- 3 Ekim 2013
- 159
- 107
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.121
Ben medicana'ya gidiyorum ama şu anda Fuat'a giden 10'dan fazla arkadaşım var, 2'si yeni doğum yaptı çok memnunlar.Konyada olan arkadaslar kimlerdi ya unuttum hangi doktora gidiyolardi medline hastanesinden fuat demirden randevu aldim nasil acaba
valla bizde 4 yil flortten snr ancak evlenebildik ah bu kovalar:))benim koca da kova..özgürlüğüne düşkünlüğünden evliliğimiz gecikti..şimdi diyorki keşke daha önce evlenseymişiz, çocuğumuz daha erken doğsaymış..yuhhhh dedim artık yapacak bişey yok :)) hala nasıl geçindiğimizi bilmem, ben sabit ruhlu sahiplenici boğa, o da özgürlüğüne düşkün kova..oğlumuz denge sorunlu, iki ruhlu, gelir gider akıllı ikizler olacak..bir de iki dengesizin arasında çocuk, dengesiz olmasın da napsın ama ben gibi bir anası varken, oğlum gayet güzel yetişecek allahın izniyle, ne anne babasını, ne etrafını ne de kız arkadaşlarını bunaltmayacak dengesizlikleriyle
Ben hala oturarak kilmiyorum canim rukuda bisey olmuyoda secdeyi bacaklarimi biraz acarak yapiyorum oda pek sorun olmuyo.
Sanki oturarak kilarsam sasirirmisim gibi geliyo ama ilerde mecbur kalirsam oyle kilarim artik:))
Sen oturuyomusun??
Çok geçmiş olsun, neden olmuş acaba???Gunaydin kizlar
Gece 4 gibi tuvalete gittim. Peceteye pembemsi sivi geldi. Tabi cok korktum. Acile gittik. Nst ye bagladilar, ultrasonda baktilar. Saglikli Allah tan ama uykusuz kaldim. Bir an once aksam olmasini bekliyorum
bnde stokke cilerdenim ama xployer cok kullanisli degil hepsini denedim katlayinca cok buyuk bizim araba buyuk olmasina ragmen almayi dusunmuyrm kullanimi zorcnm bende stokkeyi beğendim :) doktorum bağdat caddesinde benım. artık algıda seçiclik mi desem nedir caddedeki bebek arabaları hep stokke gördükçe eşime bak stokke geliyor diyorum :))
ıkı modelını de beğendim aşk yaşıyorum arabayla :))
ama pahalı gerçekten yalnız 2. el piyasası çok ii direk satılıyor elinde kalmaz ben bu yönden eşimin aklına giriyorum:))
bnde stokke cilerdenim ama xployer cok kullanisli degil hepsini denedim katlayinca cok buyuk bizim araba buyuk olmasina ragmen almayi dusunmuyrm kullanimi zor
amaaa scood modeline BAYILDIM:)
gerci amcasi dedi ben alicam arabasini dedim o zamn stokke al,dedi ben ne alicagimi biliyrm ins. ii bisey alir begenmezsem gider alirim o stokkeyi :))
Dün yatak şiparişini verdim ben mdf sallanır beşik 70*130 boyutlarında içinin yatağını da istedim, hatta o gazla yatak odasında yer de açtık :) içine nasıl sinecekse öyle al bence, sonuçta 1-2 sene de az değil, ben 3 maksimum 4 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonra oda yaparım dedim. Yalnız evimde yeterince dolabım var bu nedenlede öyle düşündüm, kiracıyız taşınırsak falan o zaman ona göre düzen kurarım artık.günaydınlarr
sabah sabah arkadaş yine aklımı karıştırdı ya park yatak al dedi ahşap beşik alma dedi kendisi park yatak almış 1.5 yaşındada çilekten genç yatağı almış 2 yıl sonra dolabını seneye okula başlayıncada çalışma masasını alçakmış ben napsam ya yine park yatağa mı dönüyorum niye bu kadar çok etkileniyorum bi muhabbetten hep kızı olacaklara duyuru 19 haziran doğumlu ikizler burcuyum :))herşeyi kafama takıp sürekli fikir değiştiriyorum yandınız:)
benim koca da kova..özgürlüğüne düşkünlüğünden evliliğimiz gecikti..şimdi diyorki keşke daha önce evlenseymişiz, çocuğumuz daha erken doğsaymış..yuhhhh dedim artık yapacak bişey yok :)) hala nasıl geçindiğimizi bilmem, ben sabit ruhlu sahiplenici boğa, o da özgürlüğüne düşkün kova..oğlumuz denge sorunlu, iki ruhlu, gelir gider akıllı ikizler olacak..bir de iki dengesizin arasında çocuk, dengesiz olmasın da napsın ama ben gibi bir anası varken, oğlum gayet güzel yetişecek allahın izniyle, ne anne babasını, ne etrafını ne de kız arkadaşlarını bunaltmayacak dengesizlikleriyle
Dün yatak şiparişini verdim ben mdf sallanır beşik 70*130 boyutlarında içinin yatağını da istedim, hatta o gazla yatak odasında yer de açtık :) içine nasıl sinecekse öyle al bence, sonuçta 1-2 sene de az değil, ben 3 maksimum 4 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonra oda yaparım dedim. Yalnız evimde yeterince dolabım var bu nedenlede öyle düşündüm, kiracıyız taşınırsak falan o zaman ona göre düzen kurarım artık.
bende morunu cok begendim am nasipse 2.bebegimde olursa o da erkek olursa diye dusunuyrm o yuzden kirmizi en matiklisi sanirim.yaa cikip alasim geldi zaten kizimn daha hic biseyi yok bi greyim s 35 haftayi kosa kosa aticam kendimi disari:)benım bir mağazada bakma fırsatım oldu ona scood çok daha iidi zaten herkesde scood görüyorum:))
kırmızı olanını alırım inş. ikinci el piyasası olması buyuk avantaj hem
Eki Görüntüle 1458793
Converse patik böyle mi yoksa?! Haha bu kadar olur, bana da ördü annem bu patiği. Zevklerimiz aynı
bende morunu cok begendim am nasipse 2.bebegimde olursa o da erkek olursa diye dusunuyrm o yuzden kirmizi en matiklisi sanirim.yaa cikip alasim geldi zaten kizimn daha hic biseyi yok bi greyim s 35 haftayi kosa kosa aticam kendimi disari:)
Günaydın pimpirikli analar ve kuzuları;
Anne sevgisi ve mucizesini bir izleyin. İnşaAllah en güzel zamanlarda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız. 3.5 ay erken ve 700gr doğmuş minnoş, nasılda güzel bir çocuk haline gelmiş, anne emeğiyle.
Ben Güvenmobilya'dan aldım netten, Ankara sitelerden, sallanmayan istiyorsan İkea'nınkini alabilirsin, hem pratik, hem uygun,hem de kaliteli, arkadaşım aldı. Ben çekmeceli, sallanır ve yanları açılır istediğim için buradan aldımnerden verdin canım siparişi ben sallanmayan beşik alıcam sabit duracak öyle park yatağada karar değiştirirsem kanzın sarı park yatağı hoşuma gidiyor onu alıcam
GunaydinnnBen birazda yemege gelmeye kalkan insanlarin bizden yuz buldugunu dusunuyorum. Biz firsatinizi vermezsek kimse bu kadar dusuncesiz olamaz.
Tabi kocalari tembihlemek lazim arkadaslari yemege cagirdim derse al su pidecinin adresi gelirkende bimden ayran al gel derim anca.
Sarı park yataksa sarı nevresim daha güzel, zaten diğer şeyleri mavi olur, kundak falan..Eki Görüntüle 1459701 Eki Görüntüle 1459702 kızlar sizce hangi renk güzel bende mavi ağırlık bastı ama sarı park yatak alırsam sarı daha hoş değil mi
Ben Güvenmobilya'dan aldım netten, Ankara sitelerden, sallanmayan istiyorsan İkea'nınkini alabilirsin, hem pratik, hem uygun,hem de kaliteli, arkadaşım aldı. Ben çekmeceli, sallanır ve yanları açılır istediğim için buradan aldım
aynen dediğin gibi biliyor muusn cnm..aklımın ucuna bile gelmez başka birine bakar, yok yoldan çıkar..evliliğin ilk başları sancılı olsa da şu an eskisinden daha çok seviyorum onu, o da aynı şeyi bana söylüyor eskisinden daha çok seviyorum diye...ayyy çok duygulandım yine dur 2 dk bi ağlayıp gelimmvalla bizde 4 yil flortten snr ancak evlenebildik ah bu kovalar:))
ama sadigizdir biz eslerimize bak hemn yola gelir,teslim oluruz,severesek tam severiz:)
eminim cnm bebisini guzel yetistireceginden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?