- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.381
Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
bnmde eşim koç burcu canım çok tezcanlı, çok atak bende yengec burcuyum ağır vasıtaesım de ben de koc burcu ,ıkımız de sabırsız,bızden olan cocuk da cok normal boyle sabrsız olması
Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
ben de ole sandım cunku anlattığı şeyi p.tesi gunu ruyamda gormuştum aaa aynı ruyayı gormuş dicektim tam sonunu okumasaydım ayy çok sevindim ama :)))))))Ay ruya anlatiyorsun sandim kalbim cikacak yerinden heyecandan Rabbim bagislasin insallah
canım hadı gozun aydın topıgımızın ılk sabrsız bebegı geldı.Bı tek solunumu makınede bak aferın ogluna,kendını uzme nolur,bak yakında toparlayacak,yanında olacak,sımdı sen dınlenkı oglusunla ılgılene bılesın.Dua edecem senın ıcın,ınsallah yakında kucagına alırsın yavrunuKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
ınsallah canım dua edecem senın ıcın de ,mınıgıne ınan ,yemene dıkkat et bıraz.Ben 15 gunde 5 kere balık yedım ,et,muz,hergun yumurta,sut.Cok stresli gunler yasadım ama doktor gelısımı durmayınca bu bebegı almam dedı,ınsallah guzel haberle geleceksın sen deCan
Canim benim gelismis ya onemli olan o ben de bu cmt gidecem 25 arti 3 ken yarim kiloydu cmt 27 hafta bitecek insallah gelismistir cok korkuyoruminsallah bebislerimiz gelisir canim zamaninda dogururuz birbirimize dua edelim
hahahah gecicek hepsi geçicek canımm sıkma canını tek derdin bebişin ismi olsunnsinirlendiğim zaman hızlı konusuyorum hızlı yazıyorum haliyle yarısı yanlış oluyo
oğlusumu sabırsızlıkla bekliyorum kuzuma kıyabilir miyim hiç? eşimin boğazına çökücem ben
Anlarsın niye anlamıcan.:))bakalım başka sabırsız bebeklerde olacakmı aramızda.sağlıklı olsunlarda zamanının Önemi yok.bende korkmaya başladım Allahım zamanında hayırlı sağlıklı bi şekilde duğurmayı nasip etsin ay ben diken üstündeyim ya suyum gelse bile anlamam ben
korkma canım hiç sıkıntı yapma kendine rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz korkunun ecele faydası yok içini rahat oldu hayırlısını dile :)))bende korkmaya başladım Allahım zamanında hayırlı sağlıklı bi şekilde duğurmayı nasip etsin ay ben diken üstündeyim ya suyum gelse bile anlamam ben
ben de ole sandım cunku anlattığı şeyi p.tesi gunu ruyamda gormuştum aaa aynı ruyayı gormuş dicektim tam sonunu okumasaydım ayy çok sevindim ama :)))))))
aynen canım sürekli olarak sabahtan beri bebeğime doğumuma odaklanmaya çalışıyorum işi geri planda bırakmaya çalışıyorum bide karşımdaki kız beni iş stresine sokmasa daha bi rahat olucam çok tezcanlı ve iş kolik benide strese sokuyor en sonunda gider ayak patlıcam ondan korkuyorumgunaydin canim
dogum iznine ne kalmis surda az sabret bebis dogduktan snr daha saglikli dusunursun.herseyin hayirlisi
oyyy kuzummmmKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
bende korkmaya başladım Allahım zamanında hayırlı sağlıklı bi şekilde duğurmayı nasip etsin ay ben diken üstündeyim ya suyum gelse bile anlamam ben
canım senin hamilelik takvmin yok dikkatimi çekti. profil bilgilerinden oluşturabilirsin tahmini doğum tarihini kısmını doldurarak :)Anlarsın niye anlamıcan.:))bakalım başka sabırsız bebeklerde olacakmı aramızda.sağlıklı olsunlarda zamanının Önemi yok.
Benim kızımın ismi Yaren olacak inşallah teyzesi. Bu isimlerden de Beren hoşuma gitti. Alya bu ara çok moda. Gizem de güzel. Ama en güzeli Beren. Bir arkadaşım Ahu Beren koymayı düşünüyordu.
Alyaaaaaaaa
melis guzel sanki cnm :)
biz Beril düşünüyoruz :)
Hepsi çok güzel isimler canım,hangisini seçersen seç. Bende Oyumu Beren den yana kullanıyorum.
evet aynen aynen canım ama ancak yaşayan bilir nasıl bişey oldugunu tahmin bile edemeyiz nasıl bi duygu oldugunu. evet biz heyecanlanınca kalp atışımız hızlanıyormuş bebeklerede baya bi sesi gidiyormuş küt küt die onlarda ürküyormuş o yuzden saki olmak lazım her konuda :)))Bende sewindim heycanlandim korktum karmakarisik oldum iki gundur ne yesem ne yapsam kipirdamayan oglum bile costu :))))
valla bende çok korktum hem heycanlandım hem sevindim hemde korktum.bide daha iki gün önce konuşmuştuk aynı problemimiz vardı bana yardımcı olmuştu şimdi çok endişelendimSimdiye kadar hep sakindim akisina birakmistim suan dogurcam diye odum kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?