2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne basiti benim canim nasil istiyor onlari biliyormusun ama yasakiste kiymetini bilin canim benim yerime de yiyin

Ahh canım patates ve makarna bende aşırı özlüyorum çook severim çünkü.
Patates yemiyorum ama makarna için çözüm var, kepekli(esmer)makarna, canın istedikçe ye çok olmamak kaydıyla...

Huzurlu geceler hepimize

Yarın kontrolümüz var umarım şekerimde bebeğin suyuda normale dönmüştür, dualarınızda cimcimemle banada yer verin

Sabahtan beri yürümemi engelleyen sağ kasığımda bi ağrı var, inşallah oda önemsizdir..

Görüşmek üzere

anladım canım sağolasın
gözün Aydın Canım darısı bize inş :)
amin canım

inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın. iyi geceler :)

Kızlar yine danisacagim geldi
Namaz kılan anneler oturarak kılmaya basladiniz mi? Baslamadinizsa rahat olabiliyor musunuz rukuda secdede?

Canimcim bildigim kadariyla yenidogan bebeklerin daha bagisiklik sistemi tam olusmadigi icin hemen yapilmiyo.
Ben 2 ay sonra yaptirmayi dusunuyorum.
benim doğum yapacağım hastanede yenidogan sünneti oluyormuşda cokda övgülü bi broşürü vardı. bende kararsız kaldım bi sorayım size araştırayım dedim

hmm benim doğum biraz erken olabilir o zaman miadınımı beklemek gerekcek acaba.. Allah hayırlısını versin inşallah :)

canım cok saol gerçekten aklıma yattı bakalım inşallah sagsalim alırız kucağımıza :)

tatli fln mi yedin ki
ya da bazi yediklerimiz cok susatir insani simdi soyleyemiyrm kizlarin cani ceker diye:)
bu arada kontrol nasil gecti senin?bugun cok ugrayamadim buraya

Yok canım benim tatliyla aram pek yok bu hamileligimde,susatacak bisey de yemedim,oyuzden saskinim niye bu kadar su içme isteği geldi birden diye.
Kontrolum de pek bi fark yoktu canım,beni tek sevindiren şey oglusumun iyi olması,nst de sancim çıkmadı ama oğlum halen kafasıyla rahim ağzını zorluyor gelebilmek için, yatisa devam stres yok....

Dualarimdasin,güzel haberlerle dön inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…