2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba Kızlar...

İsim konusuna hiç değinmedik.
Ne düşünüyorsunuz?
Bizim kızımız olacak inşallah.İsmi de Hazır Nehir...
Bazı siparişlerimiz geldi bile... Bakın Beğenecekmsiniz
ismide guzel bu susler puslerde cok guzel cnm
bizim kizimizn ismide Elif Eylul olucak ins

:))) bizim esimle isimlerimizin kisaltmasini içeriyor asya.o yüzden seçtik biraz bir de bana hep çok asil gelmiştir öz türkçe olmasi da var tabi :)
bnde 2.isim asya olsun istedim ama esimide kirmak istemedim dedi tohumunu eylulde attik,Elif Eylul olsun tamam ddim bnde :)

bence rahat edemediklerinden kaçıyorlar, zarar veririm diye korkuyorlardır
Yok şekerim ben açık açık sordum çocuğa bişey olur diye mi korkuyorsun diye. Yok dedi işte yazmıştım yarım saat o iş 1 saatte yıkanması ddiyor.
sizinkiler gelecek vadediyor şekerler.. aahh ahhh hayalimdeki koca :)..bana bunlarla gelse yine takmıcam, eğer çocuk bizim odada yatarsa yapmayacakmışız hiç...ayıpmış..ama belki duruma bakabilirmiş...
Hahah seninki iyice yemiş kafayi. Daha doğmamış bebek sesi duysa ne anlar o işi yaptığınızdan Kendisi Japonca bir filmi duyabiliyor ama anlıyor mu, Hayır Allah akıl versin vallahi canım, sana da kolaylık versin.
Can arkadaslar ben şimdi utanır dr a soramam zaten devlet on kişi oluyo odada..eger bi riskimiz yoksa kaçıncı haftaya kadar cinsellik devam edebiliyor
"Cinselliğe engel oluşturacak tıbbi problemler olmadıkça gebelik süresince hatta son güne kadar cinsel ilişki yasak değildir."

hımmm bugün babaları çekiştiriyoruz galiba :)))) Bizimkide hamile kaldıktan sonra mümkün değil yanaşmadı ve yanaşmıyor da bazen hormonlar tavan yapıyor şöyle bir yokluyorum da hiiçççç oralı değil önce onlar sağlıkla doğsun sonra nasılsa kaldığımız yerden devam ederiz diyor :))) Dedim içimden saftirik bak bakalım o zaman yapmaya vaktin kalıyormu :))))))

He valla bi de iki tane olacak sizinki. en iyi zamanlarımız anlamıyorlar.

Merhaba Kızlar...

İsim konusuna hiç değinmedik.
Ne düşünüyorsunuz?
Bizim kızımız olacak inşallah.İsmi de Hazır Nehir...
Bazı siparişlerimiz geldi bile... Bakın Beğenecekmsiniz
Nehir ismini ben cok begeniyorum buyuk kizim elif beren bu kizim da masal ikinci isim konusunda kararsiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…