- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.101
Kizlar mayis grubundan bir mustakbel anne zorunlu olarak sezeryana giriyormus bugun. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bebisler geliyooor
hadi ya ... kaç haftalıkmış ki.. evet yaklaşıyor ama mayıştan önce kimse doğurmasın nisan da öyle bi süpriz yaşamayalım inş.. erken daha
derim yani bu nedir yaa tovbeler olsunGünaydın kızlar..
pinakolada diyecek yine mi sen yine mi misafir..napalım çöreklendiler gitmiyolar dün gece ablası ve yegenleri de geldi attım kendimi odaya muhatap olmadım ama evimde kahvaltı yapmak varken erkenden kaçtım dışarda yapıyorum
bn eskısehırlıyım cnım ama afyonda yasıyorum sık sık gıder gelırımBen Eskisehir de yasiyorum. Bu grupta da hic Eskisehirde olan yok. Yoksa coktan bir bardak sut icmeye cikarmistim onu
evet cnm ciğer geliştitrici yapmışlar ya inş bişicik olmıcak33 haftaymis. Suyu bitmis bebegin. Sezeryana aliyorlarmis. Cok endiselendim o anne icin. Bugun dualarim onunla
ayy bnm dogumda tam sinirda gorubuyor yengec olsun diye 1 gun fazla durabilir ins,bebis diyordumgünaydınlarr
sabah sabah arkadaş yine aklımı karıştırdı ya park yatak al dedi ahşap beşik alma dedi kendisi park yatak almış 1.5 yaşındada çilekten genç yatağı almış 2 yıl sonra dolabını seneye okula başlayıncada çalışma masasını alçakmış ben napsam ya yine park yatağa mı dönüyorum niye bu kadar çok etkileniyorum bi muhabbetten hep kızı olacaklara duyuru 19 haziran doğumlu ikizler burcuyum :))herşeyi kafama takıp sürekli fikir değiştiriyorum yandınız:)
Allah yarimci olsun.ins, buyuk bir problemi yoktur!Kizlar mayis grubundan bir mustakbel anne zorunlu olarak sezeryana giriyormus bugun. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bebisler geliyooor
istanbuldayım canım hava sıcaklığı 1lerde sabah hafif kar yagıyordu şimdi guneş çıktı ama karmı topluyo yoksa havamı acıo anlamadım :))))Kar miiinerdesin kız sen
Pirinç ve patatesde şekerlimerhaba
benim gibi gebelikte şekeri çıkanlar nasıl besleniyorsunuz ? daha doktoruma gidemedim tatlı hamur işi dışında nelere dikkat etmeliyim
iyiki yengec değil canım bazı huylarımdan o kdr nefret ediyorumki Allah beni kahretsin diyorum bazen :))) herkesin kahrını ben çekiyorum herkesin nazını kaprisini ama sesimi çıkartamıyorum hep içime atıyorum coğu zmn. duygusallığım yuzunden bastırıyorum kendimi aman sorun cıkmasın amann beni kötü bilmesinler die. kaynanam kova burcu çok acık sözlü çatır çatır konuşuyor herseye karışıyor yorum yapıyor acıkca fikrini söylüyor. ağzımı açıpta ne kendimi savunuyorum ne de yorum yapıyorum he he deyip geçiyorum sonra eve gelince sinirden beynime ağrılar giriyor saatlerce ablama anneme dert yanıyorum şöle dedi böle dedi ama ben tartışma çıkmasın die sustum diyorum. en basiti bizim koltuğu o begendi ben o an bişey diyemedim snra binpişman oldum nie o anda sölemedim ben istemiyorum die diyorum sonucta parasınıda biz verdik. gerci eşimde begenmişti birazda ondan sustum sanırım :))) snra keşke şunu deseydim bunu deseydim diyorum ama gunlerce sinirim geçmiyo snra diyorum E be salak o anda deseydin ya şimdi ne die kendi kendini yiyorsun :)))) ikizler burcunun bu yonunu çok seviyorum ağzına geleni içinden geçeni şap diye söylüyor en azından bnm çevremdekiler öyle o yuzden zavallı yengeç olcağına huysuz ikizler olsun diyorum :)))ayy bnm dogumda tam sinirda gorubuyor yengec olsun diye 1 gun fazla durabilir ins,bebis diyordum
snr erken dogum riski cikti kesin ikizler olcak o zmn tuhh dedigim dogrudur
gerci ben kovayim ikizlerle super anlasirim ama babam ikizlerdir amaannn cok iki ruhlusunuz anacim ya deli eder bazen beni
bu arada arkadsn 1,5 yasinda genc yatagi almista ben hep dusunurum o cocuk yataktan dusmeden nasil yatar acaba?acikcasi ben ahsap yatak alicam 4 yasina kadar rahat kullanilir hemde parmakliklarini kaldirmam yani duser fln diye ben 1.5 yasinda tek kisilik yataga yatiramam cocugu
acaba yukselen burcunumu ayarlasam napsam:) durruuunn 2 dak sonra dogurucam ben yukseleni bari ii bisey olsun die:)iyiki yengec değil canım bazı huylarımdan o kdr nefret ediyorumki Allah beni kahretsin diyorum bazen :))) herkesin kahrını ben çekiyorum herkesin nazını kaprisini ama sesimi çıkartamıyorum hep içime atıyorum coğu zmn. duygusallığım yuzunden bastırıyorum kendimi aman sorun cıkmasın amann beni kötü bilmesinler die. kaynanam kova burcu çok acık sözlü çatır çatır konuşuyor herseye karışıyor yorum yapıyor acıkca fikrini söylüyor. ağzımı açıpta ne kendimi savunuyorum ne de yorum yapıyorum he he deyip geçiyorum sonra eve gelince sinirden beynime ağrılar giriyor saatlerce ablama anneme dert yanıyorum şöle dedi böle dedi ama ben tartışma çıkmasın die sustum diyorum. en basiti bizim koltuğu o begendi ben o an bişey diyemedim snra binpişman oldum nie o anda sölemedim ben istemiyorum die diyorum sonucta parasınıda biz verdik. gerci eşimde begenmişti birazda ondan sustum sanırım :))) snra keşke şunu deseydim bunu deseydim diyorum ama gunlerce sinirim geçmiyo snra diyorum E be salak o anda deseydin ya şimdi ne die kendi kendini yiyorsun :)))) ikizler burcunun bu yonunu çok seviyorum ağzına geleni içinden geçeni şap diye söylüyor en azından bnm çevremdekiler öyle o yuzden zavallı yengeç olcağına huysuz ikizler olsun diyorum :)))
onların içinde ben deli gibi kalıyorum asılAhaha baya deliler seninkiler yani. O derece evini benimsemisler. Tahminimden daha da ciddiymis. Allah yar ve yardimcin olsun.
Benim kv de de bize gelince bana sormadan eski arkadaslarini komsularini cagirirdi. Eve bir geliyorum kadinlar matinesi. Tanimadigim bir suru insan. Ev talan edilmis. 27 ekimden beri benle gorusmuyor da dogumda gelisini bekliyorum. Olaylar olaylar..
Eltiminde tek odali mini bir yazligi var. Oraya kimseye sormadan 600km uzaktan arkadasini cagir sen. Kadin cik gel. Tek o da zaten kim nerde yatacak kimle yatacak dusuncesi yok. Cok komik kadin cidden bizimki
sende mi yengecsiniyiki yengec değil canım bazı huylarımdan o kdr nefret ediyorumki Allah beni kahretsin diyorum bazen :))) herkesin kahrını ben çekiyorum herkesin nazını kaprisini ama sesimi çıkartamıyorum hep içime atıyorum coğu zmn. duygusallığım yuzunden bastırıyorum kendimi aman sorun cıkmasın amann beni kötü bilmesinler die. kaynanam kova burcu çok acık sözlü çatır çatır konuşuyor herseye karışıyor yorum yapıyor acıkca fikrini söylüyor. ağzımı açıpta ne kendimi savunuyorum ne de yorum yapıyorum he he deyip geçiyorum sonra eve gelince sinirden beynime ağrılar giriyor saatlerce ablama anneme dert yanıyorum şöle dedi böle dedi ama ben tartışma çıkmasın die sustum diyorum. en basiti bizim koltuğu o begendi ben o an bişey diyemedim snra binpişman oldum nie o anda sölemedim ben istemiyorum die diyorum sonucta parasınıda biz verdik. gerci eşimde begenmişti birazda ondan sustum sanırım :))) snra keşke şunu deseydim bunu deseydim diyorum ama gunlerce sinirim geçmiyo snra diyorum E be salak o anda deseydin ya şimdi ne die kendi kendini yiyorsun :)))) ikizler burcunun bu yonunu çok seviyorum ağzına geleni içinden geçeni şap diye söylüyor en azından bnm çevremdekiler öyle o yuzden zavallı yengeç olcağına huysuz ikizler olsun diyorum :)))
Benim tarihde seninle aynı ben de 20 Nisan da ayrılacağımı düşünüyorum yani pazartesi 20 Nisan tabi haftasonu gitmeyeceğim için izin 17 Nisanda olacak Doktorun yalnış hesaplamış olmasın. Doğumdan geriye 8 hafta sayınca da öyle oluyor zaten17nisan mı son günün?
benimde doğum 14 haziran görünüyor sat 6 eylül ben 17-18 nisan hesaplarken.dr um gecende 24-25 nisan gibi gelirsin rapor için dedi.o bi hafta ne büyüdü gözümde.eminmisin sen 17 olduguna?
ooo süper...seferihisar fikri gayet güzel ..bekleriz..bebişler ve biz tanışmış oluruz :))Kesin. Arada izmir e geliyoruz. Hatta suankk gundemimiz Alacati ot festivaline gitsek mii gitmesek mi? Yoksa nisana birakip Seferihisarda pazar kahvaltisi yapsak mi yapmasak mi?
günaydınlarr
sabah sabah arkadaş yine aklımı karıştırdı ya park yatak al dedi ahşap beşik alma dedi kendisi park yatak almış 1.5 yaşındada çilekten genç yatağı almış 2 yıl sonra dolabını seneye okula başlayıncada çalışma masasını alçakmış ben napsam ya yine park yatağa mı dönüyorum niye bu kadar çok etkileniyorum bi muhabbetten hep kızı olacaklara duyuru 19 haziran doğumlu ikizler burcuyum :))herşeyi kafama takıp sürekli fikir değiştiriyorum yandınız:)
ayy bnm dogumda tam sinirda gorubuyor yengec olsun diye 1 gun fazla durabilir ins,bebis diyordum
snr erken dogum riski cikti kesin ikizler olcak o zmn tuhh dedigim dogrudur
gerci ben kovayim ikizlerle super anlasirim ama babam ikizlerdir amaannn cok iki ruhlusunuz anacim ya deli eder bazen beni
bu arada arkadsn 1,5 yasinda genc yatagi almista ben hep dusunurum o cocuk yataktan dusmeden nasil yatar acaba?acikcasi ben ahsap yatak alicam 4 yasina kadar rahat kullanilir hemde parmakliklarini kaldirmam yani duser fln diye ben 1.5 yasinda tek kisilik yataga yatiramam cocugu
cnm bende stokkeyi beğendim :) doktorum bağdat caddesinde benım. artık algıda seçiclik mi desem nedir caddedeki bebek arabaları hep stokke gördükçe eşime bak stokke geliyor diyorum :))kizlar ben hayla bi sey almadim cok gec kaliyorum biliyorum,ama ne oda takimi ne besik ne de araba aldim ne olacak boyleHep boyle kararsizim bebek arabasi stokke cok begendim ama cok pahali degmez niliyorum o paraya ma baska hic bi araba begenmedim.Oda takimini cilekten begendim buyuyen karyola o da pahali ,tasinma durumumuz var bi de almak istemiyorum,ilk cocuk diye her seyi de olsun istiyorum.Bi yandan da riskli gebelik hic bi sey almak istemiyorum korkuyorum.Allah korusun.E sanirim yakinda delirecem
acaba yukselen burcunumu ayarlasam napsam:) durruuunn 2 dak sonra dogurucam ben yukseleni bari ii bisey olsun die:)
bende kovayim,acik szoluyumdur bende kime,neye kizarsam pat soylerim ama en onemlisi cok ozgurlugume duskunumdur amann neler yaptim gencligimde (hala gencim tabide:))evlenene kadar gez,toz,eglen wuuuu:)ama kizim kova olsunda istemem zapt edemem yoksa onu basina buyruk oluyorlar:)her burcun ii ya da kotu yonleri var napalim hayirli evlat olsunlarda
hele bi saglikla dogsunlarda anasi guzel yetistircek onu:)
bende almadim cnm daha yatak,araba flbkizlar ben hayla bi sey almadim cok gec kaliyorum biliyorum,ama ne oda takimi ne besik ne de araba aldim ne olacak boyleHep boyle kararsizim bebek arabasi stokke cok begendim ama cok pahali degmez niliyorum o paraya ma baska hic bi araba begenmedim.Oda takimini cilekten begendim buyuyen karyola o da pahali ,tasinma durumumuz var bi de almak istemiyorum,ilk cocuk diye her seyi de olsun istiyorum.Bi yandan da riskli gebelik hic bi sey almak istemiyorum korkuyorum.Allah korusun.E sanirim yakinda delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?