2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım.

korkudan tum ıslerı hall ettın dımıbana doktor takıptesın ılk hedefımız 32 haftayı gormek demıs daha hıcbısey almamısım.Bı sey olsa her halde donla dolasacam hastanede

masallah tosuncuk olmus senınkı yaramıs sabah kahvaltıların

Ben hala tam anlamıyla toparlanamadim... bi tane top kek bi tabak da makarna yiyebildim sadece. Patatesi yiyemedim icim almadi. Evim de aldi basini gitti. Midemden garip garip sesler geliyor...
sabah ben de ılk kez ac karnına ballı sut ıceyım dedım ne hale dustum,hıc bı sey yıyemedım bu saate kadar o derece cıkarmak gelıyor ıcımden cıkaramıyorum da.Senın de ballı sutten olmasın canım

ALLAHA şükürler olsun bitanem...
gözümden yaş inan dinmedi kaç gündür...
dualarımdasın...
o mübarek abicik nasıl içleniyordur şimdi nasıl güzel masum dualar ediyordur...
ALLAHIM tez vakit kardeşleri kavuştursun bağışlasın inşaallah...
oyyy o dünyanın en tatlı totosu da kakacık yapmış ....
az toparlana da ısır o totoyu annesi maşaallah barekallah...
sütün musaf hamzayı çok hızlı bir şekilde geliştirecek cnm...
en kısa zamanda sağlıkla bebeşinle evinden yazcan bize inşaallah...
çoook öpüyorum yorma kendini...

korkudan tum ıslerı hall ettın dımıbana doktor takıptesın ılk hedefımız 32 haftayı gormek demıs daha hıcbısey almamısım.Bı sey olsa her halde donla dolasacam hastanede

İlk kızım da 35+6 da doğdu canım.

Dünde arkadaşımızın haberini alınca korktum valla.

Sen hiç sıkma canını benden önce doğum yaparsan çantamı yollarım sana.

Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...
okudum canm yazdiklarini bebisimiz ilk kakasinida yapmis
annecinin sutunude icince hemen toparlanicak kuzucum
oyy yerim topigimizin ilk goz agrisi
iyi dileklerimiz,dualarimiz sizinle

merhaba çalışan anneler
aile paketini anladınız mı bugün meclisten geçti ama anlamadığım şeyler var ilk çocukta önceden 2 ay yarım gün çalışıp tam maaş alma gibi bir durum vardı şimdi öyle bi şey göremiyorum

İlk kızım da 35+6 da doğdu canım.

Dünde arkadaşımızın haberini alınca korktum valla.

Sen hiç sıkma canını benden önce doğum yaparsan çantamı yollarım sana.
sagol canım ,saka maka bı yana galıba hazırlıklara baslamam gerek,hep gec kalıyorum her seyedoktorda dınlen bol bol demıs tam behanem var elımde yanı

sagol canım ,saka maka bı yana galıba hazırlıklara baslamam gerek,hep gec kalıyorum her seyedoktorda dınlen bol bol demıs tam behanem var elımde yanı

Bence de başla artık canım.

Gör bak sen başladıkça zaman daha hızlı ve güzel geçecek senin için.

sen sabahtan beri boylesin cnm olmadi bi dr.mi gtsen?
sut'un son kul.tarihine fln baktin mi ne bilim Allah korusun.ihmal etme cnm
Köy sütüydü canım başım ağrıyor şimdi. Kocis gelsin de gecmezse gideriz artik. Tek basima gidemem ki burada ulasim olayi sıkıntılı taksi falan yok. Malum yalnizim da burada... saglik ocagi var yakinda ama ilgilenmezler sanmıyorum.

hım şimdi hatırladım canım sölemiştin :)) iyi yapmışsın canım ben doğum sonrasına bıraktım çoğunu sadece 3 haftasınu dogum oncesi kullanıcam :))
en iyisini yapmışsın canım bebekle vakit geçirmek en guzeli:) benim yaz tatiline denk geliyor zaten doğum tarihi, yanıyor izin bari öncesinde kullanayim dedim

Kizlarrr onemli bi sorunum varrr. mayis ayinda abimin düğünü var ben 8 aylik gobekle ne giyecegim kiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…