2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayyy ne guzel bi kocan var canimm
Benimki de yapiyoda anca benim soylememle yapiyo maleseff

ayy yazık itme bari kızz düzelir tabi cnmm. şimdi bizimki zorunluluktan böyle nasıl olsa bişi olmıcak diye yaklaşmıyoruz heralde bende öyleyim. bebek haraketlerine dokunmak tek temasımız işte

Yazık yahu niye itiyorsun öpün kucaklayın birbirinizi bundan güzel bir şey mi vaar (tam bir sevgi pıtırcığıyım)

Canim burasi rusiya deyil ne gogal vvar ne sekerbura semeni de yox simdi sen menden daha Şanslisan orda adetlermiz daha gecerli.Bol bol yumurta boyayib yeyerem men de bebise de yararli
Canim burda da zorla tapdim sirniyyatlari ozum tekem deye bisire bilmedim,semeni de zoo magazinden aldim bir teher eledik, eybi yox siz bol bol yumurta yeyin hem yararlidivetene gedende insallah acigin cixarsan

valla işlerine geliyor bence, adamlar çıkarken sürekli taciz ederken bu konuda, evlenince uslu çocuk oldular birden :)

bn normalde arkada yatarak gidyrm ama son gittigimde oturdum artik yat yat skldm en azinda giderken bari bi yerler gorim die:/

Cnm gunaydin. Ben hastaneye valla arabada oturarak gidiyorum. Hatta esim her sabah beni annemlere birakip aksam da yine arabayla aliyor. Böyle geciriyorum gunleri en son bnm de 2.8 olarak ölçüldü. kisalmis..
Beni gecen gun tahlil için bile cagirmadi.eşim götürdü. İnsan bi etrafa bakinir,kendine gelir..
Çok sıkıldım..

kiiizz itme adami sonra lazim olcak:))

Merhaba Kızlar...

İsim konusuna hiç değinmedik.
Ne düşünüyorsunuz?
Bizim kızımız olacak inşallah.İsmi de Hazır Nehir...
Bazı siparişlerimiz geldi bile... Bakın Beğenecekmsiniz

Canım çok güzeller hayırlı olsun Bizimde kızımız olucak "nehir" ismini vericez bizde kızımız' a nehir yazısını falan görünce daha bi beğendim

Beni gecen gun tahlil için bile cagirmadi.eşim götürdü. İnsan bi etrafa bakinir,kendine gelir..
Çok sıkıldım..
aynen cnm hep skldik napalim az daha sabir.
bnde bahceye sezlong koydum arada bir cikiyorum nefes almaya yoksa kontrol 2 hafta 1 ya yatiyrm arabada ya da yatar gib oturuyrm ayy yazik bize:)))

Ya bu sorunun hiç sırası degilmiş gecmişe şimdi göz attımda hassas olan arkadaslardan özür diliyorum
Ozrun kabul olmadi
Kiz o kalabada ne ara nasil yani
Kaynanaya ninni soleyip uyutuyo dizinde esin desem ya gorumceler abooo cok kalabalik

sizinkiler gelecek vadediyor şekerler.. aahh ahhh hayalimdeki koca :)..bana bunlarla gelse yine takmıcam, eğer çocuk bizim odada yatarsa yapmayacakmışız hiç...ayıpmış..ama belki duruma bakabilirmiş...
Cnm bence seninkinin bilinc alti kapatmis bu olayi...
Halbuki gebelikte cinsellik tam tersine hem vucut hem psikolojik olarak cok onemli...
Druna bu konudan bahset gizlice...
O esinle gittiginde size hazir gelmisken aylariniz ilerledi bu konuda bilgi veteyim ve onemini anlatayim diye bi giris yapsin ...
Drdan dinlerse rahatlamaa olur dusuncelerinde diye düşünüyorum
Bizede yasak kondu ama ozel drum bi yontem söyledi bole durumlada
Benimkinin yuzu guldu...
Mutlaka olmaz diye bisey yok...
Sonrafa lohusa depresyonina gireresin ALLAH korusun...

Benim oğluşumun adıda Musab Hamza olacak inşallah
Her yazdignda yuzum guluyor cok hosuma gidiyor inan cnm...
Masaallah barekallah adiyla feyizlensin bende bunu yazmaktan bikmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…