum ama bende böyle oldu.hepimiz paniğiz malesefki canım yalnız diilsin

3. aydan beri kullanıyorum canım. doktorum geçen hafta günde 2 taneye çıkarttı.

kanım 10.

geçmiş olsun cnm

Allahım ben neyin içine düştüm böyle..ya istanbul gibi karmakarışık bi şehirde dogdum büyüdüm böyle rezillik görmedim..sabah yedi de kalkmışız iş güç misafir yolculuk pertimiz çıkmış üst katta ki gerizekalı adam ayyaş arkadaslarını toplamış alem yapıyo son ses türkü atçmışlar hem eşlik edip hem nara atıyolar tepemizde bu ne biçim insanlık ya yarın bebegim olunca ne yapıcam ne laftan anlarlar ne başka bişey sarhoşlar bulaşmakta istemiyoruz

Merhaba kızlar bugün biz kocişle 4 saatlik bi yolculuk yaptık , saat 5 gibi bitti yolculuğumuz fakat benim belim çok kötü ağrıyor karnıma kramplar giriyor çok halsizim sancım var bebişim de hareket etmedi ogleden beri yolculuktan mı oldu acaba böyle rahatsızlanmam

[QUOTCNNsadece bbeşik aldamlam, post: 39965248, member: 628296"]canım bende hayallerimi biraz erteledim artık mecburenbende kraftın park yatağının içine viscotone yatak aldım bir yüzü pamuk bir yüzü visco özellikliymiş ilk aylar pamuk yatak kullanılıyor sonrada visco tarafı öyle yazıyordueğer durumun ve evin müsaitse al canım içinde kalmasın öyleyse yada bikaç yıl benim gibi hayallerini erteleyebilirsindediğin siteye de baktım güzel modeller var sen takım almayı düşünmüyorsun sanırım sadece beşik alacaksın dimi[/QUOTE]
Evet cnm sadece besik ve altinda cekmeceleri olacak

bnmde gebelikten once vardi ama beni hic rahatsz etmedigi icn bi operasyona gerek duymadim.simdilerde surekli yattigim icin kabizlik sorunum basladi o yuzden korkmayada basldim.bide kuzenim gebelgin son aylarinda cok zorluk cekti bu yuzdenfarkli bitkiler yeniliyor,iciliyor ama gebelik olunca insan kullanmiyor iste.umarim bebekler baski yaptikca daha fazla rahatsizlik vermz

Geçmiş olsun canım yaa hareketsiz oturmaktan oldu herhalde. Ayy beni de memleketten annemler çağırıyor, 6 saatlik yol. Ben de rahatsızlanırım die gitmek istemiyorum. Evde bile 1 saat oturur pozisyonda kalsam belim ağrıyor.
Sen şimdi sol yanına uzanıp dinlen olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…