2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar mayis grubundan bir mustakbel anne zorunlu olarak sezeryana giriyormus bugun. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bebisler geliyooor

şimdi baktım bende 33+2 ymiş suyu çok azalmış kızın. allah yardımcıları olsun inşallah.

derim yani bu nedir yaa tovbeler olsun
senin eve gelip,aciliinnn laannn deyip bi dagitasim var
Allah akil,fikir versin onlara.sen aksam yemeginede gitme bence uyumaya git sadece:)

ayy bnm dogumda tam sinirda gorubuyor yengec olsun diye 1 gun fazla durabilir ins,bebis diyordum
snr erken dogum riski cikti kesin ikizler olcak o zmn tuhh dedigim dogrudur
gerci ben kovayim ikizlerle super anlasirim ama babam ikizlerdir amaannn cok iki ruhlusunuz anacim ya deli eder bazen beni
bu arada arkadsn 1,5 yasinda genc yatagi almista ben hep dusunurum o cocuk yataktan dusmeden nasil yatar acaba?acikcasi ben ahsap yatak alicam 4 yasina kadar rahat kullanilir hemde parmakliklarini kaldirmam yani duser fln diye ben 1.5 yasinda tek kisilik yataga yatiramam cocugu

iyiki yengec değil canım bazı huylarımdan o kdr nefret ediyorumki Allah beni kahretsin diyorum bazen :))) herkesin kahrını ben çekiyorum herkesin nazını kaprisini ama sesimi çıkartamıyorum hep içime atıyorum coğu zmn. duygusallığım yuzunden bastırıyorum kendimi aman sorun cıkmasın amann beni kötü bilmesinler die. kaynanam kova burcu çok acık sözlü çatır çatır konuşuyor herseye karışıyor yorum yapıyor acıkca fikrini söylüyor. ağzımı açıpta ne kendimi savunuyorum ne de yorum yapıyorum he he deyip geçiyorum sonra eve gelince sinirden beynime ağrılar giriyor saatlerce ablama anneme dert yanıyorum şöle dedi böle dedi ama ben tartışma çıkmasın die sustum diyorum. en basiti bizim koltuğu o begendi ben o an bişey diyemedim snra binpişman oldum nie o anda sölemedim ben istemiyorum die diyorum sonucta parasınıda biz verdik. gerci eşimde begenmişti birazda ondan sustum sanırım :))) snra keşke şunu deseydim bunu deseydim diyorum ama gunlerce sinirim geçmiyo snra diyorum E be salak o anda deseydin ya şimdi ne die kendi kendini yiyorsun :)))) ikizler burcunun bu yonunu çok seviyorum ağzına geleni içinden geçeni şap diye söylüyor en azından bnm çevremdekiler öyle o yuzden zavallı yengeç olcağına huysuz ikizler olsun diyorum :)))

acaba yukselen burcunumu ayarlasam napsam:) durruuunn 2 dak sonra dogurucam ben yukseleni bari ii bisey olsun die:)
bende kovayim,acik szoluyumdur bende kime,neye kizarsam pat soylerim ama en onemlisi cok ozgurlugume duskunumdur amann neler yaptim gencligimde (hala gencim tabide:))evlenene kadar gez,toz,eglen wuuuu:)ama kizim kova olsunda istemem zapt edemem yoksa onu basina buyruk oluyorlar:)her burcun ii ya da kotu yonleri var napalim hayirli evlat olsunlarda
hele bi saglikla dogsunlarda anasi guzel yetistircek onu:)

onların içinde ben deli gibi kalıyorum asıl bizim durumlar karışık seneye tayin istemeyi düşünüyorum oturdugumuz ev eşimin ama en küçük çocuk ve bekarken annesiyle orda yaşamışlar o günlerden kalma bu yol gecenhanı durumları..baba yok anne bizle yaşıyo kurulu düzeni çok bozamadım sonuçta o bi anne diye..kiraya çıkmaya gönlüm razı degil biz kendi evimiz dururken kirada sürünücez evin başına üşüşecek çok akbaba var..tek çözüm gidene kadar sabırrr...belli olmaz ama bi bakmışınız tası taragı alıp kaçmışım :))

sende mi yengecsin ( ideal anne ideal eş ve ev hanımı ama hiç sevmiyorum burcu mu anlattıgın sebeplerden ötürü

17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?
Benim tarihde seninle aynı ben de 20 Nisan da ayrılacağımı düşünüyorum yani pazartesi 20 Nisan tabi haftasonu gitmeyeceğim için izin 17 Nisanda olacak Doktorun yalnış hesaplamış olmasın. Doğumdan geriye 8 hafta sayınca da öyle oluyor zaten

kizlar ben hayla bi sey almadim cok gec kaliyorum biliyorum,ama ne oda takimi ne besik ne de araba aldim ne olacak boyleHep boyle kararsizim bebek arabasi stokke cok begendim ama cok pahali degmez niliyorum o paraya ma baska hic bi araba begenmedim.Oda takimini cilekten begendim buyuyen karyola o da pahali ,tasinma durumumuz var bi de almak istemiyorum,ilk cocuk diye her seyi de olsun istiyorum.Bi yandan da riskli gebelik hic bi sey almak istemiyorum korkuyorum.Allah korusun.E sanirim yakinda delirecem

Kesin. Arada izmir e geliyoruz. Hatta suankk gundemimiz Alacati ot festivaline gitsek mii gitmesek mi? Yoksa nisana birakip Seferihisarda pazar kahvaltisi yapsak mi yapmasak mi?
ooo süper...seferihisar fikri gayet güzel ..bekleriz..bebişler ve biz tanışmış oluruz :))

bnmde ilk tepkim a'namm ikizler olucak' olmustu. en yakın arkadasım 21 haziran doğumlu hem gün dönümü hem ikizler burcu sağı solu belli değil yani. onun ani karar değiştirmelerinden ne çektiğimi bi ben bilirim. arkadasım hala nolur 3 gün erken doğsun bu dünyaya bnden bi tane daha lazım diyo ama ben dişimi sıkcam gününde doğurcam diyorum bakalım kısmet ama ikizler burcu hakikaten zor bi burç

cnm bende stokkeyi beğendim :) doktorum bağdat caddesinde benım. artık algıda seçiclik mi desem nedir caddedeki bebek arabaları hep stokke gördükçe eşime bak stokke geliyor diyorum :))
ıkı modelını de beğendim aşk yaşıyorum arabayla :))
ama pahalı gerçekten yalnız 2. el piyasası çok ii direk satılıyor elinde kalmaz ben bu yönden eşimin aklına giriyorum:))

benim koca da kova..özgürlüğüne düşkünlüğünden evliliğimiz gecikti..şimdi diyorki keşke daha önce evlenseymişiz, çocuğumuz daha erken doğsaymış..yuhhhh dedim artık yapacak bişey yok :)) hala nasıl geçindiğimizi bilmem, ben sabit ruhlu sahiplenici boğa, o da özgürlüğüne düşkün kova..oğlumuz denge sorunlu, iki ruhlu, gelir gider akıllı ikizler olacak ..bir de iki dengesizin arasında çocuk, dengesiz olmasın da napsın ama ben gibi bir anası varken, oğlum gayet güzel yetişecek allahın izniyle, ne anne babasını, ne etrafını ne de kız arkadaşlarını bunaltmayacak dengesizlikleriyle

bende almadim cnm daha yatak,araba flb
odasi boyanacak kizimin.haliasi,perdesi,oda takimi daha bekliyor
netten bakiyrm fikir ediniyrm.cikip gezme sansimda olmayinca hep sona birakiyrm artik.36.haftayi gorebilirsem ins.ancak ondan snr kalkip gezebilicem ya da esime dicem ya cilekten ya da caploonba dan su modeli al gel napalim cnm yatisa devam:)hepimiz deliyiz rahat ol,yasasin yatarak bebislerini buyuten anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…