2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bir şey daha sorıcam kızlar bebek bezinde ben 2 numara'dan başlamayı düşünüyorum. 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6. Büyük ihtimal 3 kg'larda doğacak zaten meleğim. daha mantıklı sanki siz ne düşünüyorsunuz?

Canım niveanın seti içime sinmedi nedense. Kafamda hep uni baby kurdum ondan belki. Bir de ebebek'ten alıveriş yapan çoğu arkadaş kargosundan memnun değildi. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Suan bebek bakimn urunlerini almayi dusunmuyorum. Sadece bebe sabunu alacagim. Cok kimyasal var bebisime kiyamicam sanirim yani simdilik dusuncem bu

Bende bunu merak ediyorum iste. Gerci ilk vakit icin molfixin gobek bagi oyuntulu yenidogan bezi var. Onu alirim heralde

Bende bunu merak ediyorum iste. Gerci ilk vakit icin molfixin gobek bagi oyuntulu yenidogan bezi var. Onu alirim heralde

Göbek bağı oyuntulu olan bence gereksiz canım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama zaten 1 hafta falan kalıyor sanırım göbek bağı sonra düşüyor. Normal bezin göbek yerini kıvırıp da kullanabiliriz. Yani bu bez çıkmadan önce öyle yapıyorlardı gördüklerim. Bir de molfix'le başlarsan molfixle devam etmen gerekirmiş. Pişik oluyorlarmış sonra.

Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun...

kizlar ben ocak annelerine sormustum bu bebek bezi meselesini bezlerin uzerinde 2,5 3,6 yaziyoya birinci yazan numaraya gore hareket etmek lazimmis bebek bakim hemsiresi soylemis.kiz bebeklerde belki 1 numarayla baslayabilirsiniz ama erkek bebeklerde yumurtaliklarinin sıkısmamasi gerektigi icin 2 numarayla baslamak daha dogruymus.

Kızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
ben ikisinide dusunmuyrm ama sen ikisinden birinde kararliysan uni baby
iceriklerini oku bence en az kimyasal icerik hangisinde varsa onu tercih et cnm

Aglayarak izledim, cok guzeldi
bi güzel de ağladım ben ama :'(
Ay bunu izleyip aglamistim hatta bi ara baya sarmistim prematüre videolarina artik izlemiyorum cunku coookkkk etkileniyorum
Ah bayıldım yaaa...Rabbim ömür verdimi ne halden ne hale geliyor nefes alıyor insanoğlu...cokguzeeel
Hep bu artan şefkat hormonu yüzünden bu ağlamalar, ben masumum!!

"bir anne tavşan, yavrusunu dünyaya getirmeden önce çok acı da çekse, ağzı ve ayak tırnakları ile kendi tüylerini yolup doğacak çocuğu için pamuktan bir yatak hazırlar. Yavrusu dünyaya geldikten sonra, onları soğuk ve rutubetten korumak için bu tüylerle sarıp sarmalar. Ne zaman ki yavruları tüylenmeye başlar, işte o zaman yavrularını sakladığı bu pamuk yataktan dışarı çıkartır ve hayata hazırlamaya çalışır.

Annelik duygusu sadece sevimli hayvanlarda değil, en vahşi olanlarında da kendisini en belirgin şekilde ortaya koyar. Avını avlarken en yırtıcı karakterini sergileyen bu hayvanlar, kendi yavrularına karşı ise gerçek kimliklerini inkâr edercesine büyük bir şefkat sergilerler.

İnsanlar üzerinde yapılan çalışmalarda, anne ile yavrusu arasındaki bu büyülü bağ, aslında çocuğun karakterinin belirlenmesi açısından oldukça önem taşımakta. Hayvanlarda doğuştan itibaren annelik içgüdüsü olduğu halde, insanlarda bu duygu hamilelik döneminden itibaren şekilleniyor. "

kuzenim kullandi cnm oyuntulu olani ama cok fark yok,bence gereksiz dedi.cnk bnde onu alirim diyodum.tabii bir de begin kilosuylada alakali onunki biraz kucuktu dolayasiyla buyuk gelip gobegi kapatmis olabilir

Teşekkürler canım bizimki kız ama bende 2 numarayla başlayacağım.

Bende uni baby alıcam sanırım canım. teşekkür ederim. Kaç ml şampuan aklındaysa yazabilir misin?
canım sampuan 500 ml kopugu yagı 200 ml pısık kremı 75 ml bıde ıkılı ıslak mendılı var bıde cantası var set halınde
bıde a101 de bazen unıbabay ındırımde oluyor sampuanı yagı ıkılı paket hemde b bak bence bn almıstım ıkılı 500 ml sampuannı

Hmm hmmm:) ya asini unuttum au primanin beyaz pakette olanlarinsanda memnun degiller. Bebegin popoauna yapisip kaliyomus o petek dokusu

Kizlar oturarak namaz konusulmus...
Gunluk sünnet farzlari ayakta ihlaya tislaya kiliyorum da gecmisten kazalari oturatak kilmaya basladim bir aydir...
Ilk rekatta ayaktayim secdeden sonra oturup ellerimi gogsume baglayip devam ediyorum...
Cok araştırdım bunda karar kildim...
Aklimdaydi kac zamandir...
Gobislerden abdest alirken ayak yikamakta zorlanmaya basladim...
Mest kullanmaya baslasam diyordum bende...
Ne dersiniz ?
Kızlar yine danisacagim geldi
Namaz kılan anneler oturarak kılmaya basladiniz mi? Baslamadinizsa rahat olabiliyor musunuz rukuda secdede?

Ben ayaklarimi dusta yikiyorum cnm rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…