2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyyyy kurban olurum ben sana canım Allah razi olsun...hastaneden çıktım aksam bebeğimi görüp canım,bu akşam gene gidicem görmeye yavrumu inşallah...

Güzel anneler merhaba o kadar kötü bi güne başladım ki aldığım haber beni yıktı kimsenin canını sıkmamak için nedenini yazmıyorum kötü kötü düşüncelere kapılmayın diye. bende daha toparlayamadım kendimi. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın ama erken ama zamanında sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Bu arada lcw waikiki nin sitesini de takip edin hanımlar indirilim ürünleri oluyor ve tatlılar ve benim göbiş kadraja girmiş

Çok güzeller ya. Güle güle giysin miniğin :) Bunlar 0-3 ay mı yoksa 3-6 mı? Ben de yazlık kıyafetleri nasıl alsam diye düüşünüyorum

Oyyyy kurban olurum ben sana canım Allah razi olsun...hastaneden çıktım aksam bebeğimi görüp canım,bu akşam gene gidicem görmeye yavrumu inşallah...
Rabbim en kısa zamanda eve de getirmeyi kucağına almayı nasip etsin oğlunu. Dualarım sizinle dünden beri

gecmıs olsun canım neyı var,ederız tabıı kı ınsallah bı an once ıyılesır de sen de bebısı uzmezsın bak sonra stres olur mınık

oy oy aklıma ne geldi...

abicigi şimdi musaf hamza bebek için kuranlar okur dualar eder masum meleğim benim...
hemencececik Cenabı Hak kardesini eve yollar o mübaregin dualarına ...
kurban olam sizi yaradana beeen...
Ediyor teyzesi etmezmi, aramisti hastanedeyken kaynanam abimiz diyorki anne kardesimide alin gelin kardeşin küçük biraz oğlum burada mama verecekler birkaç gün cikicak gelip alicaz dedim,ağladı sonra diyoki anne ben Kuran okurken dua ederim kardeşime... Kuzum benim Rabbim kardeşiyle onu bize bagislasin.

Aminnnn canım insallah...

amiin canım benim.. Allah sana sabır versin dualarım seninle..ilk haberini okudum o sayfadan bu sayfaya gelene kadar ağladım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Çok güzeller ya. Güle güle giysin miniğin :) Bunlar 0-3 ay mı yoksa 3-6 mı? Ben de yazlık kıyafetleri nasıl alsam diye düüşünüyorum
Amin İnşallah güle güle giydirmek nasip olsun 2 takım 3-6 ay 1 tanesi 0-3 ay arası bunların bende çok kararsız kalıyorum beden konusunda ama arkadaşımın yeni bebeği oldu 0-3/3-6 ay bedenlerini rahatlıkla giydiriyor..

kızlar bi mutluyum bi hüzünlü.. dün girememiştim misafir geldi akşamda ağrım vardı aklım hep burdaydı bi okuyamadım diye bugun okumamla ağlamam bir oldu 80 sayfayı ağlaya ağlaya okudum.. maral için mutluyum ama ne biliyim içim bi şekil.. bende erken doğum bekliyorum korkuyorum sanırım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ah şu yawrularımızı bi alsak kucaklarımıza sağlıklı sıhhatli bi şekilde.. bende yeni olmama rağmen içime işlemişsiniz resmen sanki kardeşim canım doğum yapmış gibi hissettim çıkıp yanında olmak istedim elinden tutmak istedim bi an.. ama bunları yapamasamda dua ediyorum marala ve hepimize.. Allah kabul etsin inşallah..

Ay cok duygulandim ki ben canim benim ya,Rabbim evlatlarini sana bagislasin insallah oglunu alip evinize gidersiniz tez zamnda cok guzel bi aile olursunuz insallah

Selam arkadaşlar nasılsınız? bebekler de sizlerde iyisinizdir umarım.

Ben ve kızlarım şükür iyiyiz.

Dünkü şokun üstüne hastane pijama takımlarımı yıkadım ütüledim elimin altında temiz olsun dedim.

Çantamı da bu aralar hazırlamayı düşünüyorum.

Sizler hazırladınız mı?

Neler koydunuz içine?

Allah im ilk kim anne olacak derken bu sok haber oldu. Ayni dogumun kolayligi gibi oglunuda cabucak alirsin kucagina Insallah. Allah sizi birbirinize bagislasin. Saglik sihhat olsun

Aminnnn canım Allah razi olsun inşallah,sabırsızlıkla bekliyorum zaten kucagima almayı inşallah...

hosgeldin cnm
bnm pijamalarda hazir ama bebisimin hic biseyi hazir degil daha bende 30 haftayi bi goreyim Allahin izniyle yavastan hazirlamaya baslicam

Allah razi olsun canım benim,sabırsız oğlum benim inşallah Rabbimin izniyle çabucak buyur ve ayni hızla evimize gelir inşallah..
Aminnnn canım benim inşallah...

Merabalar tekrardannn Ben de az önce kuzumu gördüm geldim 27 haftalık 925 gr ve 35 cm dedi doktorumuz. öyle bi yatmıştı ki iki eli ve bi ayağı da başının yanında herşey yolunda gidiyor şimdilik. bizim kız haziranın 20sinde falan gelicek sanırım öyle bi his var nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…