- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.761
dualrımız seninle bebenle cnm hiç üzülme biz daha da güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut peki sen nasılsın ağrın sızın var mı
Uykusuzluk bende mide bulantisi yapiyor canim. Bugun birsey var ustumde sabah da burnum kanadinoldu canım ya niye miden bulandı gözüm kalmadı merak etme:)
Oh taze annemiz gelmiş :)Ben iyiyim canım dikislerimde hafif ağrı var sadece.
Ben kurban olurum ona,aklım sende telefonu şarja koyuyorum temizlik yapıyorum içim içime sığmıyor bir şey yazdı mı diye. Koşup gelip bakıyorum,güçlü ol annesi en çok sana ihtiyacı var biliyorsun. Hepimizin duaları seninle,rabbim gönlüne ferahlık versin hiçbir şeyi dert etme. Bebeğin sağlıklı olsun da,gerisi boş.Nelar yapmış bu topic bize,ta içimde hissediyorum sevincini endişeni. Allaha emanetsiniz
İnşallah bir an önce kavuşursun oğluna, kucağına alırsın.Ayyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
bebeğinin iyi olmasına çoookk sevindim canım benim bi an önce kavuşun inşallahAyyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
Kizlarmaral26 arkadasimiz ve bebegi icin birer ayetel kürsi okuyalimmmm.
adanadaydın dimi canım sen?keşke giderken beni de alsankızlar bugün çarşıya çıkıp oğluşuma bişeler alıcam ayy çok heycanlandım babamız da yorulursun gitme otur evde akşam gelince de belim ağrıyo kıçım ağrıyo deme diyo Allahım ya şimdi oturursam hepten oturrum zaten son ay mı gidim şeyimi kaldıramam didim bi rahat bırak ana oğul gezicik kıskanma didim
maral26 nin haberinden snr hic bir msji anlayarak okumadim
Allahim soklardayim,cok duygulandim
Allah guc versin.yardimcilari olsun
bi tarafimda mutlu cok zor geciriyordu ayy cok tuhafim
topigimizin ilk bebegi geldi
etmez miyiz canm bnm hep aklimdasinÇok sağol canım benim olumsuz etkilenmeyin ne olur,bizim böyle yasayacaklarimiz varmış sizdede olacak diye bisey yok.uzmeyin kendinizi ben kendimi kotu hissediyorum yazmasaydim keşke diye.hepiniz için dua ediyorum.Lohusalarin duası kabul olurmuş, sizde bize edin olurmu.
dikkat et kendine işin yoksa yat uyu bol bol dinlenUykusuzluk bende mide bulantisi yapiyor canim. Bugun birsey var ustumde sabah da burnum kanadi
Çok sağol canım benim olumsuz etkilenmeyin ne olur,bizim böyle yasayacaklarimiz varmış sizdede olacak diye bisey yok.uzmeyin kendinizi ben kendimi kotu hissediyorum yazmasaydim keşke diye.hepiniz için dua ediyorum.Lohusalarin duası kabul olurmuş, sizde bize edin olurmu.
Topiğimizin İlk Annesi hoşgeldin :) Umarım en kısa sürede de Oğluşuna kavuşursun dualarımız abimizle e şimdi o hepsinin abisi olacak abilik yapacak hepsine onun için daha güçlü olması lazım biz ona içimizden dualarımızla telkinde bulunuyoruz merak etme annesi :) En kısa sürede abimiz kendini toparlıyacak ve kollarını açıp bizleri bekleyecek :))) Öpüyoruz seni kendine iyi bak :)Ben iyiyim canım dikislerimde hafif ağrı var sadece.
Canım benim ne çok konuştuk seninle.hep dua ettim senin için. Hep içinde korkuyla geldin bu haftaya ama miniğimiz sabırsız çıktı.
Çok duygulandim çok tuhaf duygular icindeyim ben de pek iyi değilim bu aralar bakmiyordum buralara bi bakayım dedim.mesajinla karşılaştım. Titreyerek okudum resmen..cok şükür ki sadece solunum için kuvezde.
Çok iyi olacak canım hersey öyle hızlı büyüyecek ki sen bile sasiracaksin. Benim ablam da 7 aylık doğmuş,annem hep anlatır kucucukmus.simdi gorsen çok iyi mevkide çalışan zehir gibi bir kız. Küçük doğanlar hep zeki oluyor zaten tescilli bu :) dualarimdasiniz,yüreğime islediniz. Bekliyorum iyi haberlerinizi.
Masallah cnm xok güzel gecmisss. Allah bizede kolay dogumlar nasip etsin. Tak cvp icinHayır canım. O kadar kötü anlattıkar ki bana hiç istemiyordum sezeryan son ana kadar kafını etmedi doktorum zaten. İri bebek oldupunu bana söylemedi normal doğurtmaya çalıştı ama gelmedi bebeğim. Öncelikle uyanırken nefes akamıycaksın korkma dediler. Hiç öyle bişey yaşamadım. Kendine gelince burnundan nefes al ağzından ver. İkincisi eline narkozu saplayacalar dediler damar yolundan narkoz verildi. Ben bide grip olmuştum 2 gün öncesinde onun için ilk gün öksürmekte zorlandım. Onun dışında çok şükür hiç bi zorluk yaşamadım zaten ağrı kesici yapıyırlar sen istersen. Hanilelikten ondan zordu. Sezeryan olduğumun akşamı ayağa kalktım yürüdüm. Seni ayağa kaldırdıklarında bolbol yürü yürüdükçe gazını atacaksın rahatlıycaksın çünkü. Ve daha çabuk ayaklanacaksın. 5 günlükten beri evde tekim çok şükür yolunda herşey.
canım herşey daha da güzel olcak allahın izniyle.inan dünden beri aklım hep sende.çok etkilendim senin ve oğluşunun iyi olması için dua ettim.bak herşey iyiye gidiyo kakasını yapması sütünü içecek olması bunlar çok iyi gelişmeler daha da iyi olcak inşallahAyyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
maral26 baska gruptan arkadslarada verdim haberini herkesten dua etmelerini istedim sen ve bebgin icin.korkma canm benm hepimizin dualari seninle
Allah razi olsun canım çok mutlu ettin beni çok sağol...çok iyi düşünmüşsün canım ben doğurmuşum gibi heyecanlandım ve dua ediyorum arkadaşımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?