2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla bizde 4 yil flortten snr ancak evlenebildik ah bu kovalar:))
ama sadigizdir biz eslerimize bak hemn yola gelir,teslim oluruz,severesek tam severiz:)
eminim cnm bebisini guzel yetistireceginden:)

Hahah bizimki koç burcu. Benim okulum biter bitmez evlendik hatta bitmeden nisanlandik1.5 sene sevgili kaldik. koclar da buldumu birakmiyor. Sadiklik hat safhada bu iyi ama sevgiliyken çok aşırı kıskançlık vardi. Farkli sehirdeydik tabi onun da etkisi vardir muhakkak. Ben koskoca istanbulda o trabzondaydi. Evlendik rahatladik kavgalarimiz bitti Allaha Şükür. Bende her gün diyorum iyi ki evlenmisiz hemen diye :)

oh ne guzel iyiki evlenmisiz demeyi Allah herkese nasip etsin
biz 4 yilin 3 yilini ayni evde yasayarak gecirdik belkide o yuzden evliligi hep erteledik
nihayetinde evlendik daha yeni sayilir aralikta hatta dugunumuzde bebisimizde karnimda sahit oldu bize:)bizim icin cok bi degisiklik olmadi anlican en buyuk degisiklik bebegimiz:)bazen evde karicim kocacim diyoruz hala guluyrz alisamadik bi turlu:)o yuzden o bana bebegimin anasi ben ona bebegimin babasi diyorum boyle daha guzel

Bebk arabasi konusunda uzmanlasan annelerimiz vardı:) bu nasil fikir yurutebilecek olan
http://mobil.e-bebek.com/joie-aire-luxx-travel-sistem_JOI-T0926ABMID000
Canım araba güzel ama ben daha pratik olanlar varya anakucağını çıkardığında tek metal kısmı Ayakları kalıyor birde portbebesi var ve çocuk Büyüyünce baston şeklini alıyor ondan aldım pratik ve çok kullanışlı geldi.benimkinin benzerini varsa sizin orada joker orada görmüştüm.kendi üretimleriymiş.fiyatıda uygundu gayet.bir bak joker varsa oralarda

Kızlar bugün canım kardeşimin ölüm yıldönümü, 4 seneyi geride bıraktık ama hala o kadar taze ki.. İnş oğlumda dayısı gibi Mert bi delikanlı olur.. Bugün dualarınızda canıma da yer verirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun...

Allah rahmet eylesin canim... Mekanı cennet olsun inşallah.

cnm başın sağolsun kardeşinin de mekanı cennet olsun dur bi fatiha okicam

Başınsağolsun Allah sabır versin.kardeş anne baba evlat acısı göstermesin Allah'ım kimselere.mekanı cennet olsun

Tsk cnmmm

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

öyle oluyor canım. benimde babannem vefat etti 2012 mayısta hala içim çok kötü oluyor aklıma geldikçe yeri dolmayanlardan gercekten... Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin rabbim sizlere sabır uzun omurler versin... bu arada hastamıydı cnm neden vefat etti?

Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl

Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
Ben oğlumda bebekliğinden beri sebamed baby kullanıyorum.daha Güvenli geliyor.ama nıveamı unibaby mi dersen nıvea...

bazı acılar hiç geçmiyo canım iyi bilirim günlük hayatımıza dönsek de aklımıza geldiğinde ilk günkü gibi acıtıyo canımızı. Allah önce annen sonra sizlere sabır versin. Fatiha okudum kardeşin için inşAllah mekanı cennet olur

Ben oğlumda bebekliğinden beri sebamed baby kullanıyorum.daha Güvenli geliyor.ama nıveamı unibaby mi dersen nıvea...
Sebamed en iyisiymiş evet ama onun da fiyatı çok yüksek canım 500 ml şampuanı 40 tl. Bütçemi de düşünmem lazm malesef...

canım bn unıbabay aldım gelıncede kontrol ettım hpsını ıslak mendıllerınde fln koku yok zaten saf su ıle yıkanmıs hosuma gıttı sampuanı ve yagıda guzel begendım bırde pısık kremı vrdı onunda kıvamı ıyı kı pısık kremınde cınko mıktarına dıkkt et cınkosu coksa al unıbaby de ole bn sewdım

Bende uni baby alıcam sanırım canım. teşekkür ederim. Kaç ml şampuan aklındaysa yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…