- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.021
Canim bu bnmmki. Tabi bu siteden degil markafoniden almistimMarkasi ne cnm aradim bulamadim bende
slm kizlar
nasilsiniz?
ben bugun pek ugrayamadim buralara hem misafirim vardi hemde moralim bozuktu biraz esimle tartistik aptal bi sebebten:/ben zaten bu ara tahammulsuzum her seye onunda is guc dert sknti,yorgunluk en ufak seye patlar olduk malesef
gerci aksam gelirken cicekler almis gelmis ozur diledi ama nedense kirginim,keyfim yerime gelmedi.ben bu durumdayken bnmle tartisiyor olmasini kabul edemiyrm
aman aldim cicegi bakmadan koydum bi koseye.icimden uzuluyrm cok hem ona hem kendime kiziyrm bebegimi dusunmuyrm stres yapiyrm ona diye bi aglamk geliyor bu sfer agladigima kiziyrm uuufff ne bicim hormon deyip nurellanin suratini koyasim var suraya:)Ohoo benle kavga ettikten sonra cicek alip gelince de sorun cikariyorum. Sen yap yap bi cicekle kurtarmaya calis die.
Sonra sakinlesiyorum kendi kendime hersey rolantiye bagliyor
Canim ben aldim bak onceki mesajda linkini attim. O kapitone. Yazin pike kullaniyosun kisin yorgan kilifi olarak kullaniliyorBaktım canım. Bunlar pike takımıymış. Ben nevresim istiyorum. Ama yine bu sitede taç kampanyası da varmış, orda nevresimler var ama hiç beğendiğim model olmadı
aman aldim cicegi bakmadan koydum bi koseye.icimden uzuluyrm cok hem ona hem kendime kiziyrm bebegimi dusunmuyrm stres yapiyrm ona diye bi aglamk geliyor bu sfer agladigima kiziyrm uuufff ne bicim hormon deyip nurellanin suratini koyasim var suraya:)
Ya varya ayni seylerrr. BaEn siyorumki ne olursa olsun kim ne derse desin umrumda olmayacak bebegimden hicbir şey onemli degil. Kndimi aglarken buluyorum. Sonrada neden agladim diye agliyorum. Bi acayi ruh hali anacimaman aldim cicegi bakmadan koydum bi koseye.icimden uzuluyrm cok hem ona hem kendime kiziyrm bebegimi dusunmuyrm stres yapiyrm ona diye bi aglamk geliyor bu sfer agladigima kiziyrm uuufff ne bicim hormon deyip nurellanin suratini koyasim var suraya:)
dogru diyosun bu tatrismalarda arada tadi tuzu evliliginNurella iyiymis.
Yapacak birsey yok. Baxen tartismak bile guzel esinle. Evliligin buna da ihtiyaci var.
Ben boyle zamanlarda evet oglus hayat boyle bisi ama sen kotu sanma,bununda kiymetini bil. her sıkıntı guzellige gebedir. Sonra nasil tadina variriz hayatin, esin, isin,tabiatin vs diorum. Hem boyle boyle gucleniyoruz karakterimiz olusuyor.
Oyle oyle konusurken bir bakmisim sinir ucmus gitmis
bi dogursak bebislerimizi Allahin izniyleYa
Ya varya ayni seylerrr. BaEn siyorumki ne olursa olsun kim ne derse desin umrumda olmayacak bebegimden hicbir şey onemli degil. Kndimi aglarken buluyorum. Sonrada neden agladim diye agliyorum. Bi acayi ruh hali anacim
Eki Görüntüle 1459053
Bu dolabı mı aldın? Ayy ben de mavi düşündüm baştan, sonra beşiği beyaz die uymaz sandım vazgeçtim. Sen uydu diosan ben bi daha düşüneyim
Valla canim en guzelini yapmissin. Oglunu kiskanan anneleri anlayamiyorum zaten. Neyi paylasamiyorsunuz ki. Oglun mutlu oldugunda daha da mutlu olman lazim. Allah akil fikir versin boylelerineValla ben eşimin ailesi ile ramazan bayramının arifesinden beri görüşmüyorum.
10 yıldır evime ve evliliğime verdikleri zararlar yetti de arttı bile birde sürekli benimle yarış halinde olmaları, sürekli eşimi kıskanmaları evliliğime zarar vermeye başlamıştı.
En son kızımın gözleri önünde çok feci kavga ettiler benimle. Ben onlar kadar kavgacı değilim baktım beni ezme yolunda hızlı adımlarla ilerliyorlar o günden beri görüşmüyorum.
Eşim görüşüyor, kızımda gitmek istemiyor malum gözleri önünde bayramımı zindan ettiler.
İnş. 9-10 aydır bana olan nefreti daha da artmıştır da ne hastaneye nede evime gelmez.
İyi akşamlar kızlar.... Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda hep böyle güzel haberler alalım hepimiz :) 1150 g olmuşuz :) kilodan bahsedebiliyoruz artık... İlk defa doğum şeklini konuştuk normal doğum gözüküyo dedi. Ben de öyle istiyorum inşallah...Kabızlık için prebiotic bi toz verdı MAXBİOTİC diye. Kullanan ya da duyan var mı kızlar?
Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere
evet ben bu gün farkettim dışarıdan ilk defa çok farklı bişe eşim kulağını koydu dinliyordu kulağının ortasına bir tane patlattı bende kahhkahayı patlattımbebişlerin yer değiştirdiğini gözle görebiliyorsunuz diiymi karın üzerinden :)) çok heyecanlı bişi ben çığlık atmıştım ilk farkettığımde :))
Buz dolabının dondurucusu haricinde buzdolabı gibi tiplerden dondurucum var. Temizlemesi bayağı zor oluyor.
Buzunu erit vs. bende diyorum haftaya onu temizleyim, sonraki hafta da içini yavaş yavaş annemle dolduruyum, doğum zamanı lazım olur.
Sizce erken mi olur.
30 Haftalık olmuş olurum Allah nasip ederse.
Sonrası daha da ağırlaşırım diye korkuyorum.
Pratik önerisi olanlar var mı?
1-2 ay bozulmayacak söylemesi çok çok ayıptır sigara böreği tarzında önerisi olanlar.
Teşekkürler. Baby2go 8434 modeli.güle güle güzel günlerde kullan canım modeli ni yazarmısın
tatli fln mi yedin kiKızlar herkese hayırlı geceler... Sabahtan beri bana bisey oldu hatta dun geceden beri su içmekten catlicam en sonunda,iciyorum iciyorum bi türlü geçmek bilmiyor su içme isteğim. Ne oldu bana anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?