2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bendeki listelerde hasta bezi diyo kanamaya karşı herhalde hasta bezi de lohusa külodu için kaç tane aldın o külottan

ilk 3 gün kanaman yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor benim 40 gün sürdü gerçektende kanamam ama bu bünyeden bünyeye değişiyor ilk başlarda orkidin yetmesi imkansız sonradan koya bilirsiniz

ilk 3 gün kanaman yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor benim 40 gün sürdü gerçektende kanamam ama bu bünyeden bünyeye değişiyor ilk başlarda orkidin yetmesi imkansız sonradan koya bilirsiniz

normal de de sezeryan da da aynı mı acaba hangisinde daha fazla olur kanama

kızlar hasta bezi mi alıcaksınız yoksa orkidin uzun pedlerinden yada bilmediğim başka bişe mi alıcaksınız
cnm ben büyük boy orkid aldım.orkidi de hiç sevmem alerji yapar hep en iyisi kotex..indirime girmişti paketi 1 liraya geldi..aldım gitti...evde çiş bezlerim de var :) yetmezse onları koyarım..

benimde işim gücüm yok babamın haftasonu bodrum balık avı turu için müzik arşivi yapıyorum. arşivimiz çok zengin. ayşe ekiz, çiğdem Gürdal, hafız burhan, Linet, Yasin- Fetih- Ali İmran sureleri ve niceleri.

netteki yorumlara baktımda suyu geldiği an ped yetmiyomuş hasta bezi koymak gerekiyomuş bide ilk gün hasta bezi kullanmışlar diğer günler ped kullanılıyomuş hastane veriyomuş ama hasta bezini

netteki yorumlara baktımda suyu geldiği an ped yetmiyomuş hasta bezi koymak gerekiyomuş bide ilk gün hasta bezi kullanmışlar diğer günler ped kullanılıyomuş hastane veriyomuş ama hasta bezini

benim hastane bebek bezi vermişti ilk doğumhaneden çıkarken ben çantadaki hasta bezini takmıştım odaya gelir gelmez :)))

hasta bezini bence kesin almak lazm hem yataga ortmek icin olanindan hemde bez gibi tutulanindan bencede ilk gun ihtiyacimiz olcak 2.gune buyuk oy orkidler yetr ins.ustunede bi anane kilodu tamamdr

ohh en iyisini yapmışsın canım hayatını yaşamıssın ben unv zamanlarımda bile sürekli bişelerle ugrasıyordum ztn eşimle o zmnda sevgiliydik oda kısıtlıyordu pek sakin bi gençlik yaşadım evlilik oncesi :))) ama bende evdekilerden fırsat buldukca eşimle bekarkene gezdim tozdum ama bende kesinlikle kızım olursa ailesinden gizli bişeler yapmasını istemem herseyden hbrim olsun isterim yaşını başını alınca ztn benim bişey dememe bile gerek kalmadan doğru dürüst bi insan olsun isterim :)))

istanbuldayım canım hava sıcaklığı 1lerde sabah hafif kar yagıyordu şimdi guneş çıktı ama karmı topluyo yoksa havamı acıo anlamadım :))))
Allah allaah :)) bende az once ruyamda istanbuldaydim deli gibi egleniyordum hic yapmadığım sey hahah değişik degisik seyler gördüm oy beynim ağrıyor :)

evet evet aynen canım arpacı kumrusu gibi düşün dur artık evi çoçugu eşini aileni
canım neden tek taraflı düşünüyorsun belkide tam tersi olacak ve sağlıklı bi şekilde bebişine kavusucaksın hep kotusunu düşünüyorsun ondan strese giriyorsun sanırım canım
aynen canım bende koça hedeflemiştim kendimi o ay hamile kalamadım snraki ayda olmadı bari bu ayda olmayım ikizler oluyor dedim o ay hamile kaldım allahın işi işte ama sonra duygusal değilde mantıklı düşünce ben onun annesiyim nasıl bi insan olursa olsun ben onu hep sevicem illaki bi şekilde anlaşıcam normal hayattada huysuzluklarını kaprislerini çevresi çeksin napimm benim gibi o başkalarını cekeğini başkaları onu çeksin
hahahahhah resmen eşimi anlattın benim eşimde koç burcu ama oda keyfine çok düşkün azcıkkta hep once ben demeleri vardır önce kendini düşünür, keyfinden dolayı yıllarca evlenemedik ama evlenince aynı şeyleri söledi keşke daha once evlenip cocuk sahibi olsaymışım dedi

valla bizde 4 yil flortten snr ancak evlenebildik ah bu kovalar:))
ama sadigizdir biz eslerimize bak hemn yola gelir,teslim oluruz,severesek tam severiz:)
eminim cnm bebisini guzel yetistireceginden:)
9 yılda benden zaten onun gibi aksi bi koç burcunu ancak sadık ve sabırlı bir yengeç bekleyebilirdi diyorumm

Eki Görüntüle 1459701 Eki Görüntüle 1459702 kızlar sizce hangi renk güzel bende mavi ağırlık bastı ama sarı park yatak alırsam sarı daha hoş değil mi
bebişin cinsiyeti ney canım erkekse mavi harika olur kızsa pembişşş
bende aynı şeyi düşünüyorumm hep sanki bebişimi kucağıma verdikleri an ağlama krizine giricekmişim gibi hayal ediyorum
bence iki yuzluluğun tam eksi pat diyee yuzune soyluyorr kırılsanda darılsanda soyluyorlar walla ikizler burcu :))))
dur kız benide ağlatacan bende duyulandım benim eşimde dün sımsıkı sarıldı yatakta seni çook seviyorum iyiki benim eşimsin beni hiç bırakma dedi ay bi garip oldum onunda hormonları bozuldu herhalde
evet canım nasılki bize annelik hormonu geliyorsa onlarada babalık hormonları oluşuyormuş :))) ayy ne guzel allah bozmasın bende çok hoşlanıyorum bana öle davranmasından
onu ben sürekli yaşıyorum biliyor musun..şimdiden böyleysek gerçekten kucağımıza aldığımızda saatlerce ağlıcaz galiba :)
ivett herseyine ağlıcaz emin ol , okula başlıcak ağlıcaz, mezun olcak ağlıcaz kızsa evlenirken ağlıcaz, erkekse askere giderken ağlıcaz, ağlıcaz da ağlıcaz hiç bıkmıcaz ağlamaktan

Allah allaah :)) bende az once ruyamda istanbuldaydim deli gibi egleniyordum hic yapmadığım sey hahah değişik degisik seyler gördüm oy beynim ağrıyor :)
hayırdır insallah canım ne guzel ruya gormuşşsun :)))) bide istanbulun şu özelliğini sevmiyorum haftaiçi havalar genelde iyi haftasonu yagıslı. tobe estafrullah isyanda edemiozki Allah yapıo sonucta

Bende de durum sende ki gibi aynen secdede ve ayaga kalkarken zorlaniyorum ama oturarak da kilamam gibi geliyor ondan daha başlamadan.zararı olurmu DİE suphelenmiyoda değilim ondan danisayim dedim
canım bi zararı olmaz heralde.Çünkü çok uzun sureli degilya .Ben ayaga kalkarkende tek elimle yerden destek alıyorum.annem bana hamileyken hep normal kılmış bizde kılabildiğimiz kadar kılarız canımcım:)))

Aglayarak izledim, cok guzeldi

hayırdır insallah canım ne guzel ruya gormuşşsun :)))) bide istanbulun şu özelliğini sevmiyorum haftaiçi havalar genelde iyi haftasonu yagıslı. tobe estafrullah isyanda edemiozki Allah yapıo sonucta
Hahah aynen ozellikle pazar günü gezeceksin ya gezme diyo Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…