2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlaar yarim saattir sag bacagima bir agri girdi kalcama kadar cikiyor bu nedir ya magnezyumda aliorum hic olmamisti daha once

Kramp galiba canim...Benimde kramp agrilarima artik magnezyum fayda etmez oldu...Geçer inşallah uzun sürmez, masaj yapmak ise yarar belki...

Bizde büyük oglumda bi sayfada konuştuğumuz arkadaşlarla facede ekledik birbirimizi o zamandan beri yazisiyoruz.Ne güzel insanin arkadaşlıklar edinmesi ve uzun muddetli olması...

biraz once igne oldum yataktan kalkamdim bi tirsdim igne olurken
esime diyorum oy ben nasil dogurucam bide oturdum guldum halime
Bende cok korkuyordum ama dusuk tehlikesi gecirdigim zaman sabah oglen aksam 1 bucuk hafta igne yiyince bide gunde 3 ltre serum yiyince arkadas olduk ignelerlee

biraz once igne oldum yataktan kalkamdim bi tirsdim igne olurken
esime diyorum oy ben nasil dogurucam bide oturdum guldum halime

Bende ayni durumdayım canım gecen haftalarda ciğer geliştirici iğneleri oldugumda ne kalkabildim,ne donebildim sedyede eşim olmasa...Diyorum ki vay halime doğuma kadar yandım, nasil dogurcam da duzelcem ben

Aynen aynen bi tecrubesiz de bennn:))
Olsun sora sora ogreniriz paylasiriz bikdiklerimizi ogrendikkerimizi daha bi egleceli olur sayfa ozaman sipalari konusmaktan:))
Ayy gelsin o gunler artikkk

Ozaman ki sohbetler daha bi güzel olacak kızlar...Bebislerimiz yanımızda, keyfimiz yerinde...

Bizde büyük oglumda bi sayfada konuştuğumuz arkadaşlarla facede ekledik birbirimizi o zamandan beri yazisiyoruz.Ne güzel insanin arkadaşlıklar edinmesi ve uzun muddetli olması...
Aynen oyle canim bencede.
Ben hepinizi cok sevdim goruselim boyle aslinda yuz yuze gotusmekte cok isterim ama kimse yok tokatta(

Neden bu kadarr sabırsızsınız ben degilim acaba bendemi bir sorun var piskolejim mi bozuldu nedir

Bende ayni durumdayım canım gecen haftalarda ciğer geliştirici iğneleri oldugumda ne kalkabildim,ne donebildim sedyede eşim olmasa...Diyorum ki vay halime doğuma kadar yandım, nasil dogurcam da duzelcem ben
bn yuvarlanmayi dusunuyrm
ne zormus anne olmak.kizim buyuyunce ona anlatcam ben seni ne zorluklarla karnimda tasidim.Allahim ins.bende dicem 'anne olunca anlarsin' die

Bir doktora daha gitsen mi

ciger gelistirici igne kac tane oldu cnm sana?
bn hastanede kaldigim surede durmadan igne oldum tabi her seferinde neyin ne oldugunu soylediler ama aklim ucmustu korkudan bi taraftanda enfeksiyon icin antibiyotik igneler,serumlar fln derken unuttum kac taneydi.1 tane hatrliyrm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…