2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

İlk çocuğum 2 yaşına gelince oda takımını almıştım.

Buna da almadım, Allah nasip ederse buda 2 yaşına gelince oda takımını alacağım canım.

Ankara da dodo mobilyadan almıştım kızımın takımını.

İnanamıyoruuuum, ilk doğumumuzu yaşadık mı topik olarak :)

Rabbim oğlunada sanada güç kuvvet versin bol süt versin, hemencecik toparlarsınız inşAllah canım. Çok şükür tek eksiği solunummuş, inşallah o da yoluna girecektir zamanla..

bende aslında o yaşlarda düşünüyorum oda takımı ama şimdi eşyalar için dolap falan gerekecek.onları da uygun fiyata bi mobilyacıdan almayi düşünüyorum.zaten odasında yatmayacak

İzine ayrılıp bizi ihmal edersen bizde sana böyle şok yaşatırız işte.

Hoşgeldin.

bende aslında o yaşlarda düşünüyorum oda takımı ama şimdi eşyalar için dolap falan gerekecek.onları da uygun fiyata bi mobilyacıdan almayi düşünüyorum.zaten odasında yatmayacak

O zaman çok pahalı birşeyler alma ki ileride oda takımını alırken bunlar boşa çıkmaz zorunda kalırsa üzülme canım.

Tebrik ederim canım topigin ilk bebegi dogdu demek. Gonlunu ferah tut canım inşallah sağlıklı bi şekilde buyuyecek minik prens

okudum canımm kamuda çalışıyosun sanırım, sadece sizin için gecerliymiş sanırım çok morelim bozulduuu cokkkkk

ablamda bnm düğünümde 6-7 aylık hamileydi. gogus hızasından aşağısı bol tül şeklinde abiye giydi canım kollarıda yarasa kol gibiydi hem rahatttı hemde pufur pufur giydi haziranda
Cikip dolasma gibi bi firsatimda yok... artik son haftaya falan birakirim mecburennn. Simdi cikmam riskli olurr. Bende artik dedigin tarz bişeyler bakacagim mecburr

Dediğim gibi de çıktı sen sayfanın aşçısı ol.

:)

Nam nam nam...
bana makarnayla cacık yeterdi sadece de eşim spor yapıp geliyo çok oburlaştı bu aralar. zayıflamak istiyo ama yemek de istiyo, ee nasıl olucak bu iş

İzine ayrılıp bizi ihmal edersen bizde sana böyle şok yaşatırız işte.

Hoşgeldin.

Aslında güzel bi haber canım ama zamanı erken olduğu için baya şaşırdım, Allahım herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin benim hastane çantam bile yok ortada hazır değil, çok korkuyorum erken doğumdan..

Hoşbuldum nasılsın sen iyimisin? Başka doğum olmadı dimi?

Valla özlüyorum buraları ama hiç vaktim olmuyor yeni evin inşaatı, alışveriş falan zaman çabuk geçiyor

Çok şükür şimdilik yok canım.

Bende iyiyim kızlarımda iyi şimdilik.

Evde olmak güzel ama yorucu değil mi?

Sag ol canim
Patlicanli,domatesli,biberli yaz yemegi yaptim
Ben bekleyemem valla bizde saat 7 esim 1 saate gelir herhalde o gelince bi tabak onla da yerim
ya harikasın canım yaz yemeklerinin yanına yoğurt ya da cacık mükemmel gidiyor.ben tam yoğurt canavarıyım ya

bana makarnayla cacık yeterdi sadece de eşim spor yapıp geliyo çok oburlaştı bu aralar. zayıflamak istiyo ama yemek de istiyo, ee nasıl olucak bu iş

Valla bana da tek çeşit yetiyor ama evde kızım ve eşim de olunca 2. yi istiyorlar.

Hepinize iyi akşamlar diliyorum kızlar.

Prensesimi servisten almaya gidiyorum.

Yarın şafak 73 te inş. görüşmek üzere Allaha emanet olun.
görüşürüz canım güzel bi akşam geçirmeniz dileğiyle öpüldünüz

Buralar çok sıkıcı kızlar, evde yalnızım. Alt katta kayınvalidem,eltim vs var ama Allah biliyor ya hiç gitmek istemiyorum. Sabah hava mis gibiydi çıkmak istedim ama bu bel ağrısı malesef adım attırmıyor bana. Sevgili kocam sabah çıkıyor gece 12 de geliyor dükkandan. Bende sıkıldıkça,oturup ağlıyorum. İyice ağlak oldum zaten,annemi,memleketimi,kız kardeşimi, evimin balkonunu bile özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…