2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm kizlar
nasilsiniz?
ben bugun pek ugrayamadim buralara hem misafirim vardi hemde moralim bozuktu biraz esimle tartistik aptal bi sebebten:/ben zaten bu ara tahammulsuzum her seye onunda is guc dert sknti,yorgunluk en ufak seye patlar olduk malesef
gerci aksam gelirken cicekler almis gelmis ozur diledi ama nedense kirginim,keyfim yerime gelmedi.ben bu durumdayken bnmle tartisiyor olmasini kabul edemiyrm

Ohoo benle kavga ettikten sonra cicek alip gelince de sorun cikariyorum. Sen yap yap bi cicekle kurtarmaya calis die.
Sonra sakinlesiyorum kendi kendime hersey rolantiye bagliyor

Ohoo benle kavga ettikten sonra cicek alip gelince de sorun cikariyorum. Sen yap yap bi cicekle kurtarmaya calis die.
Sonra sakinlesiyorum kendi kendime hersey rolantiye bagliyor
aman aldim cicegi bakmadan koydum bi koseye.icimden uzuluyrm cok hem ona hem kendime kiziyrm bebegimi dusunmuyrm stres yapiyrm ona diye bi aglamk geliyor bu sfer agladigima kiziyrm uuufff ne bicim hormon deyip nurellanin suratini koyasim var suraya:)

Baktım canım. Bunlar pike takımıymış. Ben nevresim istiyorum. Ama yine bu sitede taç kampanyası da varmış, orda nevresimler var ama hiç beğendiğim model olmadı
Canim ben aldim bak onceki mesajda linkini attim. O kapitone. Yazin pike kullaniyosun kisin yorgan kilifi olarak kullaniliyor

aman aldim cicegi bakmadan koydum bi koseye.icimden uzuluyrm cok hem ona hem kendime kiziyrm bebegimi dusunmuyrm stres yapiyrm ona diye bi aglamk geliyor bu sfer agladigima kiziyrm uuufff ne bicim hormon deyip nurellanin suratini koyasim var suraya:)

Nurella iyiymis.

Yapacak birsey yok. Baxen tartismak bile guzel esinle. Evliligin buna da ihtiyaci var.

Ben boyle zamanlarda evet oglus hayat boyle bisi ama sen kotu sanma,bununda kiymetini bil. her sıkıntı guzellige gebedir. Sonra nasil tadina variriz hayatin, esin, isin,tabiatin vs diorum. Hem boyle boyle gucleniyoruz karakterimiz olusuyor.

Oyle oyle konusurken bir bakmisim sinir ucmus gitmis

Ya
Ya varya ayni seylerrr. BaEn siyorumki ne olursa olsun kim ne derse desin umrumda olmayacak bebegimden hicbir şey onemli degil. Kndimi aglarken buluyorum. Sonrada neden agladim diye agliyorum. Bi acayi ruh hali anacim

Konyada olan arkadaslar kimlerdi ya unuttum hangi doktora gidiyolardi medline hastanesinden fuat demirden randevu aldim nasil acaba

dogru diyosun bu tatrismalarda arada tadi tuzu evliligin
sagol cnm

Ya

Ya varya ayni seylerrr. BaEn siyorumki ne olursa olsun kim ne derse desin umrumda olmayacak bebegimden hicbir şey onemli degil. Kndimi aglarken buluyorum. Sonrada neden agladim diye agliyorum. Bi acayi ruh hali anacim
bi dogursak bebislerimizi Allahin izniyle
gerci o zmnda lohusa triplerine gireriz biz:)

Biz bugün evimizde keyif yaptık. Sabah 2. doz tetenoz aşımız vardı sonra eve geldik film izledik bebşlerimle :))) artık işe gitmek o kadar zor geliyor ki ama son ana kadar dayanıp bebişlerimle vakit geçirmek istiyorum pöfffff nasıl olacak bilmiyorum izinler kaçıncı haftada başlıyor kızlarrrrrrr

Valla canim en guzelini yapmissin. Oglunu kiskanan anneleri anlayamiyorum zaten. Neyi paylasamiyorsunuz ki. Oglun mutlu oldugunda daha da mutlu olman lazim. Allah akil fikir versin boylelerine

Kızlarrr elektrikli göğüs pompasini hangi marka aldınız? Avent mi kraft mi ya da başka bi marka ?

geçi üstünden bvayağı geçmiş ama ben yazayım genede bende bekarken peklik olmuştu ama bir kaç yıl dr a falan gittim bana o zaman diyetisyen probiyotik önermişyi yani bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarakk dışkılamayı kolaylaştırıyormuş bunun yerine kefir de kullanabilirsin dedi oda artırıyormus ama yazdığın ilaç hakkında pek bilgim yok

Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere

ben de tesetturlüyüm evde bayanlar olunca takmayı düşünüyorum hatta aldım bile . zaten hastaneye kimse gelmez benim uzaktayım çünkü zaten biz aile olarak haremli selamlıyız ondan erkek misafir gelsede beni,m yanıma gelmez rahatım yanı

bebişlerin yer değiştirdiğini gözle görebiliyorsunuz diiymi karın üzerinden :)) çok heyecanlı bişi ben çığlık atmıştım ilk farkettığımde :))
evet ben bu gün farkettim dışarıdan ilk defa çok farklı bişe eşim kulağını koydu dinliyordu kulağının ortasına bir tane patlattı bende kahhkahayı patlattım

Kızlar park yatagimiz geldi az önce hemen kurduk Eki Görüntüle 1458323 Eki Görüntüle 1458324

güle güle güzel günlerde kullan canım modeli ni yazarmısın

ben tek yaşıyorum kayınvalideden falan hayır yok benim zaten üvey kendisi annemden uzakttayım oda zaten rahatsız bakıma muhtac o yüzden ben istiflemeyi düşünüyorum dolabimi perşembe günü klima takılacak eve o bitsin ben de başlayacağım önce bir temizlik ardından yerleştirme sonrada dondurucuyu doldurmaya dediğim gibi tekim gün geçtikçede ağırlaaşiyorum yavaş yavaş ancak yetişir alış veriş falan da yapmadım ben daha onlar var benim aklımda olanlar yapıp dolaba atmayıo düşündüklerim
kurabiye
tuzlu simit (pastanelerde varya hani kandil simitide deniyo)
sıgara böreği
yaprak sarma
yaz geliyor birazda zeytinyağlı biber doldurur koyarım
yaş pasta keki ( pandispanya)
birazda çiğ köfte falan atarım
bide kızarmış patlıcan yada közlenmiş diyim bir kaç tane yapar atarım salatası için
şimdilik bunları yapmayı tasarladım ne kadarını yaparım biliyom tabi

Kızlar herkese hayırlı geceler... Sabahtan beri bana bisey oldu hatta dun geceden beri su içmekten catlicam en sonunda,iciyorum iciyorum bi türlü geçmek bilmiyor su içme isteğim. Ne oldu bana anlamadım...

Kızlar herkese hayırlı geceler... Sabahtan beri bana bisey oldu hatta dun geceden beri su içmekten catlicam en sonunda,iciyorum iciyorum bi türlü geçmek bilmiyor su içme isteğim. Ne oldu bana anlamadım...
tatli fln mi yedin ki
ya da bazi yediklerimiz cok susatir insani simdi soyleyemiyrm kizlarin cani ceker diye:)
bu arada kontrol nasil gecti senin?bugun cok ugrayamadim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…