2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yine danisacagim geldi
Namaz kılan anneler oturarak kılmaya basladiniz mi? Baslamadinizsa rahat olabiliyor musunuz rukuda secdede?
Ben hala oturarak kilmiyorum canim rukuda bisey olmuyoda secdeyi bacaklarimi biraz acarak yapiyorum oda pek sorun olmuyo.
Sanki oturarak kilarsam sasirirmisim gibi geliyo ama ilerde mecbur kalirsam oyle kilarim artik:))
Sen oturuyomusun??

Günaydın kızlar..
pinakolada diyecek yine mi sen yine mi misafir..napalım çöreklendiler gitmiyolar dün gece ablası ve yegenleri de geldi attım kendimi odaya muhatap olmadım ama evimde kahvaltı yapmak varken erkenden kaçtım dışarda yapıyorum

Kalabalik hisimlara alistiracaklar zorla seni. Evden ciktigin iyi olmus. Sakin tek basina kalmak iyi gelir sana

Günaydın anneleer...
Nasilsiniz? Biz çok yorgunuz
Dün gece babamıza kızdık, gece 1 lere kadar ev topladık sinirden.
Neymiis ev cok daginikmiis, kendi evimiz oldugunu hayal edemiyormus.
Bunlari gülerek söyledi tabi ama kizmami engellemedi 11.30 da o uyuyunca basladim ev toplamayaaa...
Sonuç, boyun ağrısı ve uykusuzluk....
Neyse trip atmadim ona sabah gulumsuyordu zaten.

Umarim hepiniz iyisinizdir..
Rain60 umarim iyi haberlerle gelirsin.
Hepinize mutlu günler

Kalabalik hisimlara alistiracaklar zorla seni. Evden ciktigin iyi olmus. Sakin tek basina kalmak iyi gelir sana
kurstan gelicem iki dinlenmek isticem aynı şey..yazmışsın ya her sıkıntı başka bi güzelliğe gebedir..inş umudum o..normalde şikayetlenince eşimin zoruna giderdi ama onlar benim ailem kovayım mı ne zararları var diye..dün gece helallik istedi benden sen haklısında elimden bişey gelmiyo diye..

Deli. Biranda o kadar gaza gelmeseydin keske. Agrilarin buyumesinde aman dinlenseydin bugun.

Gunaydinn

Hay Allah yaa... nese birazda disarda takil cnm bnde ozledim disarda kahvalti yapmayi havalar bi duzelmediki gudubet sehirde bugunde kar yagiyor desem kimse inanmaz :))))))

Demekki kocan zorla farketmeye basladi birseyleri. Hos olmus helallik istemesi bence. sen yine boyle arada kac. Bebisle sana degisiklik hem. Onlarda belki dusunurler bu kiz napiyor diyede akil ederlerde kendilerine bir ceki duzen verirler.

Gunaydin kizlar
Gece 4 gibi tuvalete gittim. Peceteye pembemsi sivi geldi. Tabi cok korktum. Acile gittik. Nst ye bagladilar, ultrasonda baktilar. Saglikli Allah tan ama uykusuz kaldim. Bir an once aksam olmasini bekliyorum

Canim o kadar iyi anliyorum ki seni. Insanin gozu aksam gelecek misafirden korkuyor, sen birde yatili agirliyorsun. Allah kolaylik versin sana. Arada kursa gidip soluklanman iyi Allah tan

Gunaydin kizlar
Gece 4 gibi tuvalete gittim. Peceteye pembemsi sivi geldi. Tabi cok korktum. Acile gittik. Nst ye bagladilar, ultrasonda baktilar. Saglikli Allah tan ama uykusuz kaldim. Bir an once aksam olmasini bekliyorum
Ayy canim gecmis olsun.
Allah tan bisey yokmus.
Dinlen bugun bisey yapma.

Keske uyandiginda yapsaydin canim. Gun icinde dinlen bari

Günaydın canım
Oyyyy kiyamam keşke yormasaydin kendini,dikkat et,bugün bari dinlen.Ahhhh bu erkekler şaka da yapsalar bazen insan alınıyor iste, heleki şu dönemde,düşünmeleri lazim aslında ama işte..

Demekki kocan zorla farketmeye basladi birseyleri. Hos olmus helallik istemesi bence. sen yine boyle arada kac. Bebisle sana degisiklik hem. Onlarda belki dusunurler bu kiz napiyor diyede akil ederlerde kendilerine bir ceki duzen verirler.

Canim o kadar iyi anliyorum ki seni. Insanin gozu aksam gelecek misafirden korkuyor, sen birde yatili agirliyorsun. Allah kolaylik versin sana. Arada kursa gidip soluklanman iyi Allah tan
ben onları iyi agırlama derdini bırakalı çok oldu ne yemek yaptım ne çay kendileri pişirip taşırdılar yıkadılar ama hergün bambaşka bi planla yogunlukla karşıma çıktılar..oturma odamı unuttum girmiyorum bile..öglen dersim bitiyo eve gitmiyorum beş gibi falan gidiyorum eşimde bi saate geliyo yoksa katlanamam..ev şuan göçmüş durumda ama umrumda degil çıkıp gitsinler temizletirim yeter ki gitsinler..

Baya rahatlar bu akrabalarda,kaç gündür seni uzdukleri yetmiyor bide evinden ediyorlar.Neyse boşver canım evde canın sıkılana kadar dışarda bebisinle sakin sakin et kahvaltini afiyet olsun yarasin bebisinede...

Günaydın canım
Oyyyy kiyamam keşke yormasaydin kendini,dikkat et,bugün bari dinlen.Ahhhh bu erkekler şaka da yapsalar bazen insan alınıyor iste, heleki şu dönemde,düşünmeleri lazim aslında ama işte..
Erkek işte canım. Ne kadar soylememeye çalışsa da kaçırıyor ağzından.. Kahvalti yapayim da butun gun baska isim yok şükür bir tek yemek yapicam.

Gunaydin kizlar

Günaydın canim. Allaha şükür önemli bisey yokmuş neyseki.Önemli bisey olmasında eve gider dinlenir acısını çıkarırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…