2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallah kuzucuğaa :)

ALLAH razi olsun cnm bnm...
Gerci biliyorsundurda
Benimki nacizane bosbogazlik olsun
Sut icin bol su
Balik ozellikle sut arttiriyor
Bol yeşillik
Ozellikle maydanoz iltihap temizliyor
Dere otu ac karinla yemeye calis
Pekmez tahin
Corek otu
ALLAH yar yardimcimiz olsun...
O mübarek abiyi benim icin sole sikica bi sarilip op olurmu...
Cook farkli bi sevgim var ona...

ah canım benim.. ailenden birinin yanına gelme durumu yok mu? gerçi kızkardeşin gelmişti yakın zamanda sanırım ama insan doyamıyor ki..

Masallah tosununa annesi neyle besliyosunn

ah canım benim.. ailenden birinin yanına gelme durumu yok mu? gerçi kızkardeşin gelmişti yakın zamanda sanırım ama insan doyamıyor ki..
Evet canım yeni geldi gitti,ama dediğin gibi doyamıyor insan. Artık kuzum gelince yalnız olmayacağım inşallah

Midem çoook yanıyo ekşiyo kızlaar
Bide sol göğsümün altında derimde 1 aydır geçmeyen bi yanma var, ama içten mide yanması gibi deil, derim yanıyo, sanki kaynar çay dökülmüş gibi üstüme giydiklerimi çıkarıp üflemek istiyorum sürekli, doktor bi anlam veremedi, sizde var mı böyle bi sıkıntı??

En son doktor kontrolumde benimde 11-8cıkmıştı canım doğru diyorsun şimdi hatırladım.

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız. Ben çok şukur daha iyiyim. Azcık uyumuşum aksam üzeri koltukta iyi geldi.
geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz.biz yatıyoruz hala oğluşumla çok sıkıldık babamızda iki gündür iş için şehir dışında yarın gelcek.eşim olmayınca kendimi kötü hissediyorum ve içimde hep bi korku oluyo malesef

Evet canım aynen öyle. Allahtan şehir dışılık bir durum yok bizde ama bazen geç geleceği oluyor o zaman bile meraktan çatlıyorum. Allah uzakta olanlara kolaylık versin çok zor.

anlıyorum seni canım. benim eşim de bazen çıkıyo şehirdışına. gelmediği gün ev boğuyor beni. çok bunalıyorum. dizi falan izleyip oyalıyorum kendimi napalım...

anlıyorum seni canım. benim eşim de bazen çıkıyo şehirdışına. gelmediği gün ev boğuyor beni. çok bunalıyorum. dizi falan izleyip oyalıyorum kendimi napalım...
insan alisiyor ya.evde olsunda varsin koltukta uyuyakalsin ama yani basimda olsun diyorum bende
gelicek ay toplantilari basliyor yurt disinda ben napicam bakalim diyorum mayis-haziran hic bi yere gitme nolur nolmz sen olmazsan doguramam ben :))

merhaba arkadaşlar ben sabahtan beri hareket hissetmedim desem yeridir tam hissedicem gibi oluyo karnım kasılıyo sbahtan beri resmen kasılmış bir karnım var geçmiyor kasılma ama ağrım sızım yok normal mi bu durum

canım kadın doğum dr. mu muayene etti seni. sadece ona muayene olma bence sakın yanlış anlama yada korkma benim anneminde öyle deri sızıları oluyordu dediğin gibi ( hamileyken değil ama normalde birde annem ms hastası ) dr nevralji teşhisi koydu. istersen bi nörolojiye yada bulunduğun yerde varsa algoloji ye görün ama senin dediğin sızı nevraljinin sadece bir belirtisi daha birçok belirtisi olması lazım tabi bunu en iyi dr. lar bilir sadece aklında bulunsun istedim. aklına kötü birşey gelmisine vesile olmak istemem. hakkını helal et canımn olurmnu

maralcım gözün aydın Allahım biran evvel kucağınada almayı nasip etsin darısıda vakti zamanı gelince tüm hamişlere inşallah hepinize sağlık diliyorum . ben bir haftadır çok fena hastayım bademciklerim çok kötü burnum kanıyor tıkanıyor akıntımın rengi yeşile döndü dr.mecburen antibiyotik başlattı inşallah fayda eder geçmiyorda boğazımdaki ağrı sanki bitane taş koymuşlar yutkunamıyorum Allah yardımcımız olsun kızlar kepinizi çok öptüm.

off o gitmeden bende başlıyo canım stresi baya etkileniyorum geçmek bilmiyo.ayda iki üç gün çıkıyo evde tek de kalamıyorum.kendimi oyalamaya çalışıyoruum bende

Hafta sonu ne guzel Bursa ya gidecektik. O unlu caddeyi gezecektik bebek alisverisi icin. Mudanya da kalacaktik. Meteoroloji kir dizini otur evinde, yagmur yagacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…