- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.001
Gunaydinn dertdaslar.
Nicedir kabus gormuyorum ama 2dir evlilige hazirlaniyorum yeni yeni insanlarla. Bu hormonlar icerde halay mi cekiyor kolbasti mi tepiyor anlamadim.
ben artık rüyasını değil gerçeğini düşünmeye başlıcam...karı kocalıktan ev arkadaşlığına terfi ettik kocişle..korkarım ki bebekten sonra da çocuktan utanıp yapmayacak bu işi..bana artık afakanlar basıyor.. sanki anası ben değilim de o..çok sinirliyim kızlar, bu ayrılma işini ciddi ciddi düşünebilirim.bu mübarek günde dua edin bana lütfen..
kabusun alası da bendeydi bu gece, bir sürü su kaplumbağasının içinde yüzmek sorunda kaldım, oturduğum yer elimi attığım yer kaplumbağa ııyyggg..
evet cnm olurda erken dogurursak bebislerimiz ciger gelisimi tamamlanmis olsun diyeBu ciğer geliştiren iğneyi erken doğum riski olanlara mı yapıyorlar arkadaşlar?
evet cnm olurda erken dogurursak bebislerimiz ciger gelisimi tamamlanmis olsun diye
kuvezde kalan bebklerin cogu bu nedenle kaliyorlar
canimmm gunaydinben artık rüyasını değil gerçeğini düşünmeye başlıcam...karı kocalıktan ev arkadaşlığına terfi ettik kocişle..korkarım ki bebekten sonra da çocuktan utanıp yapmayacak bu işi..bana artık afakanlar basıyor.. sanki anası ben değilim de o..çok sinirliyim kızlar, bu ayrılma işini ciddi ciddi düşünebilirim.bu mübarek günde dua edin bana lütfen..
kabusun alası da bendeydi bu gece, bir sürü su kaplumbağasının içinde yüzmek sorunda kaldım, oturduğum yer elimi attığım yer kaplumbağa ııyyggg..
amiiiiinn cnm ins.bn zatn icine girdigimiz ayi saymiyrm.hazirnida saymiyrm aaa ne kaldi doguma diyorum kendi kendimeHmm pekala canım :) İnşallah öyle bir durumunuz olmaz bütün minişler zamanında gelir aceleci olmazlar :)
merhaba güzel anneler bir hafta daha bitti gerçi ben yarında çalışıyorum ama olsun :)) şunun şurasında izne ne kaldıki diyerek kendimi motive ediyorum :)))
benim kız çok aşağıya vurmaya başladı zaten ters büyük ihtimalle ayağıyla itiriyor ama canım çok yanıyor sanki ansızın alttan çıkacakmış gibi hissediyorum doktorumla görüşsem mi bilemedim de aramızda öyle olan var mı
Aaa öyle düşünme lütfen. Bizde aynıyız hala benim kocişle. Bebişiniz doğduktan sonra da devam ederse bir doktora gösterirsin artık eşini. Psikolojik olarak sıkıntı yaşıyor demektir herhalde. Doktora beraber gidiyorsanız doktora onun yanında sor bir sakıncası var mı diye. Doktordan duysun bakalım ne yapacak.
Yasak olunca mecbur canım ama bizimkiler sorun olmadığı halde kaçıyorlar......Bizim daha önce kaybımız olduundan bize yasak 7 aydır e bunun doğum sonrası lohusalığı da var
Yasak olunca mecbur canım ama bizimkiler sorun olmadığı halde kaçıyorlar......
var cnm bnm kizda cogu zamn asagiya vuruyor afedersin gaz cikaricak gibi oluyrm dr.ayaklarini vuruyordur dedi ama bn illaki endiseleniyrm malesef:/merhaba güzel anneler bir hafta daha bitti gerçi ben yarında çalışıyorum ama olsun :)) şunun şurasında izne ne kaldıki diyerek kendimi motive ediyorum :)))
benim kız çok aşağıya vurmaya başladı zaten ters büyük ihtimalle ayağıyla itiriyor ama canım çok yanıyor sanki ansızın alttan çıkacakmış gibi hissediyorum doktorumla görüşsem mi bilemedim de aramızda öyle olan var mı
var cnm bnm kizda cogu zamn asagiya vuruyor afedersin gaz cikaricak gibi oluyrm dr.ayaklarini vuruyordur dedi ama bn illaki endiseleniyrm malesef:/
aynen cnm bnde tepiklerinden uyuyamyordum dunden beri bnmkide bi sakin simdide kahvalti yapiyrm asagi asagi vuruyor bizimde kontrol bu ay sonu nasil sabretcm bakalm ama bnmki ara ara hep vuruyor en basindan beri.yukari vursa midem kotu oluyor ama yukariyi tercih edrmbende çok endişeleniyorum ansızın öyle sert geliyorki zaten iki üç gündür eskisi kadar hareketlide değil oynuyor oynamasına ama önceden karnımı dalgalandırırdı şimdi aşağıya baskı yapıyor zaten hep aşağıda hissederdim doktor önemli değil olabilir dedi bakalım daha geçen hafta doktordaydım herşey yolunda dedi...
aynen cnm bnde tepiklerinden uyuyamyordum dunden beri bnmkide bi sakin simdide kahvalti yapiyrm asagi asagi vuruyor bizimde kontrol bu ay sonu nasil sabretcm bakalm ama bnmki ara ara hep vuruyor en basindan beri.yukari vursa midem kotu oluyor ama yukariyi tercih edrm
insallah cnm aminhakkımızda hayırlısı canım çoğu gitti azı kaldı rabbim hayırlı zamanında doğum nasip etsin hepimize inşallah...
Cnm gunaydin. Ben hastaneye valla arabada oturarak gidiyorum. Hatta esim her sabah beni annemlere birakip aksam da yine arabayla aliyor. Böyle geciriyorum gunleri en son bnm de 2.8 olarak ölçüldü. kisalmis..Bir haftayı daha bugün tamamlayacak olmanın mutluluguyla..günaydın herkese
2.75 ile serklaj oldu.Dr.3 u bulduk demişti.inş bekler yavrularimiz saglicakla..
Bende ay sonu muayenede soracahim inş
*** kızlar bi de siz hastaneye gitmeye devam ediyorsunuz değil mi? Arabada yatarak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?