2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar 50 grlik seker yuklemesi asamalari neler ne kadar suruyo kac saat?ilk gebeligimde yaptirdim da yine de emin olamadim yarin gidecem de randevum gec saatte bulabildim doktor da erken gel yukleme de yapalim dedi ne kadar surer ki yukleme isi

merhaba kızlar ben bebişimi kasım ayı sonunda kaybettim malesef.listeden silebilirsiniz. Allah nasip ederse kasımda anne olacağım. yeniden hamileyim. yine biraz şüpheli.6 hafta bitti bebişi kesede göremedi dr yolk kesei göründü sadece. dua edin olur mu benim için. inşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.

Bu gebeligin sağlıklı bir şekilde sonuçlanır inşallah canım.

Kizlar 50 grlik seker yuklemesi asamalari neler ne kadar suruyo kac saat?ilk gebeligimde yaptirdim da yine de emin olamadim yarin gidecem de randevum gec saatte bulabildim doktor da erken gel yukleme de yapalim dedi ne kadar surer ki yukleme isi

Canım ilk önce içmeden kan alıyorlar, sonra 1 saat bekliyorsun. Bir daha alıyorlar bitiyorr :)

İnşallah sende sağsalim alırsın kucağına bebişini canım benim. Allah'ım bu güzel duyguyu hepimize yaşatır inşaAllah.

Selam kızlar birşey soracağım size bugün şeker yüklememiz vardı gitiim bir güzel içtim. Fakat 5 dakika sonra çıkardım doktorun yanına gittim çıkmıştı hemsireye sordum tamam gerek yok yapmayalım o zaman dedi. Bir kere icince bir daha içilemiyor mu bu glikoz bilen var mı

Kızlar siz şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ben kan verdim açlık tokluk şekerine baktırdım.. İkisininde değeri çok iyi çıktı doktor gerek yok dedi, şeker yüklemesi yaptırmayacağım..

kızlar newresım takımı ıle pıke takımı arasında ne fark var bı aydınlatın ya sız yaz ıcın neyı tercıh ettınız ?

Cnm insaallah bu sefer selametle hayirlisiyla al kucagina bebegini...

O sarılmayı hayal ettim de, ahh çok duygulandımmm

Eki Görüntüle 1462301

Ne güzel anlatmış valla, ayne öyle yumurcaklar.

Ama onlara hizmet etmekten gocunmuyor insan.

Bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Biraz iş yaptım yoruldum yeni fırsat bulabildim sizlere bakmaya.

canlar şimdi geçmişi okudumda cok güldüm :) bizde kardeş kardeş yatanlardanız :) hamileliğimin başından beri..
bugun benimde canım hiçbirsey istemiyor karanlık bi hava.. içim daraldı ..
bebek şekeri için kart yaptım

dün bende baktım inanır mısın. ama a4 gibi bişeye basarız siz kesersiniz dedi kadın. kim uğraşacak onunla. sabit oturamıyorum bile

kızlar newresım takımı ıle pıke takımı arasında ne fark var bı aydınlatın ya sız yaz ıcın neyı tercıh ettınız ?
pike yaz için daha uygun seçenek. nevresim içine minnak puf yorganları koymalık. yani yaza pike kışa nevresim uygun düşer. çok sıcak yerde değilsen nevresim takımının içine ince bir örtü yerleştirip kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…