- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.081
ben onları iyi agırlama derdini bırakalı çok oldu ne yemek yaptım ne çay kendileri pişirip taşırdılar yıkadılar ama hergün bambaşka bi planla yogunlukla karşıma çıktılar..oturma odamı unuttum girmiyorum bile..öglen dersim bitiyo eve gitmiyorum beş gibi falan gidiyorum eşimde bi saate geliyo yoksa katlanamam..ev şuan göçmüş durumda ama umrumda degil çıkıp gitsinler temizletirim yeter ki gitsinler..
Erkek işte canım. Ne kadar soylememeye çalışsa da kaçırıyor ağzından.. Kahvalti yapayim da butun gun baska isim yok şükür bir tek yemek yapicam.
HahahahAcaba onlar taşısalarda bebeklerimizi halleri nasil olurduBazen çok merak ediyorum beklenti içine girdiklerinde. Kahvaltini yapta uzun uzun keyif yap bari,afiyet olsun simdiden
Canim icine ne simiyorsa onu al. Ne kadar fark var ki zaten aralarinda. Buyuyen beyaz besik alirsin olur biter. Ahsap besik diyorsan icinde kalmasin bencegünaydınlarr
sabah sabah arkadaş yine aklımı karıştırdı ya park yatak al dedi ahşap beşik alma dedi kendisi park yatak almış 1.5 yaşındada çilekten genç yatağı almış 2 yıl sonra dolabını seneye okula başlayıncada çalışma masasını alçakmış ben napsam ya yine park yatağa mı dönüyorum niye bu kadar çok etkileniyorum bi muhabbetten hep kızı olacaklara duyuru 19 haziran doğumlu ikizler burcuyum :))herşeyi kafama takıp sürekli fikir değiştiriyorum yandınız:)
Canim icine ne simiyorsa onu al. Ne kadar fark var ki zaten aralarinda. Buyuyen beyaz besik alirsin olur biter. Ahsap besik diyorsan icinde kalmasin bence
günaydınlarr
sabah sabah arkadaş yine aklımı karıştırdı ya park yatak al dedi ahşap beşik alma dedi kendisi park yatak almış 1.5 yaşındada çilekten genç yatağı almış 2 yıl sonra dolabını seneye okula başlayıncada çalışma masasını alçakmış ben napsam ya yine park yatağa mı dönüyorum niye bu kadar çok etkileniyorum bi muhabbetten hep kızı olacaklara duyuru 19 haziran doğumlu ikizler burcuyum :))herşeyi kafama takıp sürekli fikir değiştiriyorum yandınız:)
Nurella iyiymis.
Yapacak birsey yok. Baxen tartismak bile guzel esinle. Evliligin buna da ihtiyaci var.
Ben boyle zamanlarda evet oglus hayat boyle bisi ama sen kotu sanma,bununda kiymetini bil. her sıkıntı guzellige gebedir. Sonra nasil tadina variriz hayatin, esin, isin,tabiatin vs diorum. Hem boyle boyle gucleniyoruz karakterimiz olusuyor.
Oyle oyle konusurken bir bakmisim sinir ucmus gitmis
cnm erken değil mi şimdiden, belki hiç ihtiyacın olmayacak..Kızlarrr elektrikli göğüs pompasini hangi marka aldınız? Avent mi kraft mi ya da başka bi marka ?
harika çok ucuzmuş valla, ben de düşünüyordum..suveyde sen nerde oturuyorsun cnm..yoksa bimlerimiz aynı mı :)Cuma gunu bim e bebek alezi gelecekmis kizlar. 5tl imis. Bakilabilinir. Cogumuz seviyoruz Bim urunlerini zaten
aklın karışmasın cnm neye heves eiyorsan onu al ben park yatak almıcam mesela. buyuyen yataklardan alırsan ılerıde de kullanırsın.
pinakolada hepimiz aynıyız galiba, bazen hamileliğin arkasına sığınıp abartıyor muyuz acaba diyorum, ben de her seferinde beni bu halimle düşünmüyorsun diyip başının etini yiyorum.. hormonlar etkili felan da biraz da bizim kızsal yapımızdan kaynaklı galiba olanlar, biz çok büyütürken onlar çoktan unutmuş oluyorlar, hakkaten onlar marstan biz de venüsten.. laf aramızda kızlar şahsen bana kocam bu kadar trip yapsa çekmem :)) dün de ben işten dönene kadar marketten birşey almasını istemiştim, eve geldim almamış lüzumsuz bulmuş, iyi o zaman bir karış suratla dedim cezalıısn akşam beni yemeğe götürüyorsun .. biz çıkarken bana ne güzel yemekler hazırlardın işten eve gelip, şimdi bütün gün evde olmana rağmen hiç hazırlamıyorsun felan dedim, canım dün ben spordayken yemek malzemeleri almış hiç söylemedi, anlaşılan akşama yemekler ondan :)
cnm erken değil mi şimdiden, belki hiç ihtiyacın olmayacak..
harika çok ucuzmuş valla, ben de düşünüyordum..suveyde sen nerde oturuyorsun cnm..yoksa bimlerimiz aynı mı :)
Her anımız imtihan. Kalbini ferah tut canım. Rabbim nasip edecekse ölüyü diriltir. Diğer videoyu ararken buldum. Bu da ikinci bir mucize daha. Ten tene temas ne kadar önemliymiş meğer!kızlar bişey daha oğrendim.....
plasentası asagıda olan anneler....
usgde mutlaka baktırın plasenta onde mı arkadamı bide bu cıktı iimi....
ya sabır ya selamet...
sezeryanda daha zor oluyormus bu durumda ...
kesildiği anda plasenta tam karnın ön duvarındaymış ... keside plasentaya gelebilirmiş...
bu da anneye bebeğe risk...
risk zaten plasentanın previa totolis olusuydu şimdi ikiye katladı bide önde cıktı...
dua edin kızlar....
bi hayırlısıyla oğlusum kucağımda evime gelsem sağsağlim...
bir an izmirdeymişsin gibi geldi :) beni çoktan çıkarmış olurdun sanırım :)Ben Eskisehir de yasiyorum. Bu grupta da hic Eskisehirde olan yok. Yoksa coktan bir bardak sut icmeye cikarmistim onu
allahım yardımcıları olsun, kolaylıkla olsun inş..Kizlar mayis grubundan bir mustakbel anne zorunlu olarak sezeryana giriyormus bugun. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bebisler geliyooor
Allah immm bu nasil bi mucizedir...Günaydın pimpirikli analar ve kuzuları;
Anne sevgisi ve mucizesini bir izleyin. İnşaAllah en güzel zamanlarda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız. 3.5 ay erken ve 700gr doğmuş minnoş, nasılda güzel bir çocuk haline gelmiş, anne emeğiyle.
bir an izmirdeymişsin gibi geldi :) beni çoktan çıkarmış olurdun sanırım :)
insan kullandıkça eksisini artısını görüyor. benımde ilk bebiş olduğundan deneyip görücez bizde.büyüyen yataklardanda almayı düşünmüyorum cm sonra onun takımını beğenmicem biliyorum çünkü sadece 4 tarafı parmaklıklı ahşap beşik alçaktım arkadaş çocuk rahat inip çıkamaz ona dedi aklım karıştı park yatağada kensdi yatamaz hatta park yatak hafif olduğundan devrilebilir üstüne
Kizlar mayis grubundan bir mustakbel anne zorunlu olarak sezeryana giriyormus bugun. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bebisler geliyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?