2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah razi olsun canım benim,sabırsız oğlum benim inşallah Rabbimin izniyle çabucak buyur ve ayni hızla evimize gelir inşallah..
Aminnnn canım benim inşallah...

Erken doğma sebebi belli mi canım. Ben konuyu kaçırmış olabilirim.

Allah razi olsun canım benim,sabırsız oğlum benim inşallah Rabbimin izniyle çabucak buyur ve ayni hızla evimize gelir inşallah..
Aminnnn canım benim inşallah...
canım sen allahtan çantanı hazırlamıştın.. ne olucağını bilemiyor insan işte. beyefendi gelmeye karar verdi bi anda

hosgeldin cnm
bnm pijamalarda hazir ama bebisimin hic biseyi hazir degil daha bende 30 haftayi bi goreyim Allahin izniyle yavastan hazirlamaya baslicam

Bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim hepsi hazırdı, dün etkilendim kendiminkileri de yıkadım ütüledim, sadece çantamız hazırlanacak.

Maşallah kuzuna.

Benimde içimden nedende 25 mayıs tarihi geçiyor ama evdeki hesaplar maalesef çarşıya uymuyor.

Sağlıkla gelsinler yeterki.

gecmıs olsun canım neyı var,ederız tabıı kı ınsallah bı an once ıyılesır de sen de bebısı uzmezsın bak sonra stres olur mınık
sağol canım babam daha önce kanser tedavisi görmüştü ama erken teşhis koyulduğu için çabuk atlattı doktorlar dünkü kontrolde bi karartı görmüşler tekrar ilaç alıcak 2 ay. buna da şükür tabi ki ama insanın yüreği yanıyo işte.

Geçmiş olsun canım dün akşam da ben yediklerimi çıkarttım ama şimdi iyiyim şükür.

Neden çıkartım bende bilmiyorum.
Ben hala tam anlamıyla toparlanamadim... bi tane top kek bi tabak da makarna yiyebildim sadece. Patatesi yiyemedim icim almadi. Evim de aldi basini gitti. Midemden garip garip sesler geliyor...

yok canım yeğeni felan, ama hissedemediği doğru, geçen öylesine sarılmıştı o an hissetti tekmeyi beklemediği bi andı, şok oldu ama duygularını çok gösteremez. Bende dedimki oğlum baban seni çok seviyomuş, o da anasını daha çok seviyom Dio onu hep 3. Şahıs görüyo, doğunca nolcak bakalım, beni kıskanacağı kesin de

allahım resmen çocuk gibiler ya :) doğduktan sonra bebeğim benden çok onu sevecekmiş merak etmicekmişim bide böyle Dio :)

Cumartesi pazar evin yolunu bulamadik kocamla bolu agva şile maşukiye derken pzrtesi bulduk evi cok kotu şifayi kapmisim yatiom
ahh canım çok geçmiş olsun söyleseydin ya adresi verirdim gecerken banada ugrardınız bende şile yolu üzerinde oturuyorum :))))) bol bol yat dinlen o zmn canım iyileşince bekliyoruz katılımını :))))

gunaydin kizlar
herkes iyidir ins.butun gece ruyamda marali gordum.ins.iyilerdir
bebislerimizle guzel bir gun olsun ins.

Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...

Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...
Ay canım yaa oğluşun iyi olacak senin sütünüde içince çok çabuk toparlıcak inşallah.haberlerini ver sürekli merakta Bırakma bizi.

dışarıdan birilerine anlatınca garip gelir netten forumdan arkadas deyince..ama bi bilseler ki bütün moral kaynagımız dert ortagımız bu arkadaslıklarımız..
en kısa zamanda evinize beraber dönersiniz inşallah canım..

öksürmekten bıkmış durumdayım ilaçta vermedi doktorlar en sonunda kadın doğum doktorumu aradım yarın gel kasılmana sebep olur dediki ben öksürdükçe bebekte aşağı baskı yapıyordu o yüzden aramıştım zaten yarın raporumda bitiyordu gidip ondanda rapor alayım baride bu haftayı kapatayım şunun şurasında 3 hafta sonra izne çıkıyorum zaten hiç bir şeyim hazır değil daha zamanda azalıyor offf kafam bi dünya (((

hadi gözün aydın canım dinlen bol bol sütün olsun inşallah oğluşunda bu sütleri içip hemen cecik annesinin yanına gelsin dualarımız sizinle :))

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Ben hala tam anlamıyla toparlanamadim... bi tane top kek bi tabak da makarna yiyebildim sadece. Patatesi yiyemedim icim almadi. Evim de aldi basini gitti. Midemden garip garip sesler geliyor...

Sen iyi olda ev varsın alıp başını gitsin.

için almıyormu yediğini çıkarıyormusun başka şikayetlerin varmı peki Allah korusun gıda zehirlenmesi tarzı bişey olmasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…