2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar...

Minik pofuduğunuz hasta olmuş, bir çorba yapıverin şu garibe...

Oy kuzum benim...
Vallahi hep diyorum su kizcagaz yanimda olsa ne guzel olurdu...
Bakardim sana
Dinlen cnm bol limonlu corba tavuk suyuna ozellikle...
Yarenimize iyi bak annesi...

Gunaydinn dertdaslar.
Nicedir kabus gormuyorum ama 2dir evlilige hazirlaniyorum yeni yeni insanlarla. Bu hormonlar icerde halay mi cekiyor kolbasti mi tepiyor anlamadim.
Ayni ruyalari bende gördüm canim esimden ayrilip baskasiyla evlenmeye kalkiyordum, sonra vazgeciyordum. Nasil hormonsa artik.

Oy kuzum benim...
Vallahi hep diyorum su kizcagaz yanimda olsa ne guzel olurdu...
Bakardim sana
Dinlen cnm bol limonlu corba tavuk suyuna ozellikle...
Yarenimize iyi bak annesi...
Cok uzaktayim ama yalnizim burada kociskocuum gidince kimsecik yok Kahvalti yapmaya çalışıyoruz Yarenle. Guzel kizim mideme cikmaya calisiyor sanirim. Dedim kizdi hanim yedim tekmüğü.

Gunaydinn dertdaslar.
Nicedir kabus gormuyorum ama 2dir evlilige hazirlaniyorum yeni yeni insanlarla. Bu hormonlar icerde halay mi cekiyor kolbasti mi tepiyor anlamadim.
O kadar bosanma davasina girersen netice bu...
Bu gecede beni gor insaallah sukru saracoglunda kolkola mac izlerken

Gunaydinn dertdaslar.

Bu hormonlara zaten akıl sır ermiyor,sürekli bisey yapıp duruyorlar...
Yalniz en güzel senin yorumunla anlatılırdı herhalde canım "Bu hormonlar içerde halay mı çekiyor, kolbastı mı tepiyor anlamadım." Çok güldüm sabah sabah,çok yaşa sen emi

gunaydin kizlar
ruyamda 36.haftada suyum geliyor hastaneye gidiyoryz ama sanci fln yok nst ye giricem bir turlu gidecegim yeri bulamiyrm bnm hastane oluyor havaalani bnde bir suru tanidik goruyrm hatta taaaa universitedeki flortumu:) tovbe yarabbim ameliyet kostumuyle ve koca gobegimle ordan oraya deli gibi kosturuyrm hayir olsun

Bir haftayı daha bugün tamamlayacak olmanın mutluluguyla..günaydın herkese

kizlar ben bugun erkenden uykuya kacar ins.guzeeellll bir uyku cekeriz
1 gun daha bitti Allahin izniyle:)
herkese hayrli geceler

senin kac cnm?
2.75 ile serklaj oldu.Dr.3 u bulduk demişti.inş bekler yavrularimiz saglicakla..

Henüz bana ciğer geliştirici igneden bahsetmesi doktor um. Diger doktor demişti 28de yap diye ama. Bakalim haftasonu dr ne diyecek
Bende ay sonu muayenede soracahim inş

*** kızlar bi de siz hastaneye gitmeye devam ediyorsunuz değil mi? Arabada yatarak mi ?

bn normalde arkada yatarak gidyrm ama son gittigimde oturdum artik yat yat skldm en azinda giderken bari bi yerler gorim die:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…