2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ayyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.

İnşallah bir an önce kavuşursun oğluna, kucağına alırsın.

bebeğinin iyi olmasına çoookk sevindim canım benim bi an önce kavuşun inşallah

Kizlar maral26 arkadasimiz ve bebegi icin birer ayetel kürsi okuyalimmmm.

Ayyyy Allah hepinizden razi olsun.Rabbim size hic birinize sıkıntı yaşamadan Doğum yapıp kucağınıza almayı nasip etsin yavrularinizi.Duadan başka biseye ihtiyacımız yok çünkü.

adanadaydın dimi canım sen?keşke giderken beni de alsan oğlumun çoğu şeyi hazır da benim hiçbişeyim yok.zaten riskliyim yatıyorum çıkamıyorum dışarı nasıl alcam bilmiyorum

maral26 nin haberinden snr hic bir msji anlayarak okumadim
Allahim soklardayim,cok duygulandim
Allah guc versin.yardimcilari olsun
bi tarafimda mutlu cok zor geciriyordu ayy cok tuhafim
topigimizin ilk bebegi geldi

Çok sağol canım benim olumsuz etkilenmeyin ne olur,bizim böyle yasayacaklarimiz varmış sizdede olacak diye bisey yok.uzmeyin kendinizi ben kendimi kotu hissediyorum yazmasaydim keşke diye.hepiniz için dua ediyorum.Lohusalarin duası kabul olurmuş, sizde bize edin olurmu.

etmez miyiz canm bnm hep aklimdasin
tabii etkilendk am bugun daha iyiyiz emin ol
sen nasilsin?oglun nasil?ins.her sey daha guzel olucak uzme kendini

sen hiç üzme canım kendini süt lazım bebeğine bol bol güzel düşün güzel olsun etrafımda çok 7 aylık doğan var maşallah şimdi tosun gibiler :)

Ben iyiyim canım dikislerimde hafif ağrı var sadece.
Topiğimizin İlk Annesi hoşgeldin :) Umarım en kısa sürede de Oğluşuna kavuşursun dualarımız abimizle e şimdi o hepsinin abisi olacak abilik yapacak hepsine onun için daha güçlü olması lazım biz ona içimizden dualarımızla telkinde bulunuyoruz merak etme annesi :) En kısa sürede abimiz kendini toparlıyacak ve kollarını açıp bizleri bekleyecek :))) Öpüyoruz seni kendine iyi bak :)

Allah razi olsun canım...inşallah atlaticaz oğlum için güçlü olmak zorundayım sut bekliyor annesinden çünkü...

Masallah cnm xok güzel gecmisss. Allah bizede kolay dogumlar nasip etsin. Tak cvp icin

canım herşey daha da güzel olcak allahın izniyle.inan dünden beri aklım hep sende.çok etkilendim senin ve oğluşunun iyi olması için dua ettim.bak herşey iyiye gidiyo kakasını yapması sütünü içecek olması bunlar çok iyi gelişmeler daha da iyi olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…