2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Musab ismini cok seviyorum ins musab.r.a gibi biri olur:)

Ayyyy aminnnn canım inşallah...
Bende Musab Bin Umeyr in hayatını okuduktan, dinledikten sonra Musab olsun istemiştim daha hamile kalmadan.Babamizda Hz.Hamza gibi olsun diye Hamza istedi.Rabbim onların izinden gidenlerden eylesin inşallah...

Canım merak etme daha 2 gün önce sordum ben doktoruma, ayakları aşağıda olunca ittirip durur merak edilecek bişey yok dedi.
Mesela dün gece beni uyutmadı aşağı vura vura, şimdide midemin oralarda tepinip duruyor maşallah.
Hatta doktora gittiğimde kafası sağda, ayakları soldaydı
Yer bol olunca napcaklarını şaşırıyolar, görürüz bi onları 1 ay sonra bakalım böyle rahat olcaklar mı

ne kocalar var beeee..insanın alnından öpesi geliyor

He valla bi de iki tane olacak sizinki. en iyi zamanlarımız anlamıyorlar.
Ayy kızlar benim kociş de öyle, kaşım gözüm oynuyor bak diyorum hiç oralı değil. Bazen saldıracak gibi yapıyorum ya sen annesin artık düzgün dur duyuyo bizi diyor.

Az önce dedim sen çocuk doğunca odada diye gene bişi yapmazsın dedim bakarız diyo :))

Kızlar beni çook güldürdünüz geçmişi okudum da

Bizim gece hayatımızda mlesef ilk günden beri sıfır, kocişle kanka takılıyoruz evde

İkimizdede korku var kayıplardan dolayı, üstüne bende asırı bi isteksizlik, o yüzden işime geliyor yani
Ama sonrası için korkmuyor değilim, inşallah düzene girer su isteksizliğim

canım senin bebişte ters mi benim kafa yukarda ayaklar aşağıda :))

all benimkinden bir tane daha..aynen sen nasıl annesin diyor bana..annesinin sadece kendisi doğsun diye birlikte olduğunu felan zannediyor herhalde :)

ayniyiz canim kanka diye takiliyrm bazen bnde:)))
acaba bndemi bu anormallik var diyodum bu iteksizlik konusunda ins. dogumdan snr gecer

all benimkinden bir tane daha..aynen sen nasıl annesin diyor bana..annesinin sadece kendisi doğsun diye birlikte olduğunu felan zannediyor herhalde :)

Canım bunlar ya saf ya da saf taklidi yapıyor :)) gerçi eşim antidepresan kullandığından istek sıfırın altındayken hamile kaldım ben ilaçları bırakmasına bir ay kaldı inanılmaz işine geliyor bu durum.

Kızlar bugün okadar tembelim ki

Sabah yataktan çıkamadım 11 e kadar. Kocam uyanmış kahvaltiyi hazırlamış zor kaldırdı beni
Kahvaltiyi yaptım gittim tekrar yattım.
Şimdi elimde battaniye ile aşağıya indim salonda yatmaya devam

Adam çıkmış Bahçedeki bütün çimleri bicmiş bulasiklari yerleştirmis makinaya.ben hala yatıyorum

kaski benim esim de kahvalti hazirlasa ona kahvalti hazirlamak olmasa oglene kadar yatarim valla

Bizim daha önce kaybımız olduundan bize yasak 7 aydır e bunun doğum sonrası lohusalığı da var
bi 7 ay da biz bekliyoruz ilk aylarda kanamam sonraysa riskli gebelik durumundan.Hic aklima gelmiyor ya nasil olacak bilmiyorum,insallah dogumdan sonra duzelir.Esim kucaklayip opse bile hemen itiyorum onu tahammul edemiyorum o derece yani,zavalli bi sey soylemiyor oysa cok severim esimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…