- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.801
Aaa bu haftalarda nereden çıktı ki şimdi bulantı... insallah grip falan olmuyorsundur canım. Bi nane limon içmeyi denesenMidem bulaniyor
Yediklerimin hepsini cikarttim, patates hasliyorum simdi tok tutar bi de bulantiyi alir diye. Kizim hep ac kaldi bugünAaa bu haftalarda nereden çıktı ki şimdi bulantı... insallah grip falan olmuyorsundur canım. Bi nane limon içmeyi denesen
Oyyy Kıyamam. Patates de iyi gelir. Yesin annesi Patatesi bi kendine gelsin,besler kızını güzelce.Yediklerimin hepsini cikarttim, patates hasliyorum simdi tok tutar bi de bulantiyi alir diye. Kizim hep ac kaldi bugün
canim yeni gordum bende topigimizin ilk annesi sensin hayirli olsun Allah hayirli bir evlat eylesin saglikla buyusin insallah kuzenim ikiz dogurdu biri 500 gr digeri 900 gr masallah simdi 4yasina geldiler heraey cok olir insallahAllah razi olsun canım...inşallah atlaticaz oğlum için güçlü olmak zorundayım sut bekliyor annesinden çünkü...
Annesi yesin onun totosunu yine de pit pit vuruyor bana.Oyyy Kıyamam. Patates de iyi gelir. Yesin annesi Patatesi bi kendine gelsin,besler kızını güzelce.
oyy kiyamam ac kalmaz annesi o depodakileri kullaniyordur:)Yediklerimin hepsini cikarttim, patates hasliyorum simdi tok tutar bi de bulantiyi alir diye. Kizim hep ac kaldi bugün
Sağol canim benimY yigitali2015 bnde ayniyim cnm ruyalar,donmeler hic bitmiyorbide bnm nerdeyse hic sagima yatmamam gerekiyor o tarafta bobrek agrim cok yogun oluyor bazen.sola yatmaktanda bacagima
oyy kiyamam ac kalmaz annesi o depodakileri kullaniyordur:)
sen kendini,ozellikle ayaklari i sicak tut,nane limon ic balli balli yat dinlen canm.gecmis olsun
Şu anki ebnim hayalimd eo bugün üzerimde çok ağılrık var iş yerindeyim daha çok vakit var.Kizlar hastaneden geliyorum oglusumu gördum kan uyusmazlik ignemi oldum. Tansiyonum yine yuksek cikti. Saat birdede ise donecem ewde pijamalarimla tw karsisinda saatlerce yatmak istiyorum
canım sen doğum izninemi çıktın ohh ne guzel evdesinn :))))Günaydın kizlarrrbu ara yine çok uyumaya başladım bi ara hiç uyuyamiyordum. Kocam işe gitti nasıl alismisim varlığına bi tuhaf hallerdeyim. Kahvaltı hazırlamak ne zor geldi :) neyse yaptım kahvaltımizi bol vitaminli yarasın minik kızıma insallah
canımmmmmm şimdi okudum mesajını dün girememiştim... göz yaşlarıma hakim olmaya çalışıyorum.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah hem senin hem bebeğinin yardımcısı olsun dualarım seninle..bebeğin durumunun iyi olduğuna sevindim cok şükür.. öpüyorum seni canımmm benimmmmKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Şu anki ebnim hayalimd eo bugün üzerimde çok ağılrık var iş yerindeyim daha çok vakit var.
Ben Doğum izni öncesi rapor aldım canim:) dayanamadım valla ayrı şehirde tek başıma.canım sen doğum izninemi çıktın ohh ne guzel evdesinn :))))
aaaa kız naptın anaaaaa.....
en hızlı senin veled çıktı aaaa şoktayım halaaa.....
benide dün acilde çok ıkındırdılar akıntın geldimi merak etme gelirse dediler geldi nitekim ama korktum bende...
ay ne güzel cabucak atlatmışsın bebek ufak fazla zorlanmadın bak bünyen cabuk iyileşecek maşaallah...
hiççç merak etme annesi sadece solunum cihazı o ALLAHA şükürler olsun ooo iki haftaya kalmaz alır gelirsin oğluşunu evine...
başka sorun olmamış çoook şükür ay dündendir yüzümden düşen bin parçaydı cnm sıkkındı ağlayıp duruyordum nasıl mutlu olduuummm...
hayırlı olsun analı babalı büyüsün paşacık oy maşaallah... cnm benim dualarımdasınız oğlusunla çok öptüm...
bnmde sürekli aklımda yaa aslında yanına gidemediğimiz birebir göremediğimiz için aklımız onda kaldı sanırım hep merak içerisindeyizgunaydin kizlar
herkes iyidir ins.butun gece ruyamda marali gordum.ins.iyilerdir
bebislerimizle guzel bir gun olsun ins.
hayır olsun inşallah bende babannemi görmüştüm... Dua istiyordur belki senden canım...Rüyamda rahmetli dedemi gördüm. Çok özledim seni neden gelmedin diyorduhayır olsun
canım hiç anneyle babanın duyguları bir olurmu rabbim analık duygusunu bize doğuştan vermiş benim kız yegenim daha bebekkenden beridir oyuncak bebekleri alıp uyutuyor yemek yediriyor onlarla konuşuyor analık iç güdüsüyle :))) babalarınki sonradan olma canımm anca o kdr olur. kimileri hemen kendini kaptırır kimileri ağırdan alır napcan idare edicen artık doğuma kdr sıkma canını içinden seviyordur dışarıdan belli etmiyordur bende öyleyim :))Günaydın hatunlar, bgn pek bi keyifsiz uyandım nedense rüyalardan galiba :/ bide babamızın hevessiz gibi davranışı canımı sıkıyo. Tekmeliyo gel diyorum, ben gelince duruyo die hiç gelmiyokonuş diyorum doğunca konuşurum şimdi garip geliyo Dio :/
ben işyerimin yemekhanesinde yapıyorum canım. haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık biraz ekmek, sonrasında bir bardak süt. haftasonları daha bol oluyo tabi menum evde olunca ama çay kahvaltının butun vitaminini aldığı için nerdeyse hiç içmiyorum, haftasonları kaçamak yapıyorum aile kahvaltılarında bazen :))Kahvaltıda neler yiyorsunuz bakalııımm
bizimki maşallah akşamları yemek yedikten sonra uzanıyorum bütün enerjimi almaya başlıyor, tabi karnı tok sırtı pekte olunca içerde naralar atıyor o arada babasıda nasipleniyor tekmelerden :)))aynısından bitane de benim başımda var o gün baktım suratını astı hayırdır dedim ben elimi koyunca tekme atmıyo maşşallah sana habire atıyo tekmeyi diyo bende tekme ataken gel lan atıyo diyom o an kesiyo benim minik te az değil baktım baya baya trip yapıyo hayırdır lan hamilelik hormonların arttı herhalde bu ne tavır dedim :) daha babalık duyguları ağır basmıyo ne zaman kucaklarına alıcaklar o zaman bi kıpraşma olur
onu bnde düşündüm canım ama kiloların bir kısmı ya da şişkinlik hemen gitmeyeceği için yinede lohusa tarzı almakta fayda var bol bol rahat rahat giyeriz :)bizde bişey yok yok derken bi baktım boş odamız onun bebek arabası ana kucağı park yatağı ile dolmuş taşmış gardrobumun orta kısmını da bebeğime ayırdım raflı kısmı kozmetikleri pamukları yastıkları battaniyeleri hepsi ayrı ayrı elbiseleride askıda kuzumun açıp açıp seviyorum yetişmicek derken bitirdik galiba annemde ne bu aceleniz ben yanına gelince alcaktım hepsini diyo bekleyemem ki zaten çarşıya çıkıyorum yarım saatte pertim çıkıyo 1 ay sonra nolurum acaba:) annem gelincede yıkar ütüler çantamızı hazırlarız dedim hem daha kendime bişey almadım
bi de size şunu sorucam kızlar pek kilo almadım bebek doğduğundada karnımızın ineceğini varsayarsak lohusa pijaması yerine daha şık bi gecelik falan alsam daha mı iyi olur s yerine m alırım olur herhalde
biz öle dedikçe kızda kendini kötü hissediyor olabilir hatta keşke yazmasaydım sizide korkuttum yazmışvalla maral dan sonra kendime gelemedim korkularım daha da arttı erteledikçe kalıyo şimdiden alim de aklımdan çıksın sonra son zamanlar daha çok olur işim
rabbim acil şifalar versin canım inş iyileşecek merak etme sen... bende ailem konusunda çok hassasım en ufak bişeyde pıt pıt ağlamaya başlarım kendimi tutamamkızlar sizde bişey rica edebilir miyim?
babamın biran önce sağlığına kavusması için diliniz döndüğünce dua edebilir misiniz? cok moralim bozuk ağlamaktan gözkapaklarım yara oldu. oğlum için moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama konu insanın babası olunca kendini tutamıyo
aman dikkat et kendine canım kalkacaksanda yanında biri olsun sağa sola uzanma sakın bişey kaldırmayulaf ezmesi yedim 1 saat oldu kalkip kahvalti hazirlayamdm daha.bugun evde yalnizim kendim olucam diye pek mutluydum ama dunku dogumdan snr ayaga kalkmaya korkuyrm neyse kalkip yavastan hazirlayim biseler minnosum acikti iice
nazara geldin sanırım canım geçmiş olsunYediklerimin hepsini cikardim az once canim
oyy yerim onun totunuu annesi maşallahAyyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
olurmu canım çok yanlış düşünmüşssün lohusalık başına vurmuş sanırımÇok sağol canım benim olumsuz etkilenmeyin ne olur,bizim böyle yasayacaklarimiz varmış sizdede olacak diye bisey yok.uzmeyin kendinizi ben kendimi kotu hissediyorum yazmasaydim keşke diye.hepiniz için dua ediyorum.Lohusalarin duası kabul olurmuş, sizde bize edin olurmu.
şimdi kızın içerden saydırıyordur sana, anne beni insandan saymıyormusun diyeCok fenayım, yalnizim ühüh
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/
Yeni konumuz hayırlı olsuuun...
maral26 annemiz ve oğluna sağlıklı uzun hayırlı yıllar diliyoruz... Ve doğum hikayeni basligimizin altına isteriz topigimizin ilk annesiii:)
Yürekleri carptirdin bugun...
Oğlun en kısa zamanda evine gelsin insaAllaahh..:)
Cumartesi pazar evin yolunu bulamadik kocamla bolu agva şile maşukiye derken pzrtesi bulduk evi cok kotu şifayi kapmisim yatiomçilekli turtam nerelerdesin merak ettim seni :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?