2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ay ruya anlatiyorsun sandim kalbim cikacak yerinden heyecandan Rabbim bagislasin insallah

esım de ben de koc burcu ,ıkımız de sabırsız,bızden olan cocuk da cok normal boyle sabrsız olması
bnmde eşim koç burcu canım çok tezcanlı, çok atak bende yengec burcuyum ağır vasıta düşün artık gerisini ateş ve su o kdr zıttız yani ama olsun mutluyuz imkansız diye bişey yoktur 10 yıldır beraberiz 9 aydır evliyizz rabbim yazmışsa sonunuda getiriyor ne guzel :))))

Ay ruya anlatiyorsun sandim kalbim cikacak yerinden heyecandan Rabbim bagislasin insallah

canım hadı gozun aydın topıgımızın ılk sabrsız bebegı geldı.Bı tek solunumu makınede bak aferın ogluna,kendını uzme nolur,bak yakında toparlayacak,yanında olacak,sımdı sen dınlenkı oglusunla ılgılene bılesın.Dua edecem senın ıcın,ınsallah yakında kucagına alırsın yavrunu

bende korkmaya başladım Allahım zamanında hayırlı sağlıklı bi şekilde duğurmayı nasip etsin ay ben diken üstündeyim ya suyum gelse bile anlamam ben

Can

Canim benim gelismis ya onemli olan o ben de bu cmt gidecem 25 arti 3 ken yarim kiloydu cmt 27 hafta bitecek insallah gelismistir cok korkuyoruminsallah bebislerimiz gelisir canim zamaninda dogururuz birbirimize dua edelim
ınsallah canım dua edecem senın ıcın de ,mınıgıne ınan ,yemene dıkkat et bıraz.Ben 15 gunde 5 kere balık yedım ,et,muz,hergun yumurta,sut.Cok stresli gunler yasadım ama doktor gelısımı durmayınca bu bebegı almam dedı,ınsallah guzel haberle geleceksın sen de

bende korkmaya başladım Allahım zamanında hayırlı sağlıklı bi şekilde duğurmayı nasip etsin ay ben diken üstündeyim ya suyum gelse bile anlamam ben
Anlarsın niye anlamıcan.:))bakalım başka sabırsız bebeklerde olacakmı aramızda.sağlıklı olsunlarda zamanının Önemi yok.

korkma canım hiç sıkıntı yapma kendine rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz korkunun ecele faydası yok içini rahat oldu hayırlısını dile :)))

ben de ole sandım cunku anlattığı şeyi p.tesi gunu ruyamda gormuştum aaa aynı ruyayı gormuş dicektim tam sonunu okumasaydım ayy çok sevindim ama :)))))))

Bende sewindim heycanlandim korktum karmakarisik oldum iki gundur ne yesem ne yapsam kipirdamayan oglum bile costu :))))

gunaydin canim
dogum iznine ne kalmis surda az sabret bebis dogduktan snr daha saglikli dusunursun.herseyin hayirlisi
aynen canım sürekli olarak sabahtan beri bebeğime doğumuma odaklanmaya çalışıyorum işi geri planda bırakmaya çalışıyorum bide karşımdaki kız beni iş stresine sokmasa daha bi rahat olucam çok tezcanlı ve iş kolik benide strese sokuyor en sonunda gider ayak patlıcam ondan korkuyorum

oyyy kuzummmm gözünüz aydın yavruna kavuştun hangi şehirdeydiniz canım?

hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah bir an önce sağlıkla oğluna kavuşmayı nasip etsin

Anlarsın niye anlamıcan.:))bakalım başka sabırsız bebeklerde olacakmı aramızda.sağlıklı olsunlarda zamanının Önemi yok.
canım senin hamilelik takvmin yok dikkatimi çekti. profil bilgilerinden oluşturabilirsin tahmini doğum tarihini kısmını doldurarak :)

Benim kızımın ismi Yaren olacak inşallah teyzesi. Bu isimlerden de Beren hoşuma gitti. Alya bu ara çok moda. Gizem de güzel. Ama en güzeli Beren. Bir arkadaşım Ahu Beren koymayı düşünüyordu.

melis guzel sanki cnm :)

biz Beril düşünüyoruz :)

Hepsi çok güzel isimler canım,hangisini seçersen seç. Bende Oyumu Beren den yana kullanıyorum.

Hepinize teşekkür ediyorum çok zor bir kararmış ya tamam bu olsun diyorum iki gün sonra acaba bu mu olsa diyorum. Siz nasıl karar verdiniz? En son çare 3-4 isim yazıp çekiliş yapacağım

Bende sewindim heycanlandim korktum karmakarisik oldum iki gundur ne yesem ne yapsam kipirdamayan oglum bile costu :))))
evet aynen aynen canım ama ancak yaşayan bilir nasıl bişey oldugunu tahmin bile edemeyiz nasıl bi duygu oldugunu. evet biz heyecanlanınca kalp atışımız hızlanıyormuş bebeklerede baya bi sesi gidiyormuş küt küt die onlarda ürküyormuş o yuzden saki olmak lazım her konuda :)))

Simdiye kadar hep sakindim akisina birakmistim suan dogurcam diye odum kopuyo
valla bende çok korktum hem heycanlandım hem sevindim hemde korktum.bide daha iki gün önce konuşmuştuk aynı problemimiz vardı bana yardımcı olmuştu şimdi çok endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…