- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #28.201
http://mobil.e-bebek.com/nivea-baby-kol-cantali-atta-seti_NIV-52207Bende uni baby alıcam sanırım canım. teşekkür ederim. Kaç ml şampuan aklındaysa yazabilir misin?
Suan bebek bakimn urunlerini almayi dusunmuyorum. Sadece bebe sabunu alacagim. Cok kimyasal var bebisime kiyamicam sanirimCanım niveanın seti içime sinmedi nedense. Kafamda hep uni baby kurdum ondan belki. Bir de ebebek'ten alıveriş yapan çoğu arkadaş kargosundan memnun değildi. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Bende bunu merak ediyorum iste. Gerci ilk vakit icin molfixin gobek bagi oyuntulu yenidogan bezi var. Onu alirim heraldebir şey daha sorıcam kızlar bebek bezinde ben 2 numara'dan başlamayı düşünüyorum. 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6. Büyük ihtimal 3 kg'larda doğacak zaten meleğim. daha mantıklı sanki siz ne düşünüyorsunuz?
Bende bunu merak ediyorum iste. Gerci ilk vakit icin molfixin gobek bagi oyuntulu yenidogan bezi var. Onu alirim heralde
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun...Kızlar bugün canım kardeşimin ölüm yıldönümü, 4 seneyi geride bıraktık ama hala o kadar taze ki.. İnş oğlumda dayısı gibi Mert bi delikanlı olur.. Bugün dualarınızda canıma da yer verirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun...
ben ikisinide dusunmuyrm ama sen ikisinden birinde kararliysan uni babyKızlar nivea mı uni baby mi ? Nivea fiyat olarak daha pahalı ve az ürün var . Ama ml'sini bilmiyorum şampuanı büyük galiba uni baby'dekilere de yazmamışlar ml'sini. Uni Baby seti 50 tl Nivea'nınki 62 tl
Aglayarak izledim, cok guzeldi
bi güzel de ağladım ben ama :'(
Ay bunu izleyip aglamistim hatta bi ara baya sarmistim prematüre videolarina artik izlemiyorum cunku coookkkk etkileniyorum
Hep bu artan şefkat hormonu yüzünden bu ağlamalar, ben masumum!!Ah bayıldım yaaa...Rabbim ömür verdimi ne halden ne hale geliyor nefes alıyor insanoğlu...cokguzeeel
kuzenim kullandi cnm oyuntulu olani ama cok fark yok,bence gereksiz dedi.cnk bnde onu alirim diyodum.tabii bir de begin kilosuylada alakali onunki biraz kucuktu dolayasiyla buyuk gelip gobegi kapatmis olabilirBende bunu merak ediyorum iste. Gerci ilk vakit icin molfixin gobek bagi oyuntulu yenidogan bezi var. Onu alirim heralde
kizlar ben ocak annelerine sormustum bu bebek bezi meselesini bezlerin uzerinde 2,5 3,6 yaziyoya birinci yazan numaraya gore hareket etmek lazimmis bebek bakim hemsiresi soylemis.kiz bebeklerde belki 1 numarayla baslayabilirsiniz ama erkek bebeklerde yumurtaliklarinin sıkısmamasi gerektigi icin 2 numarayla baslamak daha dogruymus.
canım sampuan 500 ml kopugu yagı 200 ml pısık kremı 75 ml bıde ıkılı ıslak mendılı var bıde cantası var set halındeBende uni baby alıcam sanırım canım. teşekkür ederim. Kaç ml şampuan aklındaysa yazabilir misin?
Hmmm yada prima olabilirr ozaan fark yoksakuzenim kullandi cnm oyuntulu olani ama cok fark yok,bence gereksiz dedi.cnk bnde onu alirim diyodum.tabii bir de begin kilosuylada alakali onunki biraz kucuktu dolayasiyla buyuk gelip gobegi kapatmis olabilir
bencede premium care ler en iisi yeni dogan icinHmmm yada prima olabilirr ozaan fark yoksa
Hmm hmmm:) ya asini unuttum au primanin beyaz pakette olanlarinsanda memnun degiller. Bebegin popoauna yapisip kaliyomus o petek dokusuGöbek bağı oyuntulu olan bence gereksiz canım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama zaten 1 hafta falan kalıyor sanırım göbek bağı sonra düşüyor. Normal bezin göbek yerini kıvırıp da kullanabiliriz. Yani bu bez çıkmadan önce öyle yapıyorlardı gördüklerim. Bir de molfix'le başlarsan molfixle devam etmen gerekirmiş. Pişik oluyorlarmış sonra.
Kızlar yine danisacagim geldi
Namaz kılan anneler oturarak kılmaya basladiniz mi? Baslamadinizsa rahat olabiliyor musunuz rukuda secdede?
Premium care petekleri popoya yapisip kaliyomus. Kullanan anneler söylüyor. Yine bilemicemmbencede premium care ler en iisi yeni dogan icin
gerci hugges'te yeni dogan icin bir bez cikarmis nasil acaba?
Ben ayaklarimi dusta yikiyorum cnm rahat oluyorKizlar oturarak namaz konusulmus...
Gunluk sünnet farzlari ayakta ihlaya tislaya kiliyorum da gecmisten kazalari oturatak kilmaya basladim bir aydir...
Ilk rekatta ayaktayim secdeden sonra oturup ellerimi gogsume baglayip devam ediyorum...
Cok araştırdım bunda karar kildim...
Aklimdaydi kac zamandir...
Gobislerden abdest alirken ayak yikamakta zorlanmaya basladim...
Mest kullanmaya baslasam diyordum bende...
Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?