2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
konyayı hıc gormedım ama eskısehırlıyım ben cok ozluyorum cokk haftaya uça uça gıdıcem memlketıme :d :d[/QUOTE]
vaay hemşerimm:) bende Eskişehirliyim :) burnumda tütüyor.. anca doğumdan sonra gidebileceğim .. cok özledimmmm

Henüz bana ciğer geliştirici igneden bahsetmesi doktor um. Diger doktor demişti 28de yap diye ama. Bakalim haftasonu dr ne diyecek

konyayı hıc gormedım ama eskısehırlıyım ben cok ozluyorum cokk haftaya uça uça gıdıcem memlketıme :d :d
vaay hemşerimm:) bende Eskişehirliyim :) burnumda tütüyor.. anca doğumdan sonra gidebileceğim .. cok özledimmmm[/QUOTE]
ben dayanamıyorum cnaım bı bı bucuk aya bır gıdıyorum ama sanırım bu son gıdısım olacak sonra mayıs 15 ten sonra annem gelecek yanıma ben anca bebısımle bayrama gıderım ama bu kez gıdınce tozu dumana katıcm

Besiktas maci varmis. Kocacigim yeni geldi eve. Formasi birasi ile 90 dakika bagirir simdi.

Bana da bi selam dedi arada sagolsun.

Bizimki de maça bakıyor valla dayanamıyom kıvrılıp yatıcam ben yarin is var hic gitmek istemiyorum hic

[/QUOTE]
ben dayanamıyorum cnaım bı bı bucuk aya bır gıdıyorum ama sanırım bu son gıdısım olacak sonra mayıs 15 ten sonra annem gelecek yanıma ben anca bebısımle bayrama gıderım ama bu kez gıdınce tozu dumana katıcm [/QUOTE]
addaxa git bnm yerime :) her gittiğimde mutlaka girerim :) benim hamileliğim sıkıntılı geçtiğinden bırak eskişehiri markete bile gidemiyorum... ama bi dogsun oğlum önce istanbulu sonra eskişehiri beraber fethetcez:)

bizimkide önünde meyvesi kartal gol gol bagırıyo :) fenerli olmasına rağmen :)
Benimde esim bjkli ben ve büyük oglum fb...
Bizde bu gece bjkli olduk...
Babamiza tam destek...
Ee bu sene gs sampiyon olmasın diye fblilerde bjkliyiz artikim

Babamiza tam destek...

Yabanci takimla oynuyorlar ya daha onem verir bizimki. Tr. Liginde bu denli delirmez. Allah im ne bagiriyor direktif veriyor oldugu yerde zipliyor.
Ben de bu adam kim diye ona bakiyorum

Bu arada ben GS liyim. Pis fbliler

Yabanci takimla oynuyorlar ya daha onem verir bizimki. Tr. Liginde bu denli delirmez. Allah im ne bagiriyor direktif veriyor oldugu yerde zipliyor.
Ben de bu adam kim diye ona bakiyorum

Bu arada ben GS liyim. Pis fbliler
Size bir arz ederim

ben dayanamıyorum cnaım bı bı bucuk aya bır gıdıyorum ama sanırım bu son gıdısım olacak sonra mayıs 15 ten sonra annem gelecek yanıma ben anca bebısımle bayrama gıderım ama bu kez gıdınce tozu dumana katıcm [/QUOTE]
addaxa git bnm yerime :) her gittiğimde mutlaka girerim :) benim hamileliğim sıkıntılı geçtiğinden bırak eskişehiri markete bile gidemiyorum... ama bi dogsun oğlum önce istanbulu sonra eskişehiri beraber fethetcez:)[/QUOTE]
hadı ınsallah adaaxı bnde sewerım sımdı kesın gırecegım bak

Babamiza tam destek...
aaa bir örnek daha cıktı karşıma annesinin takımını tutan oğlun :) ben gsliyim eşim fb li :) evdeki tek kavgamız bu çocuk hangi takımı tutcak :) o diyor fenerli ben diyorum gsli :) o diyor babasının takımını tutacak ben diyorum benim :) yandık valla bakalım nolcak

ya eşim bjk li fln olsa inan hiç oturmaz içime ama fb li oğlum olmaaaazzz olaaamaaazzz..... ben 9 ay taşıyım karnımda çekeyim bide fb li olsun yooooookk olmaz olamazzz... gs.lı bişeyler gelirse eve atarım camdan aşağıya diyor.. bende sende alamazsın fenerli diyorum giriyoz birbirimize

addaxa git bnm yerime :) her gittiğimde mutlaka girerim :) benim hamileliğim sıkıntılı geçtiğinden bırak eskişehiri markete bile gidemiyorum... ama bi dogsun oğlum önce istanbulu sonra eskişehiri beraber fethetcez:)[/QUOTE]
hadı ınsallah adaaxı bnde sewerım sımdı kesın gırecegım bak [/QUOTE]

Addax hamilelik kurtaricim oldu benim. Cok guzel ustler buldum ordan. Fiyatlar her zamanki gibi super.
Havalarda isinsa bir arada carsamba pazarina gitsem. Cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…