2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yawrum senin basinda bi kurtulamdi sesten kalabaliktan (yanlis hatrlamiyorsam)
yok bulasmayin sarhosa baktiniz abarttilar polis fln cagirin siz muhatap olmayin
biz universitedeyken biraz sesimz ciksin kapiya gonderiirdi komuslar polisleri:)

yorgunluktandir cnm bebisinde yorulmustur
hemen yat ayaklarinin altinada bi yastik al,dinlenmene bak...

yawrum senin basinda bi kurtulamdi sesten kalabaliktan (yanlis hatrlamiyorsam)
yok bulasmayin sarhosa baktiniz abarttilar polis fln cagirin siz muhatap olmayin
biz universitedeyken biraz sesimz ciksin kapiya gonderiirdi komuslar polisleri:)
aglicam sinirden gercekten herşey mi üstüste gelir sabah işe gidicem zaten gram dinlenemedim valla hiç iyi dua etmiyorum hakkımıda helal etmiyorum..tanışlar eşimin ailesiyle yabancı olsa ben çoktan aramıştım yarın ayık kafayla uyarayım diyo bizim adamda off of

Canım hiç gitme önermem , mahvoluyor insan bel ağrısı çok feci oluyor en iyisi dinlenmek gittiğime de pişman oldum inan

Canım demir ilacı o vermediğini göre daha bi düşüklük yok demekki bana da yeni verdi o kullandığımız elevit in decavitin içinde var bildiğim kadarıyla ama daha az tabi

inşallah canım daha da kötü olmayız. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar facede İzmir Dogal Dogum Merkezi diye bir gurup var...
Dr. Ahmet Akkoca yaptirdigi dogumlari yaziyor...
ALLAHIM bir saattir koptum resmen...
Coook duygulandim...
O kadar guzel hikayeler varki...
Ozellikle bebekleri kordonlaro kesilmeden anne temasina deginiyor...
Cok guzel mutlaka okuyun derim...

Yarın kontrolümüz var kızlar dua edin güzel haberlerle gelelim. Nedense içimde bir korku var kötü bşy dicekmiş diye her gidişte böyle oluyorum gerçi. umarım herşey yolundadır...
Sıkma canini sen canım inşallah herşey yolunda merak etme sen,yarin güzel haberlerini bekliyoruz...

Kizlar simdi verdigim sitedeki dr ahmet akkoca ile konustum faceden mesajla...
Durumumu anlattim sagolsun ilgilendi...
Anne bebek dostu sezeryan isteginizi mutlaka drunuza iletin diyor...
Bebegin kordonu kesilmeden annenin gogsune yatirilmasi cok donemliymis...
Anne gogsu sicakligi 37 derece
Ve bebek anne nefes slisina ve anne kalp atisina ve en onemlisi anne sesine aliskin oldugu icin onemliymis...
Dogum aninda korku icinde olurlarmis...
Ve anne gogsunde ysbancilik gider kalp atidlari sakinlesirmis...
Cok guzel yaa nasil duygulandim dogum anlatilarina...

Bende bugün facebook ta bir paylaşımını okudum tesadüfen,iri bir bebek.Anne inat etmiş 42+3 sanırım 4 küsur kilo 53 cm doğum yapmış normal yolla.Allah razı olsun,içini rahatlatmış seninde.

dün benim bebiş baya hareketli ve aşağıda idi sanki çıkacak zannettim erken doğum endişesi oldu bir an...
ama okuduğum bilgilere göre bebek pozisyon değiştirdiğinde aşıdada oluyormuş bugun eski halini aldı aşağıda olunca tabi wc ye git gel oldum..
bu arada kan ilacının sadece kabızlk değil ishal yaptığınınıda öğrenmiş oldum.kan değerim düşük olmasına rağmen 6 gün bıraktığımda normale döndü..günde 2 doz fazla geldi galiba ilacımı değiştirmeyi düşünüyorum..

ben de talesemi taşıyıcısısyım..ama dr. daha önceki hamilelğimde de demir ilacı yazdı durumumu bildiği halde..sadece demir değil ferittin, demir bağlama kapasitesi, hgb ye de bakılıp öyle veriyor..

bunun için pamuklu ıslak havlular var..yada ıslak olmayan hazır doğal temizleme pamukları var kendin ıslatıyorsun kuru olanını..ben şimdilik bebedor markasını aldım daha pahalı ama içerisinde 40 adet var ıslak olan..diğer marka daha uygun fiyata...bbir incele istersen:
http://www.e-bebek.com/baby-me-temizleme-pamugu-6li-paket_BAE-20030

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…