2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben okudum bugün öyle bi madde vardı aslında gözünden mi kaçtı ki

Allah razi olsun canım benim.Minigim bekleyemedi daha fazla.Biraz önce gördüm geldim,doktoruyla konuştuk,şuan herşey normal dedi,beslenmeye başladı kuzum,sağ sağ sut getir annesi dedi.

Allah razi olsun canım benim.Minigim bekleyemedi daha fazla.Biraz önce gördüm geldim,doktoruyla konuştuk,şuan herşey normal dedi,beslenmeye başladı kuzum,sağ sağ sut getir annesi dedi.

Oyyy maşallah ne kadar güzel haberlerle gelmişsin.

Çok şükür.

Canım erken doğum yapma sebebin neydi, kusura bakma yazmışsındır belki ama kaşırmış olabilirim.

korkudan tum ıslerı hall ettın dımıbana doktor takıptesın ılk hedefımız 32 haftayı gormek demıs daha hıcbısey almamısım.Bı sey olsa her halde donla dolasacam hastanede
bebeğin iyi olsun da gerekirse donla dolaş sen canım benim maral'ın doğumu bi uyandırma çağrısı oldu birçoğumuza

Yok canim tam tersi benim hep düşüktür tansiyonum, 10-6 larda gezer.
he benim de öyle aslında ama dün sağlık ocağında 14-5 çıktı. ama ölçülürken konuşuyodum ondan olabilir. 3-4 gündür kalbimde bi yük hissediyorum zaten. doktorum normal dedi. bu haftalardan itibaren kalbimize binen yük %10 kadar artıyomuş. dikkat et bakalım sen de. tansiyon yükselmesi yapar böyle bulantılar çünkü.

Çok şükür canım solunum hariç herşey normal,ilk kakamizi yapmisiz,anne sütü almaya başladık çok şükür,doktor amcası sağ sağ getir annesi dedi,inşallah artar bol bol sutum olurda buyur yavrum...

Gör bak annesi nasılda hemen toparlanacak.

Çok şükür sen atlattın inş. bebeğinde atlatacak bu günleri.

cok şükür canım benim yaa.. inşallah biran evvel toparlar kendini annesinin mis sütleriyle evine kavuşur güzel oğlun..Allah yardımcın olsun sağlık ve sabır versin sana minik bebeğine ve abisine :) tabi eşleride unutmamak lazım.. dualarımdasın öpüyorum seni..

bebeğin iyi olsun da gerekirse donla dolaş sen canım benim maral'ın doğumu bi uyandırma çağrısı oldu birçoğumuza

Evet ya sorma daha çok var derken aslında zamanı tüketmişiz bile.

Ben zaten 32-34 lerden sonra sayfadan doğum haberi bekliyordum 2 hafta erken geldi ama şükür sağlıkla geldi.

Pofidik seni paniklendirmek istemem ama bulantı ve baş ağrısı tansiyon yükselmesi belirtilerinden canım.

Bence bi tansiyonunu ölçtür.

Ben ilk hamileliğimde yaşadığım için şimdi tetikteyim. Lütfen ihmal etme.

Çok şükür canım solunum hariç herşey normal,ilk kakamizi yapmisiz,anne sütü almaya başladık çok şükür,doktor amcası sağ sağ getir annesi dedi,inşallah artar bol bol sutum olurda buyur yavrum...
canım humana still tea var herkes pek bi övüyor sütü arttırıyormuş istersen bi dene ..

Geçmek,bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu canım... O kadar ilaca rağmen geçmedi su enfeksiyon nefret ediyorum ...

Anladım canım.

Ben de tansiyona bağlı erken doğum yapmıştım acaba öyle birşey mi dedim.

Olsun şükür siz iyisiniz ya.

canım humana still tea var herkes pek bi övüyor sütü arttırıyormuş istersen bi dene ..

İlk doğumumda içmiştim canım pek bir işe yaramadı bende, onun yerine annem az şekerli komposto yaptı o daha çok sütümü artırmıştı.

Allah razi olsun canım iliklerime kadar hissediyorum hepinizin duygularını,hislerini ve ettiğiniz duaları.Rabbim kat kat razi olsun hepinizden.Abimiz kardeşim kardeşim diye dolaşıp duruyor inşallah Rabbim kavuşturacak...Dualarim hem oglusumla hem sizlerle inşallah....

Geçmek,bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu canım... O kadar ilaca rağmen geçmedi su enfeksiyon nefret ediyorum ...
ah canım benim ya bazı mikroplar antibiyotiklere bağışıklık kazanmış oluyor, senin de öyleydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…