- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.781
Ohh canım Allah a şükürler olsun,iyiye gidiyor demek herşey. Hepimizin aklı sende,dualarımız sizinle. İnşallah ogluşunla fotoğraflarınıda bekliyoruzAyyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
Ne guzel cnm benim cok güzel gelismelerle gelmissin inan cok sevindim. Evine gelmissin bebisin kakasini yapmis hemdeeee sütünü icireceklermis cok guzel bunlar... geçmiş olsun tekrardaannAllah razi olsun canım çok mutlu ettin beni çok sağol...
Tabi ki olur canım ama şimdi şöyle bir durum var lohusa grupları emzirme için tasarlanmış ya sağdan soldan açılıyor. E bizim bebikler ilk zamanlar mıç mıç emecekler,önden düğmeli almaya dikkat et norma alsandabizde bişey yok yok derken bi baktım boş odamız onun bebek arabası ana kucağı park yatağı ile dolmuş taşmış gardrobumun orta kısmını da bebeğime ayırdım raflı kısmı kozmetikleri pamukları yastıkları battaniyeleri hepsi ayrı ayrı elbiseleride askıda kuzumun açıp açıp seviyorum yetişmicek derken bitirdik galiba annemde ne bu aceleniz ben yanına gelince alcaktım hepsini diyo bekleyemem ki zaten çarşıya çıkıyorum yarım saatte pertim çıkıyo 1 ay sonra nolurum acaba:) annem gelincede yıkar ütüler çantamızı hazırlarız dedim hem daha kendime bişey almadım
bi de size şunu sorucam kızlar pek kilo almadım bebek doğduğundada karnımızın ineceğini varsayarsak lohusa pijaması yerine daha şık bi gecelik falan alsam daha mı iyi olur s yerine m alırım olur herhalde
Allah acil şifalar versin canım..üzme kendini en büyük huzur dua etmekte bol bol dua et..kızlar sizde bişey rica edebilir miyim?
babamın biran önce sağlığına kavusması için diliniz döndüğünce dua edebilir misiniz? cok moralim bozuk ağlamaktan gözkapaklarım yara oldu. oğlum için moralimi yüksek tutmaya calışıyorum ama konu insanın babası olunca kendini tutamıyo
Bende sizin topigi takip ediyorum sürekli tecrübelerinizden çok şey aldıgıma inanıyorum..biraz zorlananlarda var relax olanlarda :) Allah yardımcımız olsun hepimizin..Ben şubat annesiyim. 17 kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 7 kilo gitmişti 15 günlükken 14 kilo gitmişti şimdi 44 günlüğüz hala aynıyım 3 kilo fazlam var havalar ısınınca yürüyüşle oda gidecek inşaAllah. Sakın kiloyu dert etmeyin bebek sağlıklı olsun yemekten kısmayın. Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşaAllah.
canımm çok ilginç bi rüya gördüm dün gece sen dogurmuştun.. iki tane beyaz tenli renkli gözlü Topaç gibi evladın olmuştu :) aa diyorumGenişliyoruz farkına varamasakta..seninki insandır.bana ne diyecek bakalım Dr.pazarı iple cekiyorum
Ah canim. Donmekten uyuyamıyorum desem yeridir. Uykusuzluk hat safhada.Herkese merhaba kızlar bende rüyalar ve kabuslar tekrar başladı kaç kere rüya görüyorum sayamam sabaha kadar bide çok sağa sola dönüyorum hatta sürekli bi sıkıntıya neden olurmu Allah korusun
bu acı insanın yüreğine bi kere düştü mü o korku hep kalıyo insanda. babamın ilk teşhis koyulduğu günden beri morali çok yüksekti. ben atlatırım nolucakmış dedi ve inanılmaz hızlı iyileşti gercekten. daha öncede ilaç alırken sıkılır beni arardı az önce yine aradı uzun uzun konustuk cok şükür morali iyi. sen bozmuyosun dimi moralini bebek için senn moralin çok önemli diyo bana.bende alışmaya calışıyorum ama zor tabikiah canım benim çok geçmiş olsun yaabenim annem de lenfoma... 3. aşamada kondu teşhisi. kemo almadı ama ameliyat oldu, dalağı alındı. kan değerleri düzeldi şu anda kontrol altında. nasıldır o üzüntü çok iyi bilirim. hiçbirşey insanın acısını azaltmıyor. bol bol dua edicez yapıcak bişey yok... babana üzüldüğünü belli etmemeye çalışıcaksın..
çok sağol canım Rabb'im hepimizin dualarını kabul etsinCnm allah sifa versin burdaki arkadaslarla sua edelim baban icin hamilelerin duasi kabul olurmu. Sende moralini yuksek tut bebegin icin emin ol baban iyi olacak.....
sağol canımAllah acil sifalar versin babacigina.gecmis olsun
Inşallah yine atlatacak canım. Dua edeceğim baban için.bu acı insanın yüreğine bi kere düştü mü o korku hep kalıyo insanda. babamın ilk teşhis koyulduğu günden beri morali çok yüksekti. ben atlatırım nolucakmış dedi ve inanılmaz hızlı iyileşti gercekten. daha öncede ilaç alırken sıkılır beni arardı az önce yine aradı uzun uzun konustuk cok şükür morali iyi. sen bozmuyosun dimi moralini bebek için senn moralin çok önemli diyo bana.bende alışmaya calışıyorum ama zor tabiki
Neyin var canım?Cok fenayım, yalnizim ühüh
amin canım cok sağol bende senin baban için dua edicem torunlarını büyütmeyi Rabb'im hem babalarımıza hem bizlere nasip etssin insallahInşallah yine atlatacak canım. Dua edeceğim baban için.
Benim babam da 25 yıldır beyin tümörü çekiyor. Sürekli ameliyat oldu ama hep yeniliyor tümörçok zor çok iyi bilirim.allah onları basimizdan eksik etmesin
Oy maşallah kuzuna..ablamdan biliyorum o ilk kaka dört gözle bekleniyor. Bak anne sütunu alıp,çabucak büyüyecek.annesine hemen gelicek oglusun.hemşirelerin de tanıdık olması çok iyi olmuş.haber alırsın,görürsün daha çok..büyüyecek o,çabucak hemde..Ayyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
tam bir saattir gecmişi okuyup duruyorum :) Allah acil şifalar versin canım..üzme kendini en büyük huzur dua etmekte bol bol dua et..
Bende sizin topigi takip ediyorum sürekli tecrübelerinizden çok şey aldıgıma inanıyorum..biraz zorlananlarda var relax olanlarda :) Allah yardımcımız olsun hepimizin..
canımm çok ilginç bi rüya gördüm dün gece sen dogurmuştun.. iki tane beyaz tenli renkli gözlü Topaç gibi evladın olmuştu :) aa diyorumElaBilge16 . Dogum yapmış..senide gördüm gayet iyi görünüyordun :) maraldan çok etkilendim sanırım bende :)
korkma yaa belli ki bilinçaltım fazla mesai yapmış dün gece :) hayır o kadar kişi içinden niye seni secti o da muammaOy maşallah kuzuna..ablamdan biliyorum o ilk kaka dört gözle bekleniyor. Bak anne sütunu alıp,çabucak büyüyecek.annesine hemen gelicek oglusun.hemşirelerin de tanıdık olması çok iyi olmuş.haber alırsın,görürsün daha çok..büyüyecek o,çabucak hemde..
Kız deme..inan 2. Sıraya girebilirim.ben ikiz kiloları daha düşük ondan korkuyorum. Hayır olsun inş.
İnan esimde bende beyaz tenliyiz.annane,rahmetli babanesi renkli gözlü. Rabbim cumlemize sağlık versin inş,hayırla kucaklayalim yavrularimiz..
Midem bulaniyorNeyin var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?