2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende oksurmekten berbat haldeyim doktora gittim bronşit çıktı buhar verdiler doktorum antibiyotik başladı.benim de oksurmekten kasılmam oluyordu.geçmiş olsun sanada canim..

İlk doğumumda içmiştim canım pek bir işe yaramadı bende, onun yerine annem az şekerli komposto yaptı o daha çok sütümü artırmıştı.
hmm benim bi tecrübem yokda yazılanlardan yola çıkarak söyledim canım bende alır içerim diodum sen kafamı karıştırdın şimdi :)

Merhaba kizlarr
Bende yemegimi yaptim pisse de yesek aciktik oglusumla
Babayi bekleyemicez

Ellerine sağlık canım sen ne yemeği yaptın.

Afiyet olsun bu arada.

Biz mecburen 7 de yiyoruz yemeğimizi.

Kızım 6.30 da evde oluyor, eşim 7 de.

hmm benim bi tecrübem yokda yazılanlardan yola çıkarak söyledim canım bende alır içerim diodum sen kafamı karıştırdın şimdi :)

Dene canım bir kutu al (stok yapma çünkü bende işe yaramadı) bir hafta onu iç, diğer hafta da az şekerli (kilo da aldırmasın) komposto iç bol su iç gör bak aradaki farkı.

Yemek işleri senden sorulur asıl sen ne yemeği yaptın?
aslında ben de öğlen için düşünüyordum beşamel soslu mantarlı kaşarlı fırın makarnayı ama öğlen doktora gittik o yüzden o kaldı yarına inşallah.
bizde taze fasulye, domatesli makarna, köfte ve cacık var bu akşam
kızlar beklerim her zaman
bebiş olmuş 1 kilo. ben 4,5 kilo almışım. bu kız benim rızkımı da yiyo galiba

Dediğim gibi de çıktı sen sayfanın aşçısı ol.

:)

Nam nam nam...

Anneler bebeginiz için mobilya aldınız mı ? aldiysaniz ne aldınız acaba eşyaları yavaştan hazırlamak gerekiyor bende mobilya bakmaya başladım. mobilya olmadan eşyaları koyacak yerim yok malesefbi tek yatagimizi aldık o da daha gelmedi

Ellerine sağlık canım sen ne yemeği yaptın.

Afiyet olsun bu arada.

Biz mecburen 7 de yiyoruz yemeğimizi.

Kızım 6.30 da evde oluyor, eşim 7 de.
Sag ol canim
Patlicanli,domatesli,biberli yaz yemegi yaptim
Ben bekleyemem valla bizde saat 7 esim 1 saate gelir herhalde o gelince bi tabak onla da yerim

Çok şükür canım solunum hariç herşey normal,ilk kakamizi yapmisiz,anne sütü almaya başladık çok şükür,doktor amcası sağ sağ getir annesi dedi,inşallah artar bol bol sutum olurda buyur yavrum...
canım bu arada bebeğin sevincine kapıldık seni sormayı unuttuk sen hangi ildeydin bi eksiğin ihtiyacın felan varmı ? senin yada bebeğin için giyecek, bez felan, maddi manevi hepimiz tek koldan yardımcı olabiliriz kargoyla felan ulaştırırız, özel hastanedeyseniz belki biraz masraflı olabilir, çok zorlanırsanız bize yaz mutlaka ozelden kendi aramızda hallederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…