2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla bizde 4 yil flortten snr ancak evlenebildik ah bu kovalar:))
ama sadigizdir biz eslerimize bak hemn yola gelir,teslim oluruz,severesek tam severiz:)
eminim cnm bebisini guzel yetistireceginden:)

Ben hala oturarak kilmiyorum canim rukuda bisey olmuyoda secdeyi bacaklarimi biraz acarak yapiyorum oda pek sorun olmuyo.
Sanki oturarak kilarsam sasirirmisim gibi geliyo ama ilerde mecbur kalirsam oyle kilarim artik:))
Sen oturuyomusun??

Bende de durum sende ki gibi aynen secdede ve ayaga kalkarken zorlaniyorum ama oturarak da kilamam gibi geliyor ondan daha başlamadan.zararı olurmu DİE suphelenmiyoda değilim ondan danisayim dedim

bnde stokke cilerdenim ama xployer cok kullanisli degil hepsini denedim katlayinca cok buyuk bizim araba buyuk olmasina ragmen almayi dusunmuyrm kullanimi zor
amaaa scood modeline BAYILDIM:)
gerci amcasi dedi ben alicam arabasini dedim o zamn stokke al,dedi ben ne alicagimi biliyrm ins. ii bisey alir begenmezsem gider alirim o stokkeyi :))

benım bir mağazada bakma fırsatım oldu ona scood çok daha iidi zaten herkesde scood görüyorum:))
kırmızı olanını alırım inş. ikinci el piyasası olması buyuk avantaj hem

Dün yatak şiparişini verdim ben mdf sallanır beşik 70*130 boyutlarında içinin yatağını da istedim, hatta o gazla yatak odasında yer de açtık :) içine nasıl sinecekse öyle al bence, sonuçta 1-2 sene de az değil, ben 3 maksimum 4 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum sonra oda yaparım dedim. Yalnız evimde yeterince dolabım var bu nedenlede öyle düşündüm, kiracıyız taşınırsak falan o zaman ona göre düzen kurarım artık.

bizde babada anada bebekte ikizler başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum o yüzden özgür ruhlu ama sürekli karar değiştiren 3 kişi olacağız evin içinde hayal bile etmedim şimdiye kadar gözüm korkmasın diye:) biz dışarıya bi çıkarız yapacağımız işi yapmadan 40 iş yapar eve gelince aaa biz niye çıkmıştık oluruz eşimi bu yüzden seviyorum aynı bana benziyor:)

nerden verdin canım siparişi ben sallanmayan beşik alıcam sabit duracak öyle park yatağada karar değiştirirsem kanzın sarı park yatağı hoşuma gidiyor onu alıcam

benım bir mağazada bakma fırsatım oldu ona scood çok daha iidi zaten herkesde scood görüyorum:))
kırmızı olanını alırım inş. ikinci el piyasası olması buyuk avantaj hem
bende morunu cok begendim am nasipse 2.bebegimde olursa o da erkek olursa diye dusunuyrm o yuzden kirmizi en matiklisi sanirim.yaa cikip alasim geldi zaten kizimn daha hic biseyi yok bi greyim s 35 haftayi kosa kosa aticam kendimi disari:)

bende morunu cok begendim am nasipse 2.bebegimde olursa o da erkek olursa diye dusunuyrm o yuzden kirmizi en matiklisi sanirim.yaa cikip alasim geldi zaten kizimn daha hic biseyi yok bi greyim s 35 haftayi kosa kosa aticam kendimi disari:)

inşallah cnmm az kaldı 30 lara geldık bile :)

Ah bayıldım yaaa...Rabbim ömür verdimi ne halden ne hale geliyor nefes alıyor insanoğlu...cokguzeeel

kızlar sizce hangi renk güzel bende mavi ağırlık bastı ama sarı park yatak alırsam sarı daha hoş değil mi

Eklentiler

• 146168780_tn30_0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 107
nerden verdin canım siparişi ben sallanmayan beşik alıcam sabit duracak öyle park yatağada karar değiştirirsem kanzın sarı park yatağı hoşuma gidiyor onu alıcam
Ben Güvenmobilya'dan aldım netten, Ankara sitelerden, sallanmayan istiyorsan İkea'nınkini alabilirsin, hem pratik, hem uygun,hem de kaliteli, arkadaşım aldı. Ben çekmeceli, sallanır ve yanları açılır istediğim için buradan aldım

Gunaydinnn agrisiz,korkusuz bi gece geçirdim çok şükür..
Benimde yüzüm çok yumuşak kimseye hayır diyemezdim.ama baktım insanlar kullanmak istiyor bu yonumu artik esimde bende giderken de davet ederken de seciciyiz:)

ikeanınkilere küçük geliyor gözüme mothercare e bakıcam bende onlar 70*140 bahaneyle izmire gelir bi deniz havası alrım:)

valla bizde 4 yil flortten snr ancak evlenebildik ah bu kovalar:))
ama sadigizdir biz eslerimize bak hemn yola gelir,teslim oluruz,severesek tam severiz:)
eminim cnm bebisini guzel yetistireceginden:)
aynen dediğin gibi biliyor muusn cnm..aklımın ucuna bile gelmez başka birine bakar, yok yoldan çıkar..evliliğin ilk başları sancılı olsa da şu an eskisinden daha çok seviyorum onu, o da aynı şeyi bana söylüyor eskisinden daha çok seviyorum diye...ayyy çok duygulandım yine dur 2 dk bi ağlayıp gelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…