2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hadı ınsallah adaaxı bnde sewerım sımdı kesın gırecegım bak [/QUOTE]

Addax hamilelik kurtaricim oldu benim. Cok guzel ustler buldum ordan. Fiyatlar her zamanki gibi super.
Havalarda isinsa bir arada carsamba pazarina gitsem. Cok istiyorum[/QUOTE]
aaahhh çarpaaa :) sosyete pazarımız :) ben cok sıkıldım artık evde durmaktan yaaaa..... neyse bunada şükür...

hadı ınsallah adaaxı bnde sewerım sımdı kesın gırecegım bak

Addax hamilelik kurtaricim oldu benim. Cok guzel ustler buldum ordan. Fiyatlar her zamanki gibi super.
Havalarda isinsa bir arada carsamba pazarina gitsem. Cok istiyorum[/QUOTE]
aaahhh çarpaaa :) sosyete pazarımız :) ben cok sıkıldım artık evde durmaktan yaaaa..... neyse bunada şükür...[/QUOTE]
ayy carsamba pazarı deme kactr gıttıgımde yakalayamıyorumm bı gırerdım pazaraaa saatlerce cıkmazdım onumuz hafta gel artık gelllll

Oyy üsenmedim 200 mesajı okudum az kalsın altıma yapacaktım çok fena tuvaletim geldi herkese iyi akşamlar çok şükür esimin futbolla uzaktan yakindan ilgisi yok yattı bileee ben hala uyanığım bi delilik yapıp onu da mı uyandırsam acaba resmen yemek borum yanıyo ya iğrenç geçmeyen bi tat mide ekşimesi off bu gece de uyku yok anlaşılan

Günaydın kizlarrr.Uyandık gecede rahat uyuyamadik gene,abimiz hasta bu sefer okuldan grip bulaşmış,öksürüyor da.Bu sene şu hastalık bi yakamizi bırakmadı.Okuldakiler sırayla hasta olunca sık sık yeniliyor hastalıkta...

Gunaydin canim.
Gecmis olsun. Okuldan kapiliyo hep hastalik zaten canim dikkat etsende oluyo yani .
Oglun iyilessin sende dikkat et kendine hasta olma cunku anneler hasta olunca ev halki harab oluyo ve bebisininde iyi olmasi icin kendinede dikkat etmelisin cancazimmm:))

Çok tesekkur ederiz canım benim.Bende dikkat ediyorum ama bakalım bulaşmadan atlatiriz inşallah. Çok haklisin ne kadar dikkat etsekte okuldan kapiyo mikrobu işte. Hayirlisiyla su kış bi bitseydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…