- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.841
Allah razi olsun canım benim,sabırsız oğlum benim inşallah Rabbimin izniyle çabucak buyur ve ayni hızla evimize gelir inşallah..
Aminnnn canım benim inşallah...
canım sen allahtan çantanı hazırlamıştın.. ne olucağını bilemiyor insan işte. beyefendi gelmeye karar verdi bi andaAllah razi olsun canım benim,sabırsız oğlum benim inşallah Rabbimin izniyle çabucak buyur ve ayni hızla evimize gelir inşallah..
Aminnnn canım benim inşallah...
hosgeldin cnm
bnm pijamalarda hazir ama bebisimin hic biseyi hazir degil daha bende 30 haftayi bi goreyim Allahin izniyle yavastan hazirlamaya baslicam
Merabalar tekrardannnBen de az önce kuzumu gördüm geldim 27 haftalık 925 gr ve 35 cm dedi doktorumuz. öyle bi yatmıştı ki iki eli ve bi ayağı da başının yanında herşey yolunda gidiyor şimdilik. bizim kız haziranın 20sinde falan gelicek sanırım öyle bi his var nedense.
ne zaman isterlerse o zaman gelsinler sağlıkla kucağımızaMaşallah kuzuna.
Benimde içimden nedende 25 mayıs tarihi geçiyor ama evdeki hesaplar maalesef çarşıya uymuyor.
Sağlıkla gelsinler yeterki.
sağol canım babam daha önce kanser tedavisi görmüştü ama erken teşhis koyulduğu için çabuk atlattı doktorlar dünkü kontrolde bi karartı görmüşler tekrar ilaç alıcak 2 ay. buna da şükür tabi ki ama insanın yüreği yanıyo işte.gecmıs olsun canım neyı var,ederız tabıı kı ınsallah bı an once ıyılesır de sen de bebısı uzmezsın bak sonra stres olur mınık
Ben hala tam anlamıyla toparlanamadim... bi tane top kek bi tabak da makarna yiyebildim sadece. Patatesi yiyemedim icim almadi. Evim de aldi basini gitti. Midemden garip garip sesler geliyor...Geçmiş olsun canım dün akşam da ben yediklerimi çıkarttım ama şimdi iyiyim şükür.
Neden çıkartım bende bilmiyorum.
yok canım yeğeni felan, ama hissedemediği doğru, geçen öylesine sarılmıştı o an hissetti tekmeyi beklemediği bi andı, şok oldu ama duygularını çok gösteremez. Bende dedimki oğlum baban seni çok seviyomuş, o da anasını daha çok seviyom DioKüçük yeğeni falan yok mu? Bi de babalara soyut geliyo daha . Biiz hissediyoruz içimizde ama onların öyle bi şansı yok. Bizim babamızın küçük yeğenleri var 2 tane bi de onun yanında büyümüşler ablasının hamileliğini falan biliyo. O yüzden sürekli eli karnımda bebiş de onun sesine hemen tepki veriyo
allahım resmen çocuk gibiler ya :) doğduktan sonra bebeğim benden çok onu sevecekmiş merak etmicekmişim bide böyle Dio :)aynısından bitane de benim başımda var o gün baktım suratını astı hayırdır dedim ben elimi koyunca tekme atmıyo maşşallah sana habire atıyo tekmeyi diyo bende tekme ataken gel lan atıyo diyom o an kesiyo benim minik te az değil baktım baya baya trip yapıyo hayırdır lan hamilelik hormonların arttı herhalde bu ne tavır dedim :) daha babalık duyguları ağır basmıyo ne zaman kucaklarına alıcaklar o zaman bi kıpraşma olur
ahh canım çok geçmiş olsun söyleseydin ya adresi verirdim gecerken banada ugrardınız bende şile yolu üzerinde oturuyorum :))))) bol bol yat dinlen o zmn canım iyileşince bekliyoruz katılımını :))))Cumartesi pazar evin yolunu bulamadik kocamla bolu agva şile maşukiye derken pzrtesi bulduk evi cok kotu şifayi kapmisim yatiom
gunaydin kizlar
herkes iyidir ins.butun gece ruyamda marali gordum.ins.iyilerdir
bebislerimizle guzel bir gun olsun ins.
Ay canım yaa oğluşun iyi olacak senin sütünüde içince çok çabuk toparlıcak inşallah.haberlerini ver sürekli merakta Bırakma bizi.Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...
dışarıdan birilerine anlatınca garip gelir netten forumdan arkadas deyince..ama bi bilseler ki bütün moral kaynagımız dert ortagımız bu arkadaslıklarımız..Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...
Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...
hım şimdi hatırladım canım sölemiştin :)) iyi yapmışsın canım ben doğum sonrasına bıraktım çoğunu sadece 3 haftasınu dogum oncesi kullanıcam :))Ben Doğum izni öncesi rapor aldım canim:) dayanamadım valla ayrı şehirde tek başıma.
sağol canım babam daha önce kanser tedavisi görmüştü ama erken teşhis koyulduğu için çabuk atlattı doktorlar dünkü kontrolde bi karartı görmüşler tekrar ilaç alıcak 2 ay. buna da şükür tabi ki ama insanın yüreği yanıyo işte.
Ben hala tam anlamıyla toparlanamadim... bi tane top kek bi tabak da makarna yiyebildim sadece. Patatesi yiyemedim icim almadi. Evim de aldi basini gitti. Midemden garip garip sesler geliyor...
anladım canım o zaman dediğin gibi yavas yavas kontrollü olarak hareket edersen bişey olmaz sanırım :)E Esra_Babies sagol canim bugun yardimci kiz izinli annecimde gitti yalnizm artik yavas yavas idare etcem
için almıyormu yediğini çıkarıyormusun başka şikayetlerin varmı peki Allah korusun gıda zehirlenmesi tarzı bişey olmasında..Ben hala tam anlamıyla toparlanamadim... bi tane top kek bi tabak da makarna yiyebildim sadece. Patatesi yiyemedim icim almadi. Evim de aldi basini gitti. Midemden garip garip sesler geliyor...
Bi kere cikarttim canım. Hafif hafif bulantim var.için almıyormu yediğini çıkarıyormusun başka şikayetlerin varmı peki Allah korusun gıda zehirlenmesi tarzı bişey olmasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?