2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de cok agri var ya zor kalkiyrum yerimden zor yuruyorum uff

Oy masallah kac yasinda. Bende kuran kursu hocasiym

@Yaren Duman
Canım ben ne kadar geç ayrılırsam o kadaar bebekle vakit geçirirm diye düşünüyorum o yüzden doktorum izin verirse taabi 37 38 haftaya kadar çalışacam daha benim izne ayrılmama çokk vakit var.
Canim ben de aynen sen gibi dusunuyordum[/QUOTE]
37.haftada mecburen ayrilacaksiniz. Son uc hafta zorunlu

Bende Konya da okudum. Birde oranin tramvayini denemelisiniz. 50 yas ustu demir yiginlari. Ne yol teptik onlarda

Konya yi cok ozledim. Bicakarasi yemek istiyorum bennn.
[/QUOTE]
konyayı hıc gormedım ama eskısehırlıyım ben cok ozluyorum cokk haftaya uça uça gıdıcem memlketıme :d :d

Aynen oyle canim bencede.
Ben hepinizi cok sevdim goruselim boyle aslinda yuz yuze gotusmekte cok isterim ama kimse yok tokatta(

Bende...Günlerdir burada her Derdimizi,sıkıntımızı,sevincimizi paylaşır olduk birbirimizle,aile gibi olduk,burada vakit geçirir sohbet eder olduk...İnşallah hep görüşürüz...

Ciğer geliştirici 4 doz verdi canım.sabah 2 doz oldum,aksam 2 doz oldum...

="damlasssss, post: 40041004, member: 632727"]Canım bende de var basur. Doktora sordum. çok aşırı olmadıktan sonra normal doğumu engellemez dedi benimki.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Gecmis olsun canim sicak suya otur ben o şekilde rahatliyorum ve küçülmüş de oluyor inş engel olmaz benimkide. Hayirlisi bakalim canim dua edelim[/QUOTE]
doktor bana da dedi sıcak suyu da erken doğuma yol açmaz mı dedim ılık olsun su dedi. denemedim hiç ama canım.

Kızlar ya bi tane gecelik beğendim. Ama pembesi çok güzel mavisi yok. Bebeğim erkek. Sizce krem rengi mi alayım yoksa başka bi model mi bakayım. pembeyi alsam olur mu

burcu0303

Oo. Cok kalacak misin peki? Sut ismarlardim ama eminim gelisini bekleyen cok kisi vardir
ahh canım gecen de yazmıstın sut ısmarlayım dıye bnde sutu hazırla gelıyorum demıstım sayfalaaaaaaarrr once bekleyenım pek cok bıde hamılelık 2 aydr goremıyorum bı hafta dururum buyuk ıhtımalle

Selam canim:) aynen eşim izinde tam bir ev hanimina dönüştü eee benden Hayır yok is ona düştü :)

Aynen bizde de durumlar öyle :) bu arada sana dediğim tekstil dükkanı güzel ürünler aldı bana fotoğraf attı ben bir ara çıkıcam çarşıya sen de uğra bulvara yolun düşerse :)

Aynen bizde de durumlar öyle :) bu arada sana dediğim tekstil dükkanı güzel ürünler aldı bana fotoğraf attı ben bir ara çıkıcam çarşıya sen de uğra bulvara yolun düşerse :)
Kuzum döndüm ben artık izmire, rapor aldım. Bitirdim alışverişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…