2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar hayırlı akşamlar :) butikbebeden giyim alışverişi yapan var mı. Kalitesi nasıl acabaa. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Banada deli muamelesi yapiyorlar.
Beni, derdimdem, dilimden anlayan 200 hamile arkadasim var. Sen ne anlarsin ki die disliyorum.

yagli bir igne diyor her vuran:)bu kesin birazdan aciyacak demek:)
bnm sorunum o igne girene kadar,alisamiyrm bir turlu:/
Ya bn eve gelip uzaniyorum ondan sonra dagilmaya başlıyor. Bazen asansorde aglamaya basliyodum:) fakat benim doktor igneyi kesti. Ne amacla kesti bilmiyorum halbuki cok iyi bi igne

gecmis olsun cnm bitkisel takviyeler al,c vitamini vs.ihmal etme.
bu ara bnmde burnum surekli kuru,yara oluyor ve kaniyor 1 ayi gecti iyilesmiyor bir turlu deniz suyununda bi faydasi yok geceleri tikaniyrm hep

Ben bebisime butikbebeden agiz mendili almistim cok hos geldi. Biraz buuk yani ter bezi olarak da kullanilabilir. Tavsiye ederim kizlar.

Ya bn eve gelip uzaniyorum ondan sonra dagilmaya başlıyor. Bazen asansorde aglamaya basliyodum:) fakat benim doktor igneyi kesti. Ne amacla kesti bilmiyorum halbuki cok iyi bi igne
evet yolda basliyor agrisi:)
bende sandm 1 kac kez olucak sadece dr.um dedi yok her hafta devam edicez dedi bilmiyrm artik her dr farkli.valla dr,guvenim gittikce azaliyor herkes farkli bir sey diyor!

evet yolda basliyor agrisi:)
bende sandm 1 kac kez olucak sadece dr.um dedi yok her hafta devam edicez dedi bilmiyrm artik her dr farkli.valla dr,guvenim gittikce azaliyor herkes farkli bir sey diyor!
Degilmi... bnde öyle yim cnm. hicbir doktora guvenemiyorum malesef once yasadiklarimdan dolayi. Iki doktora gidiyorum ama iste ne bileyim. Tecrubwli ama icim hicbizaman rahat etmiyor

Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine

Arkadaşlar hayırlı akşamlar :) butikbebeden giyim alışverişi yapan var mı. Kalitesi nasıl acabaa. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ben bi hastane cikisi aldim ama kollari filan cok dar die iade etmek istedim. Esimde zaten birkac gun giyecek diye iade ettirmedi. Onun disinda sortlu takim ve agiz mendili gayet hos cikti

Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
Acil şifalar verdin Rabbim...
Cogumuz hastayız
Oksuruyorum bende acilde banada antibiyotik yazdi dr ama kustum bugun sabahtan...
Mide bulantisi var
Bu ay hepimizi salladi galiba
Hic keyfim yok yemek de yiyemiyorum

Ayyy canım benim Allah razi olsun ben iyiyim agrim var birazda.Bebeğimde iyiymis hamdolsun.Evde oglusuma sut hazirlamaya çalışıyorum bende.birkaç saat sonra gidip gorucem inşallah kuzumu canım...

Oh canım benim allah kucağına almayı da nasip etsin, sürekli sağ sağmadıkça meme süt üretmiyormuş saat başı sağ olur mu?

Bize daha güzel haberler ver inşallah :)

canim yaa gecmis olsun.ins.serumdan snr toparlarsn kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…