2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ilahi güldürdün beni.. iyiyimiş sizin iş 40 işi yapmak için 40 kere vakit kaybetcektin boşver :)..ikizler erkek arkadaşım vardı eskiden çok çektim elinden de bilirim ikizler erkeklerini..bazen diyorum oğlum erken doğsa da anası gibi mükemmel :bir boğa olsa, sonra yok yok oğlum diyorum zamanında gel ben seni her halinle seviyorum

:))oyy kiyamam agla agla nerden geliyor bu gozyaslari ya kuruyamadi
alakasiz ama ben surekli bebgimi dogurmusum ilk kucagima vermisler hayal ediyrm,agliyrm o anda sanki abartili bir sekilde aglama krizine gircekmisim,beni kimse durduramicakmisim gibi hissediyrm:)

Allahın mucizesi işte nasılda hayata tutunmuş Allahım isteyen herkese anneliği tattırsın çok güzel ve özel bi duygu sabah sabah ağlattınız beni ya

Ay bunu izleyip aglamistim hatta bi ara baya sarmistim prematüre videolarina artik izlemiyorum cunku coookkkk etkileniyorum

öyle deme canım ya bizim bi kararsızlığımız var işte bilindiği ve söylendiği gibi ikiyüzlü değilizdir ama her şeyi detayına kadar araştırdığımız incelediğimiz için sürekli fikir değiştiririz ve sonunda elimiz boş kalır ikizler iyidir iyi :)

dur kız benide ağlatacan bende duyulandım benim eşimde dün sımsıkı sarıldı yatakta seni çook seviyorum iyiki benim eşimsin beni hiç bırakma dedi ay bi garip oldum onunda hormonları bozuldu herhalde

hepinize günaydın güzel bol tekmeli rahaat bi gün olsun inşallah benim ufaklık dünden beri coştu habire tekmeliyo artık güçlendi benim oğlum teyzelei bi vuruyo çok acıtıyo canımı bide dünden akşam acayip kasık ağrım oldu biraz sürdü ağrısı hep aşşağı vurdu ondan mı acaba şeyimin tam üstü bi an ordan fırlayıp çıkacak sandım çok aşşağıdaydı çünkü

Canim medikanada kime gidiyorsun ben farabiye gidiyordum degistirmeye karar verdim doktorlar hakkinda bilgim yok
Narin Türkmen'e gidiyorum, 5 kadın doğum uzmanı var orada. Benim tercih sebebim keşkesiz doğum ve ten tene temas uygulamalarını yapması, normal doğum destekcisi olması yani. o olmasaydı Fuat'ı düşünmüştüm ben de.

bnmde oluyor cnm asagiya vuruyor cogunlukla korkuyrm ama bebek asgida degil dedi dr.o yuzden normal herlade diyrm.bnm kizda artik guclu vuruyor her vurdugunda canim aciyor o da normal mi onuda bilmiyrm:)

kızlar hasta bezi mi alıcaksınız yoksa orkidin uzun pedlerinden yada bilmediğim başka bişe mi alıcaksınız

onu ben sürekli yaşıyorum biliyor musun..şimdiden böyleysek gerçekten kucağımıza aldığımızda saatlerce ağlıcaz galiba :)

kızlar hasta bezi mi alıcaksınız yoksa orkidin uzun pedlerinden yada bilmediğim başka bişe mi alıcaksınız

e bebekten lohusa külodu aldım ama ne amaçla kullanılır bi fikrim yok pedi ona mı yerleştiricez yoksa sadece o yeterli mi oluyor lohusalıkta kanama 40 gün oluyor mu noluyor çok mu az mı hiç bişey bilmiyorum kimseyede sormadım açıkçası kimsede anlatmadı

bi güzel de ağladım ben ama :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…