2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gozunaydin cnm ne guzel haberler bunlar masallah size:)

Gözümde neler canlandirdiniz yahuu.aciktimmi ne
Yazdan taze fasulyeyi nasıl atoyorsunuz buzluga? Domatesli yapmıştım bi yaz ekşi ekşi olmuştu.

Yaz gibisi yok..Kavur biberi bol domatesli ohhhh,bayılırım..

erken dogum riski icin cnm haftada 1 :/
Sen mi istedin,Dr un mu vuralim dedi? Bende korkuyorum erken dogacaklar diye.sorayim bi bakalım ne diyecek. Bi de daha çok tetikliyor doğumu diyenlerde var..önlemini zi alalım da Rabbimin kararı. Vakit saat artik

Sen mi istedin,Dr un mu vuralim dedi? Bende korkuyorum erken dogacaklar diye.sorayim bi bakalım ne diyecek. Bi de daha çok tetikliyor doğumu diyenlerde var..önlemini zi alalım da Rabbimin kararı. Vakit saat artik
Cnm dusuk onleyici igne nasil erken dogumu tetiklermiski allah allahh. Doktor bana biraktirsi ama hafta sonu tekrar soracagim bakalim

Selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.göğsünden süt gibi sarımsı bişey gelen varmı acaba ben panikledimde

Dogum konusulmus.
sezeryan olmaktan cok fena korkuyorum. Karnimin kesilme fikrine katlanamiyorum.

Engellilere, yaşlılara, gazilere, hamile ve bebekli kadınlara yer verelim iniş ve binişlerde öncelik tanıyalım hey gidi Eskişehir

evet cnm doğumdan sonra sanırım bu kdr sık giremeyiz özellikle ilk aylar ama sonrasında en azından arada hal hatır sormak durumları okumak, gelişmelerimizi yazmak için gireriz :))
Dogru soyluyosun canim bu kadar sık giremeyiz ilk bas ama sonrasinda bebislerimizle ilgili seyleri paylasmak icin gireriz .
Arkadasim gecen sene dogum yapti burda hala gorusuyolar biseyler paylasiyolar yine bebekleriyle ilgili bi sorun yada guzel seyler vs.. oldugunda yani

Bence bnm gibi tecrubesiz annelerin aoracagi cok sey olacak burdan

bnde biraz sorun var cnm rahim agzi uzunlugum kisa o yuzden ne olur ne olmaz dr.um verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…