2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ohh canım Allah a şükürler olsun,iyiye gidiyor demek herşey. Hepimizin aklı sende,dualarımız sizinle. İnşallah ogluşunla fotoğraflarınıda bekliyoruz

Tabi ki olur canım ama şimdi şöyle bir durum var lohusa grupları emzirme için tasarlanmış ya sağdan soldan açılıyor. E bizim bebikler ilk zamanlar mıç mıç emecekler,önden düğmeli almaya dikkat et norma alsanda

Kızlar B.Çekmece, Beylikdüzü tarafında oturan var mı? Buluşalım yahu hamiş toplantısı yapalım bir cumartesi günü :)))))

kızlar şimdi okudum sizle paylaşayım dedım. önemli bir bilgi;

Doğum sancısı çekmeye başlamadan sezaryan ile doğum yapan annelerde süt salgısının birkaç saat gecikmesinin nedeni işte bu oksitosin hormonu salgısının başlamamış olmasıdır. Bu annelerde oksitosin bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan sonra kanamayı azaltmak amacıyla rahimin kasılmasına hizmet etmek üzere salgılanır ve süt salgısı gecikmeli de olsa mutlaka başlar. Emzirmenin kendisi de oksitosin hormonu salgısını kat kat artırır. Bazı annelerin emzirirken rahimlerinde ağrı hissetmesinin nedeni emzirmenin oksitosin hormonu salgısını artırması ve bu hormonun rahimin kasılmasını sağlamasıdır.

Herkese merhaba kızlar bende rüyalar ve kabuslar tekrar başladı kaç kere rüya görüyorum sayamam sabaha kadar bide çok sağa sola dönüyorum hatta sürekli bi sıkıntıya neden olurmu Allah korusun

maral26 canım iyi haberlerine çok sevindim...kakasini yapmış sütünü bile içecek yerim ben o minigi ya.hastaneden çıkıp sıcak yuvasına gidecegi gün de yakındır canım. Heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi

tam bir saattir gecmişi okuyup duruyorum :) Allah acil şifalar versin canım..üzme kendini en büyük huzur dua etmekte bol bol dua et..

Bende sizin topigi takip ediyorum sürekli tecrübelerinizden çok şey aldıgıma inanıyorum..biraz zorlananlarda var relax olanlarda :) Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Genişliyoruz farkına varamasakta..seninki insandır.bana ne diyecek bakalım Dr.pazarı iple cekiyorum
canımm çok ilginç bi rüya gördüm dün gece sen dogurmuştun.. iki tane beyaz tenli renkli gözlü Topaç gibi evladın olmuştu :) aa diyorum ElaBilge16 . Dogum yapmış..senide gördüm gayet iyi görünüyordun :) maraldan çok etkilendim sanırım bende :)

Herkese merhaba kızlar bende rüyalar ve kabuslar tekrar başladı kaç kere rüya görüyorum sayamam sabaha kadar bide çok sağa sola dönüyorum hatta sürekli bi sıkıntıya neden olurmu Allah korusun
Ah canim. Donmekten uyuyamıyorum desem yeridir. Uykusuzluk hat safhada.

bu acı insanın yüreğine bi kere düştü mü o korku hep kalıyo insanda. babamın ilk teşhis koyulduğu günden beri morali çok yüksekti. ben atlatırım nolucakmış dedi ve inanılmaz hızlı iyileşti gercekten. daha öncede ilaç alırken sıkılır beni arardı az önce yine aradı uzun uzun konustuk cok şükür morali iyi. sen bozmuyosun dimi moralini bebek için senn moralin çok önemli diyo bana.bende alışmaya calışıyorum ama zor tabiki
Cnm allah sifa versin burdaki arkadaslarla sua edelim baban icin hamilelerin duasi kabul olurmu. Sende moralini yuksek tut bebegin icin emin ol baban iyi olacak.....
çok sağol canım Rabb'im hepimizin dualarını kabul etsin
Allah acil sifalar versin babacigina.gecmis olsun
sağol canım

Günaydın kizlarrr bu ara yine çok uyumaya başladım bi ara hiç uyuyamiyordum. Kocam işe gitti nasıl alismisim varlığına bi tuhaf hallerdeyim. Kahvaltı hazırlamak ne zor geldi :) neyse yaptım kahvaltımizi bol vitaminli yarasın minik kızıma insallah

Inşallah yine atlatacak canım. Dua edeceğim baban için.
Benim babam da 25 yıldır beyin tümörü çekiyor. Sürekli ameliyat oldu ama hep yeniliyor tümör çok zor çok iyi bilirim.allah onları basimizdan eksik etmesin

amin canım cok sağol bende senin baban için dua edicem torunlarını büyütmeyi Rabb'im hem babalarımıza hem bizlere nasip etssin insallah

Oy maşallah kuzuna..ablamdan biliyorum o ilk kaka dört gözle bekleniyor. Bak anne sütunu alıp,çabucak büyüyecek.annesine hemen gelicek oglusun.hemşirelerin de tanıdık olması çok iyi olmuş.haber alırsın,görürsün daha çok..büyüyecek o,çabucak hemde..

Kız deme..inan 2. Sıraya girebilirim.ben ikiz kiloları daha düşük ondan korkuyorum. Hayır olsun inş.

İnan esimde bende beyaz tenliyiz.annane,rahmetli babanesi renkli gözlü. Rabbim cumlemize sağlık versin inş,hayırla kucaklayalim yavrularimiz..

korkma yaa belli ki bilinçaltım fazla mesai yapmış dün gece :) hayır o kadar kişi içinden niye seni secti o da muamma hayırla saglıkla en uygun zamanda gelsinler inş

kizlarrrrrr babyshower yapacak misiniz
insallah nisan ayinda yapmayi dusunuyorum

ddgisik fikirlere ihtiyacim var birkac resim buldum amatelefondan bir turlu yukleyemiyorum naptiysam hadi hep beeraber bir seyler dusunelim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…