- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.821
Oyyyy kurban olurum ben sana canım Allah razi olsun...hastaneden çıktım aksam bebeğimi görüp canım,bu akşam gene gidicem görmeye yavrumu inşallah...ay ne oluyor bana salya sümük ağlıyorum yaaaa.....
maralcım nasıl istiyorum yanında olmayı...
maşaallah oğlusuna oy kurban olam ben onu yaradanaaa...
hangi hastanedesin bişeye ihtiyacın var mı?
özelden cebimi yazıyorum ara beni hemen gelirim...
Çok güzeller ya. Güle güle giysin miniğin :) Bunlar 0-3 ay mı yoksa 3-6 mı? Ben de yazlık kıyafetleri nasıl alsam diye düüşünüyorumGüzel anneler merhaba o kadar kötü bi güne başladım kialdığım haber beni yıktı kimsenin canını sıkmamak için nedenini yazmıyorum kötü kötü düşüncelere kapılmayın diye. bende daha toparlayamadım kendimi. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın ama erken ama zamanında sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Bu arada lcw waikiki nin sitesini de takip edin hanımlar indirilim ürünleri oluyor ve tatlılar ve benim göbiş kadraja girmiş
Eki Görüntüle 1470249 Eki Görüntüle 1470250 Eki Görüntüle 1470251 Eki Görüntüle 1470252 Eki Görüntüle 1470253
Rabbim en kısa zamanda eve de getirmeyi kucağına almayı nasip etsin oğlunu. Dualarım sizinle dünden beriOyyyy kurban olurum ben sana canım Allah razi olsun...hastaneden çıktım aksam bebeğimi görüp canım,bu akşam gene gidicem görmeye yavrumu inşallah...
gecmıs olsun canım neyı var,ederız tabıı kı ınsallah bı an once ıyılesır de sen de bebısı uzmezsın bak sonra stres olur mınıkkızlar sizde bişey rica edebilir miyim?
babamın biran önce sağlığına kavusması için diliniz döndüğünce dua edebilir misiniz? cok moralim bozuk ağlamaktan gözkapaklarım yara oldu. oğlum için moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama konu insanın babası olunca kendini tutamıyo
Ediyor teyzesi etmezmi, aramisti hastanedeyken kaynanam abimiz diyorki anne kardesimide alin gelin kardeşin küçük biraz oğlum burada mama verecekler birkaç gün cikicak gelip alicaz dedim,ağladı sonra diyoki anne ben Kuran okurken dua ederim kardeşime... Kuzum benim Rabbim kardeşiyle onu bize bagislasin.oy oy aklıma ne geldi...
abicigi şimdi musaf hamza bebek için kuranlar okur dualar eder masum meleğim benim...
hemencececik Cenabı Hak kardesini eve yollar o mübaregin dualarına ...
kurban olam sizi yaradana beeen...
Şoku yavaş yavaş atlatıyorum üstümden.
Aramızda 3 gün var, hem tedirgin oldum, hem korktum, hem üzüldüm hemde bebeğinin genel durumunun iyi olmasına sevindim.
Kendimi çok değişik duygular içinde hissediyorum.
Rabbim sağlıkla evimize çıktık dediğin günleri yazmanı da nasip eder inş.
amiin canım benim.. Allah sana sabır versin dualarım seninle..ilk haberini okudum o sayfadan bu sayfaya gelene kadar ağladım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...Ediyor teyzesi etmezmi, aramisti hastanedeyken kaynanam abimiz diyorki anne kardesimide alin gelin kardeşin küçük biraz oğlum burada mama verecekler birkaç gün cikicak gelip alicaz dedim,ağladı sonra diyoki anne ben Kuran okurken dua ederim kardeşime... Kuzum benim Rabbim kardeşiyle onu bize bagislasin.
Amin İnşallah güle güle giydirmek nasip olsun 2 takım 3-6 ay 1 tanesi 0-3 ay arası bunların bende çok kararsız kalıyorum beden konusunda ama arkadaşımın yeni bebeği oldu 0-3/3-6 ay bedenlerini rahatlıkla giydiriyor..Çok güzeller ya. Güle güle giysin miniğin :) Bunlar 0-3 ay mı yoksa 3-6 mı? Ben de yazlık kıyafetleri nasıl alsam diye düüşünüyorum
kizz nerdesin sen merak ettim vallaCumartesi pazar evin yolunu bulamadik kocamla bolu agva şile maşukiye derken pzrtesi bulduk evi cok kotu şifayi kapmisim yatiom
Ay cok duygulandim ki ben canim benim ya,Rabbim evlatlarini sana bagislasin insallah oglunu alip evinize gidersiniz tez zamnda cok guzel bi aile olursunuz insallahEdiyor teyzesi etmezmi, aramisti hastanedeyken kaynanam abimiz diyorki anne kardesimide alin gelin kardeşin küçük biraz oğlum burada mama verecekler birkaç gün cikicak gelip alicaz dedim,ağladı sonra diyoki anne ben Kuran okurken dua ederim kardeşime... Kuzum benim Rabbim kardeşiyle onu bize bagislasin.
Allah im ilk kim anne olacak derken bu sok haber oldu. Ayni dogumun kolayligi gibi oglunuda cabucak alirsin kucagina Insallah. Allah sizi birbirinize bagislasin. Saglik sihhat olsun
Selam arkadaşlar nasılsınız? bebekler de sizlerde iyisinizdir umarım.
Ben ve kızlarım şükür iyiyiz.
Dünkü şokun üstüne hastane pijama takımlarımı yıkadım ütüledim elimin altında temiz olsun dedim.
Çantamı da bu aralar hazırlamayı düşünüyorum.
Sizler hazırladınız mı?
Neler koydunuz içine?
Alıntılarım kaybolduu
Doğum günümü kutlayan herkese çok tesekkür ederim canlarım
Ama beni asıl mutlu eden, duygulandıranmaral26 arkadasımızın haberini okumak oldu.
Kendimi doğum günü hediyesi almış gibi hissettim.
Maşallahhhhh, okuduğumdan beri dualarımdasın canım.
Rabbim sağlıkla tez zamanda kucağına alıp çıkmayı nasip etsin hastaneden.
Hayırla, sağlıkla büyüsün sabırsız paşamızz
Yediklerimin hepsini cikarttim, patates hasliyorum simdi tok tutar bi de bulantiyi alir diye. Kizim hep ac kaldi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?