2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cenabi Hak yarattigi disilere ne guzel istidatlar yukluyor... subhanallah
Yoksa o hayvancik onu nasil akil etsin...

Iyi fikir aslinda
Senelerdir kocacigimin killarindan kafayi yedim...
Dokulenleri toplasam tosbogamin yatagi hazırdı simdiden tuh akil edemedim ki
neyse kalanlar bizimdir yolmaya baslayayim bu gece adami

Cnm benimde favorim karaca home...
Kesinlikle kalitesi ve cizgileri cok güzel
Gule gule kullansin bebisin insaallah...

Iyi gunler kizlar benim kizimda saglikli buyuyor ama buara biraz tansiyonum yuksek stresle dahada yukseltiorum bide sanirim dun kontrolde 13 9 cikti doktorum idrar tahlili yapti o normal cikti olculurken stres oluyorum duzenli olcume basladik sabah ilk is yapmistim baktim 13 9 cikti yine snra dinlendim 11 7 cikti bnimde kafam karisti tuz tuketmiorum zaten ama olcrken artik iyice ya bisey olursa korkusu sario

Iste tecrubwli anne:) yenidogan ixin hangi bezz cnmmm

Ay sağol canım. :)

Kızımda ilk doğduğunda yeni doğan bezi molfiks kullandım.

3-5 de primaya geçtim canım.

Ama ara ara hunggies de kullandım.

%90 ı prima idi.

Bu kızıma da nisan ayında 1 paket göbek bağı oyuntulu almayı düşünüyorum.

Sonrası için 3-5 kilolardan ara ara alıp kenera atmayı düşünüyorum.

Sizler?

Ben ayaklarimi dusta yikiyorum cnm rahat oluyor
Bende kuvette alıyorum abdestimi cnm...
Ama kemiklerimde kalin zaten şimdide karnimdan zor erisiyorum...
Bileklere kadar iyi ovalayamiyormusum gibi geliyor...
Bu yuzden dusundum...
Hani en azindan ogle aksam yatsiyi mestle gecirsem yatarken mestle yatamam zaten sıkıntılıyim
Sabah yikarim normal ogle aldigimda abdesti giyerim dedim...

İlk hamileliğimde bende tansiyon problemi yaşadım hatta idrara bile sıçramıştı, şimdi tetikteyim beslenmeme ve tansiyonuma dikkat etmeye çalışıyorum.

Sende tuzu kes canım, ellerinde ve yüzünde şişme olursa mutlaka doktoruna git.

Bol bol yürüyüş yap ve temiz hava al.

Dogru diyosun canim. Bizim kuvet yok dus kabininda girip cikmak zor oluyor. Ama sen yapma gir cik zor allah korusun

Sen ne dersen o yani ben bilmemmm:) ama ayni senin gibi dusunmustim. yenidogan paketinden sonra 2-5 degil dimi. 3_6ya gecmek gerekir

Sen ne dersen o yani ben bilmemmm:) ama ayni senin gibi dusunmustim. yenidogan paketinden sonra 2-5 degil dimi. 3_6ya gecmek gerekir

Valla canım kenarları çocuğa iz yapıp canını acıttmasın da numarasını tam hatırlamıyorum 2-5 mi 3-5 mi.

Gidip bakıp alınca yazarım sana canım.

Kızlar merhaba, huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı ? 1 aydır gecelerim kabus... çalışıyorum... artık çok yorulmaya bşladım

Aynisi bende var canin battaniyeye bayilmistim yumusacik havlu ve bornozuda var o takimin bize babannemiz almis
Gule gule kullansin bebegin:))

Canim tabiki kullanabilirsin mesti
nasil rahat edeceksen oyle kil bebegin icin
Ben henuz rahatsiz olmuyorum ama ayaklarimi kaldiramayacak okursam banyoda dusta yikarim ayaklarimi oyle dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…