2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende bu kız neden yok diyordum.şok oldum resmen yaa.hayırlısı budur belki canım Sıkma Can'ını.küçük Bebeğin sandığından çok daha güçlü inan.benim teyze kızıda erken doğurmuştu böyle çok çabuk toparladı bebeği 5 6 hafta küvezde kalmıştı şimdi 9 Yaşında kocaman bir kız.allah sana bağışlıcak inşallah.iyi düşün olurmu.

Ay kurban olurum size,çok şaşırdım. Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle,ağllattın bizi maralcım. Tez zamanda oğluna kavuşursun inşallah, bizleri habersiz bırakma

cnm çok duygulandım mesajını görünce. ilk doğumumuz hayırlı olsun hepimizin dualarındasınız oğlun daha da iyi olacak güzel şeyler yazıcaksın hep eminim bundan. bizi habersiz bırakma olur mu.. acil şifalar diliyorum güçlü olki oğlun da güç bulsun senden..

Ayy bu kadar olur canım ben de bi isim bulup bu nasıl die sorsam annem, arkadaşlarım hepni kulp buluyorlar. Eşim hiç yorum yapmıyor sadece bu isim içine siniyor mu emin misin diyor, ben de değilim diyorum çünkü emin olamıyorum. Aynı dediğin gibi sanki bi isim var tam oğluma uygun ve bulunca hah işte bu diycem ama nerde o isim işte onu bulamıyorum... Günler geçiyor az kaldı ben de telaş yapıom

canım gecmıs olsun dunkı mesajlarnı okudum,acılın onunde bayılmakta sansına artık sıkı takıp ederler,mr cektımı doktorun plasenta ne durumda suan?Gelişim durmadıgı surece ben bu bebeyı almam dedı doktor,ıgneyı sordum ben de ,ıkı hafta sonra randevum var takıpte tutacagız,suyun azlmazsa,gelısım devam ederse,plasenta yeterse bebeye ıgneye gerek yok suanlık dedı.ay en azından nısanı yola verelım de mayısda doguralım dıyorum,kucuk bebege bakmak cok zor

Sokkkkkk oldummm canim arkadasimm allah ikinizede saglik sihhat versin. Yine simdiye kadar dayandi yavrunn. Sakin uUlme autunu sagarsin zaten buzluga att. Ay canim yaa rabbim ikinizi de korusun. Sukurki durumunuz iyii

Hayırlı olsun canım.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.çok duygulandım inan okuyunca.geçen gün biraz dertleşmiştik seninle çünkü aynı problemlerimiz vardı.dualarım seninle ve bebeğinle güzel haberlerini bekliyoruz

Rüyanı anlatıyorsun sandım baştan canım benim Allah sağlık versin yavruna ve en kısa zamanda küvezden çıkmayı nasip etsin. Dualarımız sizinle.

Canim bende de oluyordu gunde 2 3 defa sinirden stresten olmustu normal diyorlar ama icime sinmedi dr a soyledim fitil yazdi her gece uyumadan once kullandim 1 hafta artik hic olmuyor sertlesme dr-una soyle canim

hayırlısı canım,nasıl baktın sen cok zor demı?kuzenımın 2500 oldu kızı ay kurbaga gıbı 40 gun korkudan dokunamadım kıza,mınıcık ınsan dokunmaya kıyamıyor.

ayy inanmıyorum çok şaşırdım cnm hayırlı uğurlu olsun baya acelesi varmış miniğin hiç canını sıkma gayet iyi olacak bebişin görümcem 7 aylık doğum yaptı maşşalahı var şimdi bebeğin duarımız bebişinle hiç sıkma sen canını kavuştun ya gerisi de gelir elbet

Oğlunun babasının boğazına çökcek canım, yani kocasının Oğlumuza isim bulma konusunda kocalarımız hiç yardımcı olmuyor da ondan bahsediyorduk.
cumlenin gidişatı belliydi ama oğlumun kelimesi araya girince kafam karısı
ikinizin isminden ortak bişey üretin canım ya dasevdiğiniz bişeyden. eşimin bi arkadası balayını melisa otel diye bi yerde yapmışlar sonra kızları olunca ismini melisa koymuşlardı :)))

cnm rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah herşey yolunda giderde biran önce kavuşursun oğluşuna...

dünya hayatına bizimkilerden önce başlayacak belki de, sağ salim olsun da önce gelmek isterse önce gelsin kuzucuğun sen hiç canını sıkma. doğduktan sonra hızlıca gelişir, kilo alır sen merak etme :)
esım de ben de koc burcu ,ıkımız de sabırsız,bızden olan cocuk da cok normal boyle sabrsız olması

2015 haziran annelerinin ilk annesi olarak seni topikçe kutluyoruz canımm
canımmm çok sevindimmm yaa hem şok oldum hemde mutlu oldumm merak etme bebeğini canım rabbim onu sana çoktan bağışlamış ne guzel yaa çok sevindim senin adına sağ salim doğurmuşsun hemde normal doğumla hemde sağlıklı bi şekilde ayy ne guzel yaaa duygulandımm

dualarımız sen ve bebeğinle canım . Rabbim evladını sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…