2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ilk bakışta aramızda ortak bişe olduğunu anlamıştım bende kova yım aynen asi özgür aynı zamanda anaç bi yapım var

hahah aynen aynen bi yanimizda anaç iste.. Ve hergün karakter degisiyorum ya, bi gün bu bebek beni çok kisitlicak derken bi gün bebegimden baska bisey düsünmüyorum.. Garip bi durum kovalarin hamileligi

benim oğluş ta büyük ihtimal yengeç inşallah burcunun özelliğini taşır

oyy severim oglusunu, yengeç erkekler ideal erkekler genelde
insallah tasir özelliklerini kuzucuk :)

İkizler burcu çocukları bir anda ağlayıp bir anda gülebiliyorlarmış. İnşallah oyle olmazlar... :)

hep birlikte kriz geçiririz artik öyle olursa çocuklarimiz
beraber güler beraber aglariz napalim

ne yemek yapicaksiniz hatunlar, bu aralar yine uzak düstüm mutfakla..
heralde yumurta kirarim kahvalti yapariz artik, bide çay..
bgnde böyle olsun

ne yemek yapicaksiniz hatunlar, bu aralar yine uzak düstüm mutfakla..
heralde yumurta kirarim kahvalti yapariz artik, bide çay..
bgnde böyle olsun
yeşil mercimek, yayla çorbası ve fırında patates var bu aksam bizdee. afiyet olsun hepimizee

Rabbim bizi bebekkerimizle ailemize bagislasin...
Cnm bi dahaki muayenende ondemi arkadami ona da baktir...[/QUOTE]
Yana dogru yaklasnis dedu doktor son ama buna bile sevineenedim yeni sorun ciktigi icin.Hayirlisi bakalim daha neler çıkacak bu bebisler baya nazlu cikti[/QUOTE]
Cnm previa ayri bu dedigim ayri bisey...
Onde plasenta benim...
Yani on kasik kesi atilacak yerde hem previa hem bu...
Arkada previa da var ona baktir dedim ben ...
Insaallah seninki yukaro çıkar
28 e kadar cikma durumun var sanirim senin...
Insaallah bebeğin de atak yapar annesi topacik olur...

17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?
Sat benimde 6 eylul cnm 17 nisanda 32+0 oluyoruzondan oyle dusundum cumartesi doktora gidicem bakalim ne dicek 25 nsansa ne anladim ben bu isten istemiyorum ya gitmek yaklastikca uzuyor sanki
TE="dhoiysb, post: 40003109, member: 485792"]17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?[/QUOTE]
Sat

english home de sordum bi bak internetten sayfasına hatta fil resmi falan vardı sanırım 45 dedi fiyatına diğerlerine de bi göz at nette taç ın nevresimi 62 tl yazıyo mağazasına gidip bakıcam pike de 60 tl

English home daki bu sanırım. İnternet fiyatı 49.90 yazıyor. Markafonide bikaç kez taç kampanyası vardı. 35ti yanılmıyorsam nevresimler. Tekrar kampanyayı bekleyim, ordan alayım bi nevresim. Bi de annem diker olur biter :))

Kizlar tesetturlu hanimlara bir sorum olacak lohusa tacı veya kurdele takacak misiniz nasil takacaksiniz? Ay ben çok özeniyorum da o süslü şeylere
bende alıcam canım, hastanede uygun ortam olmasa da evde kesin takarım :)

kayıtlar yanlış olmuş diye düzeltemezler mi acaba:)
:)) devlet senin son adet tarihini biliyo deyince bende refleks olarak yuhh onu da mı biliyo demişim, nası güldü adam :)

kızlar yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sat[/QUOTE]
Benimde 4eylul 17nisanda32+1de aytilcam izne

Herkes esleriyle cocuklariyla ilgilenme faslina gecmis galiba.
Benim koca da beni birakip mac yapmaya gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…