2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşallah canım oğlumuda 2 yaşına kadar ben büyütmüştüm bunuda büyütürüm bakalım sonra belki prim dolsun diye çalışırım yada dışardan ödetirim kocaya :)))
öle bi şansın varsa kaçırma derim canım inş kayınvalidemlerinde yazlıkları satılırsa bende bebişimin buyuyene kdr çalışmamayı düşünüyorum cunku o zmn kiradan kurtulmuş borclarımızı odemiş oluyoruz inşalllahh rabbim nasip eder bize :))))

Ohhh ohhh menü zengin afiyet olsun simdiden

kalkip yemek yapmayi bile ozledim
yoksa bnde yapardim valla bide ustune tatlimi yapardm.cok severim mutfakta zamn gecrmeyi
bendee
bizim menümüzde de kuru biber patlıcan dolması, mantar sote,yoğurtlu karışık kızartma var :) bidee havuçlu bisküvili toplar..ev boşken keyifini çıkarayım dedim daldım mutfaga

="damlasssss, post: 40041004, member: 632727"]Canım bende de var basur. Doktora sordum. çok aşırı olmadıktan sonra normal doğumu engellemez dedi benimki.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.[/QUOTE]
Gecmis olsun canim sicak suya otur ben o şekilde rahatliyorum ve küçülmüş de oluyor inş engel olmaz benimkide. Hayirlisi bakalim canim dua edelim

bendee
bizim menümüzde de kuru biber patlıcan dolması, mantar sote,yoğurtlu karışık kızartma var :) bidee havuçlu bisküvili toplar..ev boşken keyifini çıkarayım dedim daldım mutfaga
ohhh afiyet olsun
artik bnm evde de kim ne yaparsa onu yicez
yogurtlu kizartmayada baylirim ama dun yedim mde yanmasindan oldum bittim o yuzden hic canm cekmedi

Bende ne yapim ne yapim diye düşünürken buzluktakiler geldi aklıma
Mis gibi Taze fasülye, zeytinyağlı sarma, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası.
Bugünü de hallettim sükür, şimdi yarını düşünüyorum

kizlaar yarim saattir sag bacagima bir agri girdi kalcama kadar cikiyor bu nedir ya magnezyumda aliorum hic olmamisti daha once

="damlasssss, post: 40041004, member: 632727"]Canım bende de var basur. Doktora sordum. çok aşırı olmadıktan sonra normal doğumu engellemez dedi benimki.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Gecmis olsun canim sicak suya otur ben o şekilde rahatliyorum ve küçülmüş de oluyor inş engel olmaz benimkide. Hayirlisi bakalim canim dua edelim[/QUOTE]
Insallah hamileyken sicak suya oturmuyorsundur canim:)

kizlaar yarim saattir sag bacagima bir agri girdi kalcama kadar cikiyor bu nedir ya magnezyumda aliorum hic olmamisti daha once

Canım ara ara bende de oluyor, biraz yükseğe koyup ayaklarını uzat,
aslında çok hareketsizlikte sebep oluyor ama sen yatıyodun sanırım kalkma o yüzden

Kızlar doktordan geldik biz bebişim çok iyiymiş şükürler olsun 25+5 'de yiz boyu 31 cm kilosu 820 gram ' mış sıkıntısız bir normal doğum geçireceksin hersey normal maşallah dedi epidural normal doğum olucak konuştuk birde kasılmaları sordum çok kötü oluyorum dedim , bebiş büyüyor annesi o yüzden karnın iç tarafında yırtılmalar oluyor buna bağlı olarak ağrı olur bir minoset kullan ve geçmezse ılık suyla duş al dedi .. Çok mutlu döndük anlıycağınız şükürler olsun darısı size inşallah bu arada şeker yüklemesi de yapmaya gerek duymadı doktorum , zaten kilo problemin yok toplam 3 kilo almışsın gayet iyi dedi zararı falan olduğundan değil yani dedi

Kızlar e bebek te sebamed ürünlerinde indirim var almak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Bunların son kullanma tarihi nasıldır ki,şampuan falan erkekn midir sizce almak için?

Canım ara ara bende de oluyor, biraz yükseğe koyup ayaklarını uzat,
aslında çok hareketsizlikte sebep oluyor ama sen yatıyodun sanırım kalkma o yüzden
aslinda bacaklarim hep yukarda ama saniyrm surekli yatmaninda etkisi vae malesf

Kızlar e bebek te sebamed ürünlerinde indirim var almak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Bunların son kullanma tarihi nasıldır ki,şampuan falan erkekn midir sizce almak için?
cnm kapaklrini acmazsan sorun yok
cogunlukla kapak acildiktan 6 ay snr bitiyor bebis dogduktan snr ac sorun olmaz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…