2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah razi olsun canım...inşallah atlaticaz oğlum için güçlü olmak zorundayım sut bekliyor annesinden çünkü...
canim yeni gordum bende topigimizin ilk annesi sensin hayirli olsun Allah hayirli bir evlat eylesin saglikla buyusin insallah kuzenim ikiz dogurdu biri 500 gr digeri 900 gr masallah simdi 4yasina geldiler heraey cok olir insallah

benim de bulantılar geri döndü sanki. inşallah geçicidir ya da gece terlemeleri yüzündendir. istifra etmek çok canımı yakıyor benim de.

Y yigitali2015 bnde ayniyim cnm ruyalar,donmeler hic bitmiyorbide bnm nerdeyse hic sagima yatmamam gerekiyor o tarafta bobrek agrim cok yogun oluyor bazen.sola yatmaktanda bacagima
Yediklerimin hepsini cikarttim, patates hasliyorum simdi tok tutar bi de bulantiyi alir diye. Kizim hep ac kaldi bugün
oyy kiyamam ac kalmaz annesi o depodakileri kullaniyordur:)
sen kendini,ozellikle ayaklari i sicak tut,nane limon ic balli balli yat dinlen canm.gecmis olsun

Sağol canim benim

Kizlar hastaneden geliyorum oglusumu gördum kan uyusmazlik ignemi oldum. Tansiyonum yine yuksek cikti. Saat birdede ise donecem ewde pijamalarimla tw karsisinda saatlerce yatmak istiyorum
Şu anki ebnim hayalimd eo bugün üzerimde çok ağılrık var iş yerindeyim daha çok vakit var.

canım sen doğum izninemi çıktın ohh ne guzel evdesinn :))))

canımmmmmm şimdi okudum mesajını dün girememiştim... göz yaşlarıma hakim olmaya çalışıyorum.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah hem senin hem bebeğinin yardımcısı olsun dualarım seninle..bebeğin durumunun iyi olduğuna sevindim cok şükür.. öpüyorum seni canımmm benimmmm

Allah razi olsun canım inşallah bakalım tek duam sağlıklı olması ve en kısa surede toparlaması yavrumun.Dualariniza ihtiyacimiz var,dualarim hepinizle...

sabahtan bu yana yazılanları okudum alıntılayabildiklerimi cevaplıcam baya uzun oldu ama
gunaydin kizlar
herkes iyidir ins.butun gece ruyamda marali gordum.ins.iyilerdir
bebislerimizle guzel bir gun olsun ins.
bnmde sürekli aklımda yaa aslında yanına gidemediğimiz birebir göremediğimiz için aklımız onda kaldı sanırım hep merak içerisindeyiz
Rüyamda rahmetli dedemi gördüm. Çok özledim seni neden gelmedin diyordu hayır olsun
hayır olsun inşallah bende babannemi görmüştüm... Dua istiyordur belki senden canım...
canım hiç anneyle babanın duyguları bir olurmu rabbim analık duygusunu bize doğuştan vermiş benim kız yegenim daha bebekkenden beridir oyuncak bebekleri alıp uyutuyor yemek yediriyor onlarla konuşuyor analık iç güdüsüyle :))) babalarınki sonradan olma canımm anca o kdr olur. kimileri hemen kendini kaptırır kimileri ağırdan alır napcan idare edicen artık doğuma kdr sıkma canını içinden seviyordur dışarıdan belli etmiyordur bende öyleyim :))
Kahvaltıda neler yiyorsunuz bakalııımm
ben işyerimin yemekhanesinde yapıyorum canım. haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık biraz ekmek, sonrasında bir bardak süt. haftasonları daha bol oluyo tabi menum evde olunca ama çay kahvaltının butun vitaminini aldığı için nerdeyse hiç içmiyorum, haftasonları kaçamak yapıyorum aile kahvaltılarında bazen :))
bizimki maşallah akşamları yemek yedikten sonra uzanıyorum bütün enerjimi almaya başlıyor, tabi karnı tok sırtı pekte olunca içerde naralar atıyor o arada babasıda nasipleniyor tekmelerden :)))
onu bnde düşündüm canım ama kiloların bir kısmı ya da şişkinlik hemen gitmeyeceği için yinede lohusa tarzı almakta fayda var bol bol rahat rahat giyeriz :)
valla maral dan sonra kendime gelemedim korkularım daha da arttı erteledikçe kalıyo şimdiden alim de aklımdan çıksın sonra son zamanlar daha çok olur işim
biz öle dedikçe kızda kendini kötü hissediyor olabilir hatta keşke yazmasaydım sizide korkuttum yazmış bende tam tersine etki yaptı saf saf guldum okuyunca sevindim nedense
rabbim acil şifalar versin canım inş iyileşecek merak etme sen... bende ailem konusunda çok hassasım en ufak bişeyde pıt pıt ağlamaya başlarım kendimi tutamam
yulaf ezmesi yedim 1 saat oldu kalkip kahvalti hazirlayamdm daha.bugun evde yalnizim kendim olucam diye pek mutluydum ama dunku dogumdan snr ayaga kalkmaya korkuyrm neyse kalkip yavastan hazirlayim biseler minnosum acikti iice
aman dikkat et kendine canım kalkacaksanda yanında biri olsun sağa sola uzanma sakın bişey kaldırma
Yediklerimin hepsini cikardim az once canim
nazara geldin sanırım canım geçmiş olsun
oyy yerim onun totunuu annesi maşallah ileride dikkat et oğluşuna çok tezcanlı hareketli biri olacak koç burcunun en buyuk ozelliği zaten sabırsız olması bak duramadı anne karnında bnm eşimde öyle hiç duramaz yerinde :))) sabırsızlıkla buraya oğlumu aldık evimize geldik yazmanı bekliyoruz canım arkasındanda bir foto tabiki Allah acil şifalar versin tekrar opüyoruz ikinizide oğluşum çok kıskandı sizi
olurmu canım çok yanlış düşünmüşssün lohusalık başına vurmuş sanırım burda sevinçlerimizle beraber üzüntülerimize paylaşıcaz herzmn boyleydi böle olmayada devam edecek
Cok fenayım, yalnizim ühüh
şimdi kızın içerden saydırıyordur sana, anne beni insandan saymıyormusun diye

Tamam canım vakit bulduğum en kısa zamanda yazicam hemen inşallah... Sütle cebellesmekten sizin yazdiklarinizi bile okuyamiyorumki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…