2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayyyy bana dr 34 36 da doğumun olur dediiiii 4 yada 6 haftammı kaldıııııııı inanamıyorum... şu an acaip heyecanlandım ve gözlerim doldu ...Allah ım sen yardım et..
ayyy bnde heycanladim simdi.aramizda ilk doguran kim olcak acaba
eger dr.un dedigi gibi olursa 1 aya fln dogurcan mi sen

bende o mantar kapakli siselerden alicam ins. ama icine kolonya koyucam
cikolatayida baya yenilebilen ustu baskililardan siparis edicem
sende siselere lavanta ya da kolonya koy kavanozlarada cikolata koy

40 Hafta banada taşıyamazmışım gibi geliyor ama hayırlı zamanda gelmesini diliyorum.

Benimde içimden 38. haftalar geçiyor.

Oda 25/05/2015 e denk geliyor.
Ayy bende hep 15-16mayis gibi diyorum.
Oyle doguyo icime.
Rabbim hayirli zamaninda dogum yapmayi nasip etsin hepimize

doktordan geldik teyzeleri minik tosbağamı gördüm keyfi yerindeydi 1155 gr olmuş 35 cm de boyu. boyu azıcık kısa geliyor bana ama ben de kısayım babada kısa olacak okadarlık :) böbrek sorunumuz vardı birinde tamamen geçmiş birinde de çok az kalmış ilk kez nts ye soktu doktorum 28+1 günlüğüz her şey yolunda dedi.mıtlu mutlu geldik bizde birdaha da 3 hafta soraya çağırdı artık kontroller sıklaşmaya başladı.

senin eşinden kaynaklı değildir ama cnm..sürekli reddedilmekten sıkıldım..çocuğu tek düşünen sadece kendisi beyfendinin sanırsın hamile o.
Evet benden kaynakliydi ilk zamanlar.yaklasiyordu ama ben kaçıyordum. Bu aralar denemek için yanasiyorum yalandan ama katiyen olmaz diyo bebek büyüdü artık falan.kendi elimde soguttum adamı kendimden :)

Ayy bende hep 15-16mayis gibi diyorum.
Oyle doguyo icime.
Rabbim hayirli zamaninda dogum yapmayi nasip etsin hepimize

Biz erkene aldıkça alıyoruz.

Hiç onlara sormuyoruz ne zaman gelmek istersin diye.

Sen ne dersen de ben ne dersem diyim o gelmek istediği zamanda gelecek ama. :)

Oy oy oy maşallah yavruşuna. Kocaman olmuş.

Ne güzel canım. Iyi haberlerle gelmişsin. Kaç haftalik di bebek?

Biz erkene aldıkça alıyoruz.

Hiç onlara sormuyoruz ne zaman gelmek istersin diye.

Sen ne dersen de ben ne dersem diyim o gelmek istediği zamanda gelecek ama. :)
Aynen oyle Allah bilir ne zaman gelecegini bizimki tahmin mi desem istek mi desem bilemedim.
Saglikla gelsinlerde...

Maşallah bebişine canım , boyu da , kilosu da gayet iyi haftasıyla uyumlu bence bebeğin kemik gelişimi için süt ve yoğurdu sürekli tüket yine de canım

Maşallah bebişine canım , boyu da , kilosu da gayet iyi haftasıyla uyumlu bence bebeğin kemik gelişimi için süt ve yoğurdu sürekli tüket yine de canım
ah ah sorma canım zatebn şeker diyeti yapıyorum süt yogurt yemekten içime gına geldi hatta hesapladım diyetisyenin verdiğine göre ayda 20 kilo yapıyor tükettiğim süt yogurt ayran

Ben bu aralar süt ve yoğurt tüketemiyorum canım hiç istemiyor

olsun ya bebişlerimize değer 6 kiloda çok değil ama çatlamanın kiloyla etkisi yok sanırım anlaşılan o..

Canım bende toplam 3 kilo aldım ve doktorum un verdiği kremi de kullanıyorum yine de çatlama olucak tabi , ama fazla kilo almadığın zaman çatlakların da fazla olmuyor yani kilonun etkisi de var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…