- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.361
Günaydın güzel anneler ve onun mis kokulu bebikleriii
Bugün musmutlu güzel bi gün olsunnn
Veeeeee
Bugüüünnnn beniiiiiimmm Doğummm günüüümmm
Bende bu kız neden yok diyordum.şok oldum resmen yaa.hayırlısı budur belki canım Sıkma Can'ını.küçük Bebeğin sandığından çok daha güçlü inan.benim teyze kızıda erken doğurmuştu böyle çok çabuk toparladı bebeği 5 6 hafta küvezde kalmıştı şimdi 9 Yaşında kocaman bir kız.allah sana bağışlıcak inşallah.iyi düşün olurmu.Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Ay kurban olurum size,çok şaşırdım. Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle,ağllattın bizi maralcım. Tez zamanda oğluna kavuşursun inşallah, bizleri habersiz bırakmaKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Ayy bu kadar olur canım ben de bi isim bulup bu nasıl die sorsam annem, arkadaşlarım hepni kulp buluyorlar. Eşim hiç yorum yapmıyor sadece bu isim içine siniyor mu emin misin diyor, ben de değilim diyorum çünkü emin olamıyorum. Aynı dediğin gibi sanki bi isim var tam oğluma uygun ve bulunca hah işte bu diycem ama nerde o isim işte onu bulamıyorum... Günler geçiyor az kaldı ben de telaş yapıomAynı durumdayızBenm bulduğum isimleri de eşim beğenmiyor, zaten tam olarak da içime sinen bir isim olmuyor, sanki kız ismi çok da erkek yok gibi, şuanda Kaan koymayı düşünüyoruz, ama dediğim gibi tam sinmiyor, sanki başka bir isim olacak ve işte bu diyecekmişim gibi geliyor, o da olmuyor ( etrafımda da kimse bir öneride bulunmuyor sinir oluyorum Kaan diyince de -- hıııııımmm söylenmesi biraz zor mu diyorlar-
canım gecmıs olsun dunkı mesajlarnı okudum,acılın onunde bayılmakta sansına artık sıkı takıp ederler,mr cektımı doktorun plasenta ne durumda suan?Gelişim durmadıgı surece ben bu bebeyı almam dedı doktor,ıgneyı sordum ben de ,ıkı hafta sonra randevum var takıpte tutacagız,suyun azlmazsa,gelısım devam ederse,plasenta yeterse bebeye ıgneye gerek yok suanlık dedı.ay en azından nısanı yola verelım de mayısda doguralım dıyorum,kucuk bebege bakmak cok zorCnm ALLAH'ın dedigi olur...
Uzulme bebegin saglikla dogacak insaallah...
Burda bircogumuzda erken gebelik ve riskli gebelik var...
Ciger gelistirici igne yapmaya baslamali bence bahsettimi bundan
32 34 hafta demis...
Bu cok onemli...
Senle aramizda 1 gun var sata gore ben oldum igneleri...
Banada 35 dediler yinede ALLAH bilir
Birde ac karinla balli sicak sut ic sabahlari nolur...
Bebegi besliyor direk...
Hetgun de ac karinla bir muz...
Oğlunun babasının boğazına çökcek canım, yani kocasınıncumleyi tam anlayamadım oğlumun bi gece ansızın boğazına çökücem yazmışsın
sag ol canım,ınsallah hepımız saglıkla alırız kucagımızaİnşaAllah sağ salim alacaksın kucağına minnak kızını...dualardasin tatlimm
Sokkkkkk oldummm canim arkadasimm allah ikinizede saglik sihhat versin. Yine simdiye kadar dayandi yavrunn. Sakin uUlme autunu sagarsin zaten buzluga att. Ay canim yaa rabbim ikinizi de korusun. Sukurki durumunuz iyiiKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Hayırlı olsun canım.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.çok duygulandım inan okuyunca.geçen gün biraz dertleşmiştik seninle çünkü aynı problemlerimiz vardı.dualarım seninle ve bebeğinle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Rüyanı anlatıyorsun sandım baştan canım benim Allah sağlık versin yavruna ve en kısa zamanda küvezden çıkmayı nasip etsin. Dualarımız sizinle.Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Canim bende de oluyordu gunde 2 3 defa sinirden stresten olmustu normal diyorlar ama icime sinmedi dr a soyledim fitil yazdi her gece uyumadan once kullandim 1 hafta artik hic olmuyor sertlesme dr-una soyle canimKızlar hepinize merhaba...
Ya bugun kendi kendimimi doldurdum bilmiyorum ama moralim acayip bozuk.
Yaklasik iki haftadir falan karnimda sertlesmeler oluyor ara sira.Cumartesi gunu dr.a gittigimde nts ye girdim bisey cikmadi cok sukur.İnternette yalnci dogum kasilmalari olabilecegi yaziyor ama erken degilmi bilemedim 29 haftamiz bitti su anda.Aranizda bununyasayan varmi,birileri icimi rahatlasin lutfen
hayırlısı canım,nasıl baktın sen cok zor demı?kuzenımın 2500 oldu kızı ay kurbaga gıbı 40 gun korkudan dokunamadım kıza,mınıcık ınsan dokunmaya kıyamıyor.Canim bundan 15-16yil once hala kizim 1kilo800 gr dogurdu onda da gelisim geriligi vrdi ve tam zamaninda dogurmus hatta gunu gecmis bile daha yeni konustuk buu konuyu.simdi kixi universitede okuyor zehir gibi.sen dert etme ozamanin şartlarında bile dogdu buyudu bu gunlere geldi.
Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
cumlenin gidişatı belliydi ama oğlumun kelimesi araya girince kafam karısıOğlunun babasının boğazına çökcek canım, yani kocasınınOğlumuza isim bulma konusunda kocalarımız hiç yardımcı olmuyor da ondan bahsediyorduk.
esım de ben de koc burcu ,ıkımız de sabırsız,bızden olan cocuk da cok normal boyle sabrsız olmasıdünya hayatına bizimkilerden önce başlayacak belki de, sağ salim olsun da önce gelmek isterse önce gelsin kuzucuğun sen hiç canını sıkma.doğduktan sonra hızlıca gelişir, kilo alır sen merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?