2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydinn dertdaslar.
Nicedir kabus gormuyorum ama 2dir evlilige hazirlaniyorum yeni yeni insanlarla. Bu hormonlar icerde halay mi cekiyor kolbasti mi tepiyor anlamadim.

ben artık rüyasını değil gerçeğini düşünmeye başlıcam...karı kocalıktan ev arkadaşlığına terfi ettik kocişle..korkarım ki bebekten sonra da çocuktan utanıp yapmayacak bu işi..bana artık afakanlar basıyor.. sanki anası ben değilim de o..çok sinirliyim kızlar, bu ayrılma işini ciddi ciddi düşünebilirim.bu mübarek günde dua edin bana lütfen..
kabusun alası da bendeydi bu gece, bir sürü su kaplumbağasının içinde yüzmek sorunda kaldım, oturduğum yer elimi attığım yer kaplumbağa ııyyggg..

Aaa öyle düşünme lütfen. Bizde aynıyız hala benim kocişle. Bebişiniz doğduktan sonra da devam ederse bir doktora gösterirsin artık eşini. Psikolojik olarak sıkıntı yaşıyor demektir herhalde. Doktora beraber gidiyorsanız doktora onun yanında sor bir sakıncası var mı diye. Doktordan duysun bakalım ne yapacak.

canimmm gunaydin
bu hormonlar yuzunden boylesin yoksa bu kadar ciddiye almassin bu durumu
bir cok erkek bu konuda bizden daha hassas olurda bnm yuzumden bebege bir sey olur psikolojisi var
kesinlikle gecicek bu donem sen bi eline al oglunu her sey daha guzel goruncek gozune
esinde,sende bu gunleri hic yasamamis gibi olucaksiniz
bizde en basindan beri tik yok:)ilk baslarda bir sorun yoktu ben istemedim.simdilerde durumlar riskli ben zaten unuttum artuk:)kociste anliyor mecbur
bebisler olsun herkesi kovcam evden wuuuuu sabahlar olmasin

merhaba güzel anneler bir hafta daha bitti gerçi ben yarında çalışıyorum ama olsun :)) şunun şurasında izne ne kaldıki diyerek kendimi motive ediyorum :)))
benim kız çok aşağıya vurmaya başladı zaten ters büyük ihtimalle ayağıyla itiriyor ama canım çok yanıyor sanki ansızın alttan çıkacakmış gibi hissediyorum doktorumla görüşsem mi bilemedim de aramızda öyle olan var mı

Ben bizimkini sınayacağım bu sefer 5 gün oldu. Bakalım ne kadar sürecek ben yanaşmıcam zaten hastayım bakalım ne kadar dirençliymiş beyefendi. Yok beni beğenmiyor artık yani buna emin oldum. Geçen öyle dedim ona bi ateşlenme oldu ama sırf öyle düşünmeyeyim diye oldu biliyorum. O yüzden artık o beklesin benim keyfimi hıh. Çocuğu taşıyan biz ağrısını sızısını çeken biz naz yapan onlar olur canıım.

günaydın kızlar.
bgn rüyamda erken doğum yaptım çok minik çok tatlıydı oğlusum, babasıyla gelişmesi için cok cabaladık ama o kadar küçüktü ki ben hiç kucaklayamadım hep eşim kucakladı. çok etkilendim

Bizimki de midemden ççıkacakmış gibi hissediyorum mideme mideme çıkmaya çalışıyor.

Bizim daha önce kaybımız olduundan bize yasak 7 aydır e bunun doğum sonrası lohusalığı da var

Yasak olunca mecbur canım ama bizimkiler sorun olmadığı halde kaçıyorlar......

bizde de ben yanaşmıyorum hiç gelmese umrumda olmaz bi ara baya yanaşmadım hiç sesini çıkartmadı ama sonra baktı bende hiç iş yok yetti artık demeye başladı artık 10 günde bir yanaşmasına izin veriyorum :)))

var cnm bnm kizda cogu zamn asagiya vuruyor afedersin gaz cikaricak gibi oluyrm dr.ayaklarini vuruyordur dedi ama bn illaki endiseleniyrm malesef:/

var cnm bnm kizda cogu zamn asagiya vuruyor afedersin gaz cikaricak gibi oluyrm dr.ayaklarini vuruyordur dedi ama bn illaki endiseleniyrm malesef:/

bende çok endişeleniyorum ansızın öyle sert geliyorki zaten iki üç gündür eskisi kadar hareketlide değil oynuyor oynamasına ama önceden karnımı dalgalandırırdı şimdi aşağıya baskı yapıyor zaten hep aşağıda hissederdim doktor önemli değil olabilir dedi bakalım daha geçen hafta doktordaydım herşey yolunda dedi...

aynen cnm bnde tepiklerinden uyuyamyordum dunden beri bnmkide bi sakin simdide kahvalti yapiyrm asagi asagi vuruyor bizimde kontrol bu ay sonu nasil sabretcm bakalm ama bnmki ara ara hep vuruyor en basindan beri.yukari vursa midem kotu oluyor ama yukariyi tercih edrm

hakkımızda hayırlısı canım çoğu gitti azı kaldı rabbim hayırlı zamanında doğum nasip etsin hepimize inşallah...

Cnm gunaydin. Ben hastaneye valla arabada oturarak gidiyorum. Hatta esim her sabah beni annemlere birakip aksam da yine arabayla aliyor. Böyle geciriyorum gunleri en son bnm de 2.8 olarak ölçüldü. kisalmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…